Do hospody se samotestem, do bazénu s profi testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
30.5.21 13:44
@zudina píše:
Ja neexistující test ani nefotim, mám jen čestné prohlášení (kvůli návštěvě fitka)

Bodejť. Co to má za logiku, dítě v pondělí po testování samotestem ve škole dva dny do bazénu může, ale od středy mu doma ten samej test udělat nemůžu? :mrgreen: a to samý já v práci. Já přemýšlím, jestli to tam nahoře dělají schválně, nemají děti, nebo přemýšlí prd. lí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
30.5.21 14:52
@SAJ píše:
Plete si to s testováním. :roll:

Neplete, psali, že přemýšlí, že ty další dávky třetí, čtvrtou atd. si budou lidi připlácet, protože to očkování už nepřestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 15:00

@LennyL1 no tak to se jim nenaočkuje už nikdo…to si rychle rozmyslí…lidi se nechtějí moc očkovat ani zdarma…aspoň ty pod 40…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
30.5.21 15:12
@Monchichik píše:
@LennyL1 no tak to se jim nenaočkuje už nikdo…to si rychle rozmyslí…lidi se nechtějí moc očkovat ani zdarma…aspoň ty pod 40…

Budou muset něco vymyslet, no. Loterii o milion, auto, byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 15:14
@Monchichik píše:
@Matt 02 tak já jsem si nenechala ujít dovolenou ani vloni… ;)…ať si klidně testy prudí…nevidím důvod očkovat nerizikové skupiny natož děti…ať si každý dělá podle svého uvážení…nenechám se do ničeho nutit, to naprosto nesnáším odjakživa :mrgreen:

no já byla loni na dovolené 2×, Slovensko a Španělsko, ale loni na rozdíl letos žádné restrikce nebyly,
též nesnáším ten nátlak na očkování, navíc já bych se ještě očkovat ani nemohla, i kdybych chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 15:18
@Monchichik píše:
@vokishka vyhrožovat může…kontrolovat to můžou jen v doprovodu policie, nevím, kde by tolik policajtů chtěli vzít…

no policajtů je bohužel hafo, jen ti všichni co stáli celý březen na okreskách a nechtěli pustit lidi do práce, tak ti teď mohou naběhnout do bazénů a hospod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
30.5.21 15:19
@Monchichik píše:
@LennyL1 no tak to se jim nenaočkuje už nikdo…to si rychle rozmyslí…lidi se nechtějí moc očkovat ani zdarma…aspoň ty pod 40…

Mně tam nikdo nedostane, ať už je to zadarmo ne, je to klinická studie, nejsu pokusnej králík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 15:19
@LennyL1 píše:
Neplete, psali, že přemýšlí, že ty další dávky třetí, čtvrtou atd. si budou lidi připlácet, protože to očkování už nepřestane.

Pochybuji, že jsi to někde četla.

Tedy oprava, pochybuji, že jsi to četla na nějakém oficiálním médiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 15:23

@stinga tak tady jich zase tolik nestálo… a navíc budou dovolené, i policajti si je musí někdy vybrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 15:24

@stinga tak max jsem ochotná podstoupit antigenní test…a pojedu tam, kam s tím můžu…u nás nepotřebuju nic, klidně zůstanu tady… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 15:26
@Monchichik píše:
@Matt 02 to nevím, jak si mladej, protože 4.6. se spouští pro 16+ :mrgreen:

ale dnes ještě není 4.6., pak než mu přijde PIN2 a kdy bude mít jeho očkovací místo termín :nevim: @Matt 02 bude asi tak nějak mladej jako já, no určitě je mladší, ale ve stejné kategorii pro očkování,
prostě též se zatím nemůžu nechat očkovat i kdybych chtěla

Příspěvek upraven 30.05.21 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 15:28
@Monchichik píše:
@stinga tak max jsem ochotná podstoupit antigenní test…a pojedu tam, kam s tím můžu…u nás nepotřebuju nic, klidně zůstanu tady… ;)

no právě u nás potřebuješ víc testů než v cizině, do ciziny 1 test a jedeš, a u nás musíš mít test před každým pivem na zahrádce a před každým koupalištěm :cert:, před ubytováním v hotelu a prostě furt a pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 15:29
@Popeladym píše:
Budou muset něco vymyslet, no. Loterii o milion, auto, byt..

uvidíš, že za pár dnů to tak bude, oni to tu čtou  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 15:34

@stinga pronájem chaty či chalupy je bez testu…na koupaliště se nechystám, stejně nebude hezky…v restauracích stejně tak zdraží, že tam nikdo nepůjde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
30.5.21 15:36
@Monchichik píše:
@stinga pronájem chaty či chalupy je bez testu…na koupaliště se nechystám, stejně nebude hezky…v restauracích stejně tak zdraží, že tam nikdo nepůjde… :mrgreen:
:mrgreen: já nesnáším o dovolené vařit, to není dovolená,
a v pátek jedu stanovat s dítětem na jeden statek, tak ráno na antigen budu muset, jelikož ten z práce ve středu už mi platit nebude
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí