Do hospody se samotestem, do bazénu s profi testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1459
30.5.21 10:45
@Venetia píše:
Ja v hospodě byla v patek a nic nechtěli

Oni taky nesmí nic chtít! Nemůžeš nikomu ukazovat své zdravotní údaje! Je to protizákonné a oni to ví. Můžeš to ukázat pouze kdyby přišla policie s hygienou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.5.21 10:46
@Monchichik píše:
@Matt 02 no mě ten blázinec nějak vytáčí čím dál víc…plánuju dovolenou, netuším co v té době bude vůbec platit…to mi fakt vadí…a zjišťovat než někam půjdu? fakt na ně kašlu…nebudu se testovat ani nikam běhat kvůli testu…počkám, až je to přestane bavit…

Tak určitě je to taky řešení, počkat, jenže to se mi právě nechce, to záleží na každém, pro mě je přijatelnější to testování, než čekání, hlavně přesto léto. Já už si ho ujít nenechám :mrgreen:. A navíc se bojím, že je to jen tak bavit nepřestane, oni to dělají taky proto, aby se lidi nechali očkovat a pokud se nenechá většina, budou prudit s testama, tohle mi třeba vadí, že do toho plno lidí natlačí)svým způsobem nedobrovolně), včetně mě, ať mi to píchnou a bude klid. Už mi došlo, že nemá cenu se rozčilovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 10:46

@Venetia kontrolovat to může jen hygiena a policie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
30.5.21 10:48
@Matt 02 píše:
Tak určitě je to taky řešení, počkat, jenže to se mi právě nechce, to záleží na každém, pro mě je přijatelnější to testování, než čekání, hlavně přesto léto. Já už si ho ujít nenechám :mrgreen:. A navíc se bojím, že je to jen tak bavit nepřestane, oni to dělají taky proto, aby se lidi nechali očkovat a pokud se nenechá většina, budou prudit s testama, tohle mi třeba vadí, že do toho plno lidí natlačí)svým způsobem nedobrovolně), včetně mě, ať mi to píchnou a bude klid. Už mi došlo, že nemá cenu se rozčilovat :mrgreen:

stejně zadne leto není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
30.5.21 10:49
@Monchichik píše:
@Venetia kontrolovat to může jen hygiena a policie…

jinak si to neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@Matt 02 tak já jsem si nenechala ujít dovolenou ani vloni… ;)…ať si klidně testy prudí…nevidím důvod očkovat nerizikové skupiny natož děti…ať si každý dělá podle svého uvážení…nenechám se do ničeho nutit, to naprosto nesnáším odjakživa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
@Monchichik píše:
@Matt 02 no mě ten blázinec nějak vytáčí čím dál víc…plánuju dovolenou, netuším co v té době bude vůbec platit…to mi fakt vadí…a zjišťovat než někam půjdu? fakt na ně kašlu…nebudu se testovat ani nikam běhat kvůli testu…počkám, až je to přestane bavit…

Všechno půjde nějak obejít, taky nehodlám podstupovat tuhle frašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 10:52
@LennyL1 píše:
Jenže očkovaní lidi se můžou taky nakazit a přenášet to! Kdy už pochopíte, že očkování chrání pouze těžkému průběhu Covidu! Ničemu jinému! Panebože to je dokola opakovaný nesmysl tady na dikuzích. Přečtěte si něco od odborníků! Vždyť to bylo před pár dnama, že se epidemiologové rozčilovali, že se očkovaní lidi nemusí testovat, že kvůli tomu bude další vlna.

A tak jasně. :roll: Tak třeba v Izraeli to očkovaní přenášejí fakt masivně. :mrgreen:

Podívej, pokud jako očkovaná onemocním, měla bych mít lehký průběh a tak nízkou virovou nálož, že nikoho nenakazím (a ne, data ti dohledávat nebudu, tenhle klasický odvrk si nech od cesty a dohledej si to sama). Určitě budu i jako hypoteticky nakažená bezpečnější než neočkovaný s týden starým PCR testem, takže tenhle hysterický výkřik si vetkni za klobouk.

Já udělala pro sebe i pro ostatní maximum, co jsi udělala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 10:52

@Venetia tak já si tady dovedu představit leccos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.5.21 10:53

Co na to říkám je nepublikovatelne.. Fakt jsem naštvaná, děti se mě půl roku ptají, kdy půjdeme do bazénu a já jim musím odpovídat, že nevím.. Testovat se kvůli tomu fakt nebudeme.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 10:58
@Tamtama píše:
Co na to říkám je nepublikovatelne.. Fakt jsem naštvaná, děti se mě půl roku ptají, kdy půjdeme do bazénu a já jim musím odpovídat, že nevím.. Testovat se kvůli tomu fakt nebudeme.. :cert:

Ty se odmítáš testovat, takže mi upřesni, na koho mají být děti přesně naštvané? Jako na tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
@Matt 02 píše:
No nevyznám, musím si to vždycky zjistit, než někam půjdu, jo je to blázinec, ale to už jsme si zvykli ne? :mrgreen:. Jejich myslení nejde normálně pochopit, ale pokud budeme moci žít alespoň trochu normálně, je mi všechno ostatní jedno.

Já se teda nechala očkovat primárně proto, že věřím v účinnost vakcíny proti těžkému průběhu - ale možnost prokázat se covid pasem a jít, kam potřebuju, jednoznačně vítám. :srdce:
V létě chci konečně už krucinál na nějakou tu kulturu, vstupenky na jeden fesťáček suším v mailovce od loňska, na další srpnový, s účastí mých oblíbenců :srdce: :srdce:, se bláznivě těším. :dance:
No a když si představím, že se nechám šťournout v nose a jééjda 8o, pozitiv, taková smůla, všecko jinak (a dom a 14ti denní izolace a všichni blízcí do karantény :pocitac: ), propadnutý vstupenky a tyhle radosti, pak vážně nemám o čem.
Fakt radši jednou dvakrát ročně (nebo jak bude potřeba) na přeočkování a nechte mě bejt, chci normálně žít. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
@Venetia píše:
Ja v hospodě byla v patek a nic nechtěli

Oni to nechteji, ale chodi kontroly a tem se mas prokazat. Svrčinová vyhrozuje, ze kontroky budou častější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 11:00

@vokishka vyhrožovat může…kontrolovat to můžou jen v doprovodu policie, nevím, kde by tolik policajtů chtěli vzít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
30.5.21 11:02
@Monchichik píše:
@vokishka vyhrožovat může…kontrolovat to můžou jen v doprovodu policie, nevím, kde by tolik policajtů chtěli vzít…

Tak uz jsem cetla cisla, kolik bylo kontrol a kolik pochybeni, takze chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí