Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@zudina píše:
Ja neexistující test ani nefotim, mám jen čestné prohlášení (kvůli návštěvě fitka)
Bodejť. Co to má za logiku, dítě v pondělí po testování samotestem ve škole dva dny do bazénu může, ale od středy mu doma ten samej test udělat nemůžu?
a to samý já v práci. Já přemýšlím, jestli to tam nahoře dělají schválně, nemají děti, nebo přemýšlí prd. lí.
@SAJ píše:
Plete si to s testováním.
Neplete, psali, že přemýšlí, že ty další dávky třetí, čtvrtou atd. si budou lidi připlácet, protože to očkování už nepřestane.
@LennyL1 no tak to se jim nenaočkuje už nikdo…to si rychle rozmyslí…lidi se nechtějí moc očkovat ani zdarma…aspoň ty pod 40…
@Monchichik píše:
@LennyL1 no tak to se jim nenaočkuje už nikdo…to si rychle rozmyslí…lidi se nechtějí moc očkovat ani zdarma…aspoň ty pod 40…
Budou muset něco vymyslet, no. Loterii o milion, auto, byt..
@Monchichik píše:
@Matt 02 tak já jsem si nenechala ujít dovolenou ani vloni……ať si klidně testy prudí…nevidím důvod očkovat nerizikové skupiny natož děti…ať si každý dělá podle svého uvážení…nenechám se do ničeho nutit, to naprosto nesnáším odjakživa
no já byla loni na dovolené 2×, Slovensko a Španělsko, ale loni na rozdíl letos žádné restrikce nebyly,
též nesnáším ten nátlak na očkování, navíc já bych se ještě očkovat ani nemohla, i kdybych chtěla
@Monchichik píše:
@vokishka vyhrožovat může…kontrolovat to můžou jen v doprovodu policie, nevím, kde by tolik policajtů chtěli vzít…
no policajtů je bohužel hafo, jen ti všichni co stáli celý březen na okreskách a nechtěli pustit lidi do práce, tak ti teď mohou naběhnout do bazénů a hospod
@Monchichik píše:
Mně tam nikdo nedostane, ať už je to zadarmo ne, je to klinická studie, nejsu pokusnej králík
@LennyL1 píše:
Neplete, psali, že přemýšlí, že ty další dávky třetí, čtvrtou atd. si budou lidi připlácet, protože to očkování už nepřestane.
Pochybuji, že jsi to někde četla.
Tedy oprava, pochybuji, že jsi to četla na nějakém oficiálním médiu.
@stinga tak tady jich zase tolik nestálo… a navíc budou dovolené, i policajti si je musí někdy vybrat ![]()
@stinga tak max jsem ochotná podstoupit antigenní test…a pojedu tam, kam s tím můžu…u nás nepotřebuju nic, klidně zůstanu tady… ![]()
@Monchichik píše:
@Matt 02 to nevím, jak si mladej, protože 4.6. se spouští pro 16+
ale dnes ještě není 4.6., pak než mu přijde PIN2 a kdy bude mít jeho očkovací místo termín
@Matt 02 bude asi tak nějak mladej jako já, no určitě je mladší, ale ve stejné kategorii pro očkování,
prostě též se zatím nemůžu nechat očkovat i kdybych chtěla
Příspěvek upraven 30.05.21 v 15:35
@Monchichik píše:
@stinga tak max jsem ochotná podstoupit antigenní test…a pojedu tam, kam s tím můžu…u nás nepotřebuju nic, klidně zůstanu tady…
no právě u nás potřebuješ víc testů než v cizině, do ciziny 1 test a jedeš, a u nás musíš mít test před každým pivem na zahrádce a před každým koupalištěm
, před ubytováním v hotelu a prostě furt a pořád
@Popeladym píše:
Budou muset něco vymyslet, no. Loterii o milion, auto, byt..
uvidíš, že za pár dnů to tak bude, oni to tu čtou ![]()
@stinga pronájem chaty či chalupy je bez testu…na koupaliště se nechystám, stejně nebude hezky…v restauracích stejně tak zdraží, že tam nikdo nepůjde… ![]()
@Monchichik píše:
@stinga pronájem chaty či chalupy je bez testu…na koupaliště se nechystám, stejně nebude hezky…v restauracích stejně tak zdraží, že tam nikdo nepůjde…