Do hospody se samotestem, do bazénu s profi testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
30.5.21 15:47

@stinga já mám intoleranci laktózy, takže mě nebaví neustále někde zkoumat co můžu jíst…navíc o dovolené vaří manžel, takže je mi to jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
30.5.21 16:06
@stinga píše:
uvidíš, že za pár dnů to tak bude, oni to tu čtou :mrgreen:

už jsem včera něco četla, že zvažují, že budou k očkování nabízet poukázku na knihu nebo kulturu, docela mě to pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
30.5.21 16:06
@stinga píše:
uvidíš, že za pár dnů to tak bude, oni to tu čtou :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.5.21 16:07

Tak se nechá udělat test :nevim: Kdyby se nemohlo vůbec nikde bylo by zle ted je podmínka test, tak pokud někde bude chtít tak si ho udělá a třeba třikrát za sezonu se půjdou okoupat.. V té toby když je platný nevím jayk dlouho - tři dny, nevím, tak si zajde i na jídlo, může si naplánovat třeba zámek…
Jako beru, že je to otrava, ale bud teda lidi mají léto na zahradě u bazenu a bez testů a nebo prostě se musí přizpůsobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.5.21 16:53
@stinga píše:
ale dnes ještě není 4.6., pak než mu přijde PIN2 a kdy bude mít jeho očkovací místo termín :nevim: @Matt 02 bude asi tak nějak mladej jako já, no určitě je mladší, ale ve stejné kategorii pro očkování,
prostě též se zatím nemůžu nechat očkovat i kdybych chtělaPříspěvek upraven 30.05.21 v 15:35

No přesně, konečně to někdo chápe. Proto všichni plaší, aby se na něj dostalo do léta, dneska na tom závisí všechno, to není jako vloni, vloni to prostě na prázdniny všechno pustili bez omezení, jen nebyly fesťáky a takový velký akce, to přeložili na letošek. A já si nedělám iluze, že to půjde tak rychle, protože z těchto důvodů se my mladí chceme nechat očkovat většina. I ten kdo říká, že ne, tak podle mě, tam na konec poběží, aby si mohl jít kam chce, je to prostě pohodlnější, než se běhat nechat furt testovat a někam to nestačí, jako třeba na ten fesťák. Sice s tím nesouhlasím, že to dopadlo tak, že tam je pro očkované velká výhoda, ale co už, halt k tomu většinu donutí tohle. A na seznamu byl i článek, že naše věková skupina(16-29) má podle nějakého průzkumu o očkování větší zájem, než následující starší, no ono to docela dává logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 17:02
@Matt 02 píše:
No přesně, konečně to někdo chápe. Proto všichni plaší, aby se na něj dostalo do léta, dneska na tom závisí všechno, to není jako vloni, vloni to prostě na prázdniny všechno pustili bez omezení, jen nebyly fesťáky a takový velký akce, to přeložili na letošek. A já si nedělám iluze, že to půjde tak rychle, protože z těchto důvodů se my mladí chceme nechat očkovat většina. I ten kdo říká, že ne, tak podle mě, tam na konec poběží, aby si mohl jít kam chce, je to prostě pohodlnější, než se běhat nechat furt testovat a někam to nestačí, jako třeba na ten fesťák. Sice s tím nesouhlasím, že to dopadlo tak, že tam je pro očkované velká výhoda, ale co už, halt k tomu většinu donutí tohle. A na seznamu byl i článek, že naše věková skupina(16-29) má podle nějakého průzkumu o očkování větší zájem, než následující starší, no ono to docela dává logiku.

A my to máme ještě okořeněné tím, že děcko odjíždí na tábor už 23.7., pak je dva týdny mimo. Takže očkování plánovat tak, aby druhá dávka vyšla buď před - nebo holt až po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 17:06

@Matt 02 no tak na fesťáku snad nezávisí tvůj život, ne? je to jedno…nevím o tom, že by někdo plašil…můžeš se podívat jak rychle se kde očkuje a podle toho si vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
30.5.21 17:27

Tak kup samotesty, bez s dětmi do hospody a je to :lol: my tu máme hospodu s hřištěm, ideál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 17:31
@Monchichik píše:
@Matt 02 no tak na fesťáku snad nezávisí tvůj život, ne? je to jedno…nevím o tom, že by někdo plašil…můžeš se podívat jak rychle se kde očkuje a podle toho si vybrat…

no na fesťáku život nezávisí, já jsem starší než on, ale chápu ho, také miluju fesťáky, a předloni jsme jezdili na ně i s ex, a to mu bylo 40 ten rok, a když loni nebylo nic, tak mladý člověk chce žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 18:14

@stinga jo, já to chápu…všichni už chtějí žít co nejnormálněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.5.21 18:20
@holka_z_hor píše:
Tak mě se.re že je vše podmíněný očkováním. Jako ať jdou taky do pr.dele s tímhle. Dopadlo to přesně tak, jak někteří na začátku předpovídali. Nechci do sebe cpát vakcínu. A ty povinný testy, to je prostě jen tlačenka do očkování. Je to celý na hlavu. A jen obchod, jako s rouškama.

Zkrátka se smiř s tím, že svět a život už není co byl. Vakcinu Ti nikdo necpe, to je rub a líc Tvého rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
30.5.21 18:31
@Burj Chalifa píše:
Zkrátka se smiř s tím, že svět a život už není co byl. Vakcinu Ti nikdo necpe, to je rub a líc Tvého rozhodnutí.

Jo holka, tak můj život není co byl už nějakou dobu :mrgreen: covid necovid :P a cpe, pokud je cestování a pařby podmíněný očkováním, tak ano je to pro mě cpaní a nucení. Nátlak. Manipulace. :palec: tečka, hotovo.

• Citovat
  • Upravit
78493
30.5.21 18:39
@holka_z_hor píše:
Jo holka, tak můj život není co byl už nějakou dobu :mrgreen: covid necovid :P a cpe, pokud je cestování a pařby podmíněný očkováním, tak ano je to pro mě cpaní a nucení. Nátlak. Manipulace. :palec: tečka, hotovo.

přesně tak, všechny ty obstrukce s testy jsou jen „nenápadné“ nucení do očkování, a jestli ještě začně nějaká kampaň s rádoby hvězdnými hvězdami „pro mladé“ jako Gondík a Geislerová, tak se nenechám zaočkovat, ani kdybych kvůli tomu nemohla ani vylézt z baráku :zed: :cert: nesnáším nátlak a čím víc mně někdo do něčeho tlačí, tak reaguji naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
30.5.21 18:42
@holka_z_hor píše:

Manipulace to je. Dobrovolné je třeba očkování proti chřipce. S touto,, taky dobrovolnosti,, nesrovnatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
30.5.21 18:47
@stinga píše:
přesně tak, všechny ty obstrukce s testy jsou jen „nenápadné“ nucení do očkování, a jestli ještě začně nějaká kampaň s rádoby hvězdnými hvězdami „pro mladé“ jako Gondík a Geislerová, tak se nenechám zaočkovat, ani kdybych kvůli tomu nemohla ani vylézt z baráku :zed: :cert: nesnáším nátlak a čím víc mně někdo do něčeho tlačí, tak reaguji naopak

Tímto ty lidi fakt spíš odradí. To už by udělali líp, kdyby se nesnažili. Je to hrozně trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí