Do hospody se samotestem, do bazénu s profi testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
30.5.21 11:06

@vokishka chodit můžou…už dali právníci k použití formulku, když nejsi povinná vypovídat sama proti sobě…takže pokud jí použiješ, nemůžou nic…správní řízení a důkazní nouze…říká právnička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.5.21 11:07
@SAJ píše:
Ty se odmítáš testovat, takže mi upřesni, na koho mají být děti přesně naštvané? Jako na tebe?

Ony se odmítají testovat taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 11:08
@Tamtama píše:
Ony se odmítají testovat taky :nevim:

Aha. Jupí. Ale jste všichni strašně naštvaní, že nemůžete do bazénu. :roll: Boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 11:11

@SAJ vždyť se ví, že ty antigenní testy jsou naprosto k ničemu, takže nechápu, proč vůbec testovat…pochopila bych PCR…ale takhle je to k ničemu, jen obyčejná buzerace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76357
30.5.21 11:15
@SAJ píše:
Aha. Jupí. Ale jste všichni strašně naštvaní, že nemůžete do bazénu. :roll: Boží.

Jak může být vysokoškolsky vzdělaný člověk takhle nechápavý… :roll: :roll: :roll: :nevim:
Přeci „testovat ne, respiky ne, cokoli zavírat ne. Očkovat už vůbec ne, seš sebevrah?? 8o :cert: :zed: A na nás si nepřijdou, jakékoli nařízení hravě obejdem. 8) “

Takže spíš dřív než později pro velký předchozí ůspěch „klapka, covidová vlna po osmé…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.5.21 11:16
@sirikit píše:
Já se teda nechala očkovat primárně proto, že věřím v účinnost vakcíny proti těžkému průběhu - ale možnost prokázat se covid pasem a jít, kam potřebuju, jednoznačně vítám. :srdce:
V létě chci konečně už krucinál na nějakou tu kulturu, vstupenky na jeden fesťáček suším v mailovce od loňska, na další srpnový, s účastí mých oblíbenců :srdce: :srdce:, se bláznivě těším. :dance:
No a když si představím, že se nechám šťournout v nose a jééjda 8o, pozitiv, taková smůla, všecko jinak (a dom a 14ti denní izolace a všichni blízcí do karantény :pocitac: ), propadnutý vstupenky a tyhle radosti, pak vážně nemám o čem.
Fakt radši jednou dvakrát ročně (nebo jak bude potřeba) na přeočkování a nechte mě bejt, chci normálně žít. 8)

Přesně já to taky tak vidím s tím si nechat dvakrát do roka píchnout vakcínu a mít klid, akorát mám smůlu, že jsem moc mladej a na očkování nemám tedkon šanci, ale stále doufám, že třeba v červenci jo, jde mi právě o ty fesťáky, tam musí být alespoň jedna dávka, ale i tak stále doufám, že to změní a budou stačit testy, přece jenom ne každý ze skupin, kteří už očkovaní jsou, touží zrovna po fesťácích, tak doufám, že to na poslední chvíli změní a pustí tam nás mladé :nevim: Musí protože mám na dva přeložené lístky už rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.5.21 11:17
@SAJ píše:
Aha. Jupí. Ale jste všichni strašně naštvaní, že nemůžete do bazénu. :roll: Boží.

Ono i kdybychom nakrasne na testy byli ochotni jít, stejně by nám to nevyšlo, protože neplatí 14 dní.. Těžko pojedu půl hodiny na testy v 7 večer přes týden, museli bychom o víkendu, tím zabijem celou sobotu, v neděli už nikde courat nebudu, to nabírám síly na další týden.. A další víkend mám jen půlku dětí.. :mrgreen:
Edit: úvaha je čistě teoretická, fakt bych na testování nešla a děti bych tam nedostala ani párem volu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 11:19

@Matt 02 to nevím, jak si mladej, protože 4.6. se spouští pro 16+ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 11:28
@Monchichik píše:
@Matt 02 to nevím, jak si mladej, protože 4.6. se spouští pro 16+ :mrgreen:

Jj, už jsem hlásila nejstaršímu dítku a mám propočítané termíny kvůli táboru, jede jako vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 11:30
@Tamtama píše:
Ono i kdybychom nakrasne na testy byli ochotni jít, stejně by nám to nevyšlo, protože neplatí 14 dní.. Těžko pojedu půl hodiny na testy v 7 večer přes týden, museli bychom o víkendu, tím zabijem celou sobotu, v neděli už nikde courat nebudu, to nabírám síly na další týden.. A další víkend mám jen půlku dětí.. :mrgreen:
Edit: úvaha je čistě teoretická, fakt bych na testování nešla a děti bych tam nedostala ani párem volu..

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. :nevim: Co ti na to mám už jiného říct.

Tož seďte doma a buďte naštvaní, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.5.21 11:31
@Monchichik píše:
@Matt 02 to nevím, jak si mladej, protože 4.6. se spouští pro 16+ :mrgreen:

No ale než přijde řada, alespoň to říkali, že to potrvá do srpna, než přijde řada na 20 a mladší. No pokud se oletu, tak jedině dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 11:33

@SAJ neuvažuju nad očkováním pro mladého…zatím ne…možná někdy…za mě to prostě není ještě nijak prověřené… :think:…někdo dával odkaz, že je to zatím prověřeno na 1005 osobách tohoto věku…což mi přijde fakt málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 11:33

@Matt 02 tak tady u nás to asi frčí dobře, nikdo nečeká déle než týden, co vím…musíš se podívat, jak to kde jde rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
30.5.21 11:36
@Monchichik píše:
@vokishka chodit můžou…už dali právníci k použití formulku, když nejsi povinná vypovídat sama proti sobě…takže pokud jí použiješ, nemůžou nic…správní řízení a důkazní nouze…říká právnička…

Přesně tak! Kámoš byl s bandou lidí chlastat a přišla policie, a prej že chtějí testy. Tak jim řekli, nás je 20, vy jste dva, jestli chcete odejít po svých, tak se otočte a nazdar. A oni fakt šli! Já bych myslela, že zavolají posily nebo něco, ale asi jich je fakt málo. Už nikdo nepřijel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.5.21 11:37
@SAJ píše:
Jj, už jsem hlásila nejstaršímu dítku a mám propočítané termíny kvůli táboru, jede jako vedoucí.

No to já jedu taky jako vedoucí na začátku srpna a právě mi přišel meil, že aby byla jistota, že se to stihne, že mám jezdit do Klášterce do Evženky(tam to prej jde nějak dobře) a čekat tam, zda mě vezmou nebo ne. Nic o tom, že mám na to jako normálně nárok nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí