Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nimie píše:
Na otázku se odpovídá otázkou? No, dobře, tak tedy začínal jsi od nuly nebo jsi zdědil pěknou sumičku peněz, abys nikdy nemusel být „otrokem“?
Začal jsem od nuly. Ale dělal jsem 30 let všechno proto, abych tím otrokem nebyl.
@Andy27 píše:
DÍTĚ V 18 JE NESMYSL..ale samozřejmě že ti co jej mají to budou obhajovat..
Dítě v 18 může být nesmysl, i super věc. Záleží na každém, jak se na svět dívá.
@terinka4444 píše: řekla bych, že o milé inkluzi víš snad ještě větší houbelec než o střídavce. A už zase jdu, ať nemusím číst tvé bláboly
Ano, zase jdi, protože zůstat tady, musela by jsi své názory obhájit a toho se BOJIS
@KatkaX to by mě taky zajímalo to s tou antiko… Ja ji brát nesmí kvůli srážení krve a po deseti letech vztahu jsem žádnou nechtenou tehotenskou nehodu neměli ![]()
@KatkaX píše:jo, psala, že musí.
Ale znáš to, to už je tady taková formulka osmnáctek, stejně jako třeba, že selhala antikoncepce
Copak? Kyselé hrozny?
@PetrVesely ne vubec soulozili jsme jwn dvakrat a z toho mam dve dcerky a tim to hasne
@kterk No tak vidíš… Nebo už chlap stříli slepejma, variant může být víc ![]()
@PetrVesely ja mam mladeho mize vis a sama jsem mlada ono totiz nekdo je v posteli sikovny chapu, ze pro tebe ke to tezko pochopitelne
navic ja nemam jinou variantu prasky nesmim jinak budu mit trombozu takze je to kasna rovnice
@kterk píše:
@PetrVesely ne vubec soulozili jsme jwn dvakrat a z toho mam dve dcerky a tim to hasne
tak je to správné, tak to má být, a už žádné další souložení ![]()
@kterk píše:
@PetrVesely ja mam mladeho mize vis a sama jsem mlada ono totiz nekdo je v posteli sikovny chapu, ze pro tebe ke to tezko pochopitelnenavic ja nemam jinou variantu prasky nesmim jinak budu mit trombozu takze je to kasna rovnice
To že máš mladeho chlapa neznamená, že ty nebo on nemohl prodělat třeba nejakou nemoc a už plodní nejste. Ono vůbec současní mladí, dle rozhovoru s doktorem v GENETu, mají s početím daleko větší problémy mnohdy, než současní čtyřicátníci(ce).
@PetrVesely jojo urcite ale promin toto neni jeho pripad, obe deti napoprve z toho jedno se narodilo pred ctyrmi mesici cili ponekud aktualni stav ![]()