Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@lilith1 píše:
Neee nekamenujte me, jo priznavam ze s temi bazeny je to blbost..brala jsem to spise treba den v aqua, ale taky vlastne netusim proc to tak vadi kdyz je ve vode chlor..
Je mi to jedno, počkám, až je tyhle nesmysly přejdou…nebudu se testovat kvůli ničemu navíc…
Já doufám, že se to ještě nějak změní.
Já jsem očkovaná, tak mi je to fuk..Ale dceři bude na začátku prázdnin 6 tak by byla fakt radost se někde objednávat a čekat na test kvůli vstupu na bazén ![]()
Ja spis nechapu to testovani malych deti. Ja treba budu naockovana ale budu muset s ditetem na testy abychom mohli do bazenu nebo se jit nekam. najist? Navic chteji omezit to ockovani zdarma. Je mi z toho taky na bl…í.
@Janli píše:
Hele zlato, já se nakazila od někoho, kdo neměl potřebu se testovat, zato v obchodě vošmatal a voprskal všechno, včetně mě. Takže mě je spíš na blití z někoho, kdo má problém se testovat, aby se všechno mohlo aspoň trochu vrátit do normálu. Vadí ti testování? Tak seď doma. Buď jsi aspoň trochu ochotná podílet na zastavení epidemie nebo se neůčastni veřejnýho života.
Naprosto souhlasím. Nechat se testovat je podle mě to nejmenší, jestli s tím někdo má problém, tak ať zůstane doma.
Tak mě se.re že je vše podmíněný očkováním. Jako ať jdou taky do pr.dele s tímhle. Dopadlo to přesně tak, jak někteří na začátku předpovídali. Nechci do sebe cpát vakcínu. A ty povinný testy, to je prostě jen tlačenka do očkování. Je to celý na hlavu. A jen obchod, jako s rouškama.
Taky mě to štve. My rodiče jsme očkovaní a děti budeme muset nechat šťourat co 3 dny, abychom mohli kamkoliv - na výlet/do restaurace/na zámek/na bazén. Mohli by dát v létě aspoň těm dětem výjimku. Očkovat je teda nechávat nechci - i když už to bude možné, nevidím smysl je očkovat proti něčemu, co je v podstatě neohrožuje. Asi holt letos většinu výletů vynecháme a budeme chodit do lesa a koupat se na přehradě, pokud bude počasí ![]()
Tím profi testem je myšlen běžný antigen akorát udělaný zdravotníkem? Pokud ano tak nechápu, rozdíl je jen v tom, že pojišťovna bude cvakat…
@Anonymní píše:
Co na to říkáte? Do hospody budou moci vožbrundové na základě samotestu nebo testu z práce, který udělají jen tak hala bala, aby se neřeklo a rodina s dětmi, která by chtěla jít na hodinku do bazénu s dětmi, tak je nejdříve bude muset nechat šťourat v nose…je mi z toho opravdu na b…í
Já se přiznám, že pořád nechápu, jak se někomu furt něco nelíbí. Mě se nelíbil rok, kdy bylo všechno zavřený a nic se nesmělo, to bylo strašný, ale právě proto, že už máme možnost pomalu žít normální životy, tak jsem za to rád a vážím si toho. Nějaké testování je už maličkost, hlavně že je možnost jít. Kdo s tím nesouhlasí, může dál zůstávat doma, konečně je možnost volby. A na rovinu pro mě lepší tohle, než kdyby po ztraceném roce, který nám už nikdo nevrátí začali zas dělat, že se nic nedělo. Za prvé by byla větší šance, že se to zase rozjede někdy tolik, že skončíme zase zavření doma a za druhé by to byl alespoň pro mě výsměch. Stačilo, že tohle už párkrát udelali. Teď si naopak myslím, že to konečně má smysl. A že se musí testovat děti? V okolí je jasně vidět, ze jde o pridtup rodičů, jak se k tomu staví, tak to děti berou.
@Matt 02 A ty se vyznáš v tom, jaký test a kam? Bazén něco jiného, hospoda taky…dělají v tom zase akorát chaos a nikdo nic neví…pokud se testuju v práci, mělo by to stačit všude…stejně tak školáci…a ty antigenní testy jsou pro zdravé lidi naprosto k ničemu, to řekli i epidemiologové…takže nevidím fakt smysl žádný…
@topazio píše:
Ožralové dokáží sedět v hospodě po celou dobu otevření.Vejpitkové v hospodě nesedí 2 hodiny v hospodě.
To jsou ale houby ožralové, jestli tam sedí jen během otvíračky ![]()
@Matt 02 Tady jde ale přece o to, že do bazénu, kde je chlorovaná voda a riziko nakažení mnohem nižší, musíš mít test z laboratoře, zatímco do hospody ti stačí samotest a vlastně ani ten, protože si člověk prostě někde něco vyfotí, napíše čestné prohlášení nebo odmítne něco říct z odkazem na nějaký paragraf o osobě blízké a nazdar. Tohle logiku fakt nemá.
@Anonymní píše:
Co na to říkáte? Do hospody budou moci vožbrundové na základě samotestu nebo testu z práce, který udělají jen tak hala bala, aby se neřeklo a rodina s dětmi, která by chtěla jít na hodinku do bazénu s dětmi, tak je nejdříve bude muset nechat šťourat v nose…je mi z toho opravdu na b…í
K volbám chodí jen důchodci a hybatelé myšlenek jsou hospodští povaleči, podle toho se řídí politici. A ti jsou zase idioti bez odpovědnosti, takže když se tohle zamíchá, tak tohle je výsledek. ![]()
@Lenka76 píše:
Me zase prijde nesmyslny, ze neuznavaji ockovani ze zahranici. Zase to vypada na dalsi rok bez pribuznych.
A vcera me uzemnila reportaz, jak deti ve skole testuji, ale nemuzou mit spolecnou fotografii, jen s rouskama. Tak proc je teda vsechny testuji, kdyz stejne nemuzou k sobe?Ale nebojte, v zemi, kde ziju, mame taky nesmysly..jako kdyz nam ted po roce dovolili se objimat a navstevovat se doma, ale pouze 6 osob maximalne.
S covid pasem nebude očkování v zahraničí problém. Mají ho spustit za pár dní. Ale tak co si nezanadávat, že jo.
A proč se u nás musí všechno nařizovat? Asi kvůli lidem, co švejkují a nedodržují doporučení. ![]()
Taky už chci normálně žít a pravidelné plavání k tomu patří, tak se moc těším. Jsem očkovaná, testovat se nemusím.
@Nora2 píše:
Naprosto souhlasím. Nechat se testovat je podle mě to nejmenší, jestli s tím někdo má problém, tak ať zůstane doma.
Hele zlato, myslím, že jsi úplně mimo…nejde mi o testování sebe, ale dětí… chtěla jsem tím říct, že vochlastové odbydou test a je vše ok a děti, cca od 6-12let, které stejně nemůžou být očkovány, tak aby mohly do bazénu, budou muset na test z nosohltanu do nemocnice…to najednou ten test ze školy nestačí…a rozum mi nebere ani to, že při cestě do Chorvatska nemusí být děti do 12let testované vůbec…