Dítě v 18 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3473
16.10.16 15:25

@Nimie ted jsem si teprve všiml tvé poznámky, že mi prachy vlezly na mozek :D To je milé. Ulevilo se ti? Z čeho usuzuješ, že mi prachy spadly do klina a nezacinal jsem z 0?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
16.10.16 15:43
@PetrVesely píše:
@Nimie ted jsem si teprve všiml tvé poznámky, že mi prachy vlezly na mozek :D To je milé. Ulevilo se ti? Z čeho usuzuješ, že mi prachy spadly do klina a nezacinal jsem z 0?

Na otázku se odpovídá otázkou? No, dobře, tak tedy začínal jsi od nuly nebo jsi zdědil pěknou sumičku peněz, abys nikdy nemusel být „otrokem“? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
16.10.16 15:55

@Nimie A kdo psal že tu maturitu mám..? :think: jen spekuluješ a hledáš něco co bys mohla vytknout. Ty radíš aby dostudovala, v tom případě se tě mám začít ptát co děláš za práci, proč si na to musela studovat, kdo ti studium platil, kolik to stálo státní kasu, jaké v tom případě odvádíš daně, jaké jsou tvé finanční poměry atd…? Směšné… :nevim:
Alespoň máš pěkný profilový obrázek, mimochodem ta slepice se jmenuje hedvábnička a mám ji doma, ale narozdíl od tebe jí není tak slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
16.10.16 15:58

@PetrVesely a to já se zas uklovat nenechám… :) minimálně si tu zakladatelka může přečíst různé názory, různé přístupy pro život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
16.10.16 16:15
@Barush píše:
@Nimie A kdo psal že tu maturitu mám..? :think:

Coo? Jednak se rozhodni už, nejdřív to bylo „kdo psal, že jí nemám“, teď zas „kdo psal, že jí mám“, to je jak u blbejch :mrgreen: tys psala konkrétně tohle:

Popravdě studovala jsem na školách jen kvůli rodičům, kteří mě neustále vnucovali jak je to důležité…
A z tého informace osobně vycházím.

@Barush píše:
jen spekuluješ a hledáš něco co bys mohla vytknout.

A k čemu konkrétně se vyjadřuješ? A ne, nespekuluju - tys byla ta, kdo psal, že děti na lyžák nepustí, učíš je sama, pryč jezdíte jen když nutně potřebujete… to jsou tvá slova přeci :nevim:

@Barush píše:
Ty radíš aby dostudovala, v tom případě se tě mám začít ptát co děláš za práci, proč si na to musela studovat, kdo ti studium platil, kolik to stálo státní kasu, jaké v tom případě odvádíš daně, jaké jsou tvé finanční poměry atd…? Směšné… :nevim:

Myslím, že to trošičku přeháníš ;) a pokud nabídneš nezajištěné holce „udělej si farmu“ a neřekneš z čeho, tak je to opravdu trochu mimo.

A jinak jestli tě to tak moc zajímá, tak teoreticky bych studovat na to nemusela. Akorát že studuju vysněný obor, pracuju od 15, od 18 jsem prakticky sama svým pánem, dělám práci, která mě baví a naplňuje a kdybych chtěla usnout na vavřínech, tak titul k ní opravdu nepotřebuju. Na druhou stranu absolvovala jsem technický obor, rodiče, kteří s tím nikdy neměli nic společného by mě to asi těžko naučili a ke kapacitám přednášejícím běžně i v zahraničí se asi těžko jen tak dostaneš, aby ses od nich mohla něčemu přiučit ;) a chci mít v životě víc cest otevřených. Holt jsem se potřebovala zařídit sama pokud jsem něco takového chtěla, nikdo to za mě neudělá :nevim:

@Barush píše:
Alespoň máš pěkný profilový obrázek, mimochodem ta slepice se jmenuje hedvábnička a mám ji doma, ale narozdíl od tebe jí není tak slyšet :lol:

To je fajn, že se ti líbí. To máš asi opravdu jen slepice bez kohouta, když to tak vnímáš. A poučovat mě o tom, co to je za slípku mě opravdu nemusíš, měla jsem je doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.10.16 16:25
@PetrVesely píše:
Kde se berou ty stáda dam, co se zajímají o něco, do čeho jim nic není? To tady je pořád.

Zakladatelka se ptala, co si myslíme o tom jejich plánu, že otěhotní hned. Dále se ptala na typy a rady pro otěhotnění a hodila tam poznámku, že jsou oba v tomto směru zdraví. Mě to překvapilo, protože v 18 člověk spíš v tomto vůbec nic neřeší a přehled nemá. Takže já jsem, na rozdíl od stáda poučovatelů, chtěla vědět podrobnosti, abych případně mohla odpovědět. Z věty „jsme zdraví a třetí měsíc se nedaří otěhotnět“ čiší velká neznalost statistik početí i toho, kde by mohl být problém. Já nikoho nezastavuju na ulici a nevnucuju mu své názory, ale když se někdo má potřebu ptát na veřejném fóru, musí tak nějak očekávat nejenom poplácání po zádech, ale i nějaké doplňující dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.10.16 16:27
@Nimie píše:
Mě je zas smutno z lidí, který nemají zájem v životě čehokoliv dosáhnout a stačí jim monotonní život, ve kterém se sice nenudí, ale jen protože z jakéhosi zvláštního důvodu nemají moc zájmů a stačí jim po zbytek života řešit jen farmu - pivo a televizi.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.10.16 16:33

DÍTĚ V 18 JE NESMYSL..ale samozřejmě že ti co jej mají to budou obhajovat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.10.16 16:38
@PetrVesely píše:
Ale ona na vzdělání nekašle, ale učí děti doma a jinak. Souhlasím s tím, že současné standardní vzdělávání nestojí za nic a pro nějaké efektivní výuku. A po inkluzi to bude stát za… úplně. Tak se vyrábějí průměrní a poslušní. Ideální zaměstnanci. :?
řekla bych, že o milé inkluzi víš snad ještě větší houbelec než o střídavce. A už zase jdu, ať nemusím číst tvé bláboly :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 16:45

Ahoj měla sem stejny problém ze zdr, duvodu mi řekly at mám mimčo co nejdříve, ale ja si to tedy naplanovala abych školu dodělala, v únoru sem otěhotněla a ted budu rodit :)) a věř mi že při mimču nebudeš mít čas na to se učit a chodit do školy :) raději si jí první dodělej, jen rada :)) jinak na to nemysli, čim víc nad tim budeš přemýšlet tim víc se budeš nervovat a nepujde to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
16.10.16 17:50
@KatkaX píše:
Zakladatelka se ptala, co si myslíme o tom jejich plánu, že otěhotní hned. Dále se ptala na typy a rady pro otěhotnění a hodila tam poznámku, že jsou oba v tomto směru zdraví. Mě to překvapilo, protože v 18 člověk spíš v tomto vůbec nic neřeší a přehled nemá. Takže já jsem, na rozdíl od stáda poučovatelů, chtěla vědět podrobnosti, abych případně mohla odpovědět. Z věty „jsme zdraví a třetí měsíc se nedaří otěhotnět“ čiší velká neznalost statistik početí i toho, kde by mohl být problém. Já nikoho nezastavuju na ulici a nevnucuju mu své názory, ale když se někdo má potřebu ptát na veřejném fóru, musí tak nějak očekávat nejenom poplácání po zádech, ale i nějaké doplňující dotazy.

A nepsala, že ze zdravotních důvodů chce mít brzo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
16.10.16 18:11
@Ketris píše:
Mně je teďka taky 18 a jsem v 5. měsící :hug: A už teď se neskutečně těším, až svou princeznu poprvé uvidím živě :srdce: Pokud máš zázemí, příjem a seš si jistá, že to zvládneš, tak bych se nebála a šla do toho ;)

Bajecna rada od holky, ktera je na tom podobne - taky nevi, co ji ceka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By me zajimalo, jak si muze byt jista, ze to zvladne, kdyz vubec netusi, do ceho jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.10.16 18:39

Ehm @mroe souhlas měla jsem dite brzo ve 24 ale absolutně nikdo neví do čeho jde, protože dite je totální změna života ať je jakkoliv hodne a bezproblemove. Proto je nutné mít v cajku vše ostatní tzv bydlení, partnera a praci, to je bez diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.10.16 18:41

A velkohuba prohlášeni jsem si jistá, ze to zvládnem jsou k smíchu a jen vypovídají p tvé duševní nevyhrál pěti, promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.10.16 18:44
@Nimie píše:
A nepsala, že ze zdravotních důvodů chce mít brzo? :think:

:lol: jo, psala, že musí.
Ale znáš to, to už je tady taková formulka osmnáctek, stejně jako třeba, že selhala antikoncepce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí