Dítě po padesátce.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
13.9.18 16:46

@rokris Tak úplně stačí mít doma v 50 letech puberťáka, ale mimino? Šílenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
13.9.18 16:50
@hananek píše:
Pokud se blizite padesatce nebo prechodu a chteli byste jeste dite, ptejte se…

Takže jsi zjistila, že evidentně nikdo zdejší kolem padesátky vážně dítě nechce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.9.18 16:51

Prvorodiček po 30 je mi líto. Po 40 je mi líto jejich dětí. K 50 se raději nebudu vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.9.18 16:52
@Kikulele píše:
@Kelsey to je sila me je 27 a moje mamka je babickou ve 45letech,a rikala ze takhle obcas na pochovani je to krasny ale svoje uz by teda nechtela. A prijde me zvlasni jit s ditetem do prvni tridy skoro v sedesati 8o.

Mi nejvic se.re, ze jsem si tehdy nezapamatovala jmeno te pani, ze zajimalo by me, jak funguji.
Ale souhlasim, ze prijde mi to nenormalni a nezodpovedne. Ale neni to nemozne nebo vyloucene. Byvale kolegyni se vratila MS v 56r. (po trech letech). Rikala, ze Dr. ji varoval, aby byla opatrna, ze neni vylouceno, ze by mohla otehotnet. Ona to resila teliskem, aby nemusela resit pripadne potize.

Příspěvek upraven 13.09.18 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.9.18 16:52
@TMana píše:
Prvorodiček po 30 je mi líto. Po 40 je mi líto jejich dětí. K 50 se raději nebudu vyjadřovat.
:palec: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
rokris
13.9.18 16:55
@Kelsey píše:
Mi nejvic se.re, ze jsem si tehdy nezapamatovala jmeno te pani, ze zajimalo by me, jak funguji.
Ale souhlasim, ze prijde mi to nenormalni a nezodpovedne. Ale neni to nemozne nebo vyloucene. Byvale kolegyni se vratila MS v 56r. (po trech letech). Rikala, ze Dr. ji varoval, aby byla opatrna, ze neni vylouceno, ze by mohla otehotnet. Ona to resila teliskem, aby nemusela resit pripadne potize.Příspěvek upraven 13.09.18 v 16:53

8o Vrátila se jí MS?

• Citovat
  • Upravit
32158
13.9.18 16:56

No jak jsem normálně proti potratům, tak v 50 letech bych na něj teda šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
13.9.18 16:57
@hananek píše:
Pokud se blizite padesatce nebo prechodu a chteli byste jeste dite, ptejte se…

Hovoříš o dítěti vlastním, tzn. i Tvém případném těhotenství nebo o dítěti adoptovaném, v pěstounské péči. Promiň, mrkla jsem Ti na profil a založenou diskusi z dřívějších let.

Příspěvek upraven 13.09.18 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.9.18 17:04
@rokris píše:
8o Vrátila se jí MS?

No vratila :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 17:09

Tak ex mého manžela si první dítě pořídila v 50 letech a ještě jako samoživitelka. 8o :zed: Pravděpodobně není biologicky její, ale odnosila ho. Finančně zajištěná je velice dobře, ale toho dítěte je mi strašně líto. Teď má myslím 4 roky. Je tam ještě víc věcí, ale už tohle je celkem síla.
Můj muž má teda taky děti „na stará kolena“, poslední se narodilo těsně po 50. narozeninách, ale já jsem o dost mladší, takže se prostě počítá s tím, že většina péče zůstane na mě a muž nás bude jistit finančně.

• Citovat
  • Upravit
1935
13.9.18 17:24

No, tak jsem toho názoru, že když se chce, tak všechno jde.

I porodit prvního potomka v 15- i v 50+.

A nikdo nemůže říct/napsat, že je to dobře, nebo špatně.

Pokud to dítě rodič/rodiče vychová/vychovávají s láskou, aby z něj vyrostl dobrý člověk - bez komplexů a předsudků, tak jen nadšeně tleskám.

Fandím všem extrémům, kteří odhadnou své síly a nevyžadují pomoc od okolí - ať už fyzickou nebo finanční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
13.9.18 17:25

@hananek normální to není. Vždyt to už je věk na babičku :lol: To nemůže nikdo myslet vážně a málokterá i normální cestou otěhotní, naštěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.9.18 17:31

Me je 31. Kazdy z mych pratel ma vice ci mene nemocne rodice, kterym je povetsinou kolem 60let. Moje mamka v 51 onemocnela rozteousenou sklerozou a pred par mesici zemrela na rakovinu. Proste delat si dite v 50 je nezodpovedne… Z meho hlediska by mel byt clovek rad, ze je zdravy a starat se hlavne o sebe a max vypomoct s vnoucaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
13.9.18 17:31
@Markéta80 píše:
@hananek normální to není. Vždyt to už je věk na babičku :lol: To nemůže nikdo myslet vážně a málokterá i normální cestou otěhotní, naštěstí;)

příroda je mocná. Vloni otěhotněla přirozeně moje kamarádka 48+, šla na přerušení. Před 3 lety otěhotněla přirozeně moje spolupracovnice 47+, mimčo donosila, nyní je na mateřské. Kluk jde od nového roku do školky a ona bude v únoru slavit padesátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.9.18 17:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová