Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Popeladym píše:
Tímto ty lidi fakt spíš odradí. To už by udělali líp, kdyby se nesnažili. Je to hrozně trapný.
přesně tak, na mně to působí úplně odpudivě, když na mně nějaké „hvězdy“, které nesnáším, řvou „naočkuj se, naočkuj se“
@stinga píše:
přesně tak, všechny ty obstrukce s testy jsou jen „nenápadné“ nucení do očkování, a jestli ještě začně nějaká kampaň s rádoby hvězdnými hvězdami „pro mladé“ jako Gondík a Geislerová, tak se nenechám zaočkovat, ani kdybych kvůli tomu nemohla ani vylézt z baráku![]()
nesnáším nátlak a čím víc mně někdo do něčeho tlačí, tak reaguji naopak
Já se očkovat chtěla, po prodělání covidu. Že i kdyby to bylo bůhví co, tak jdu. A ještě jsem se hádala s tátou, pže on je pochybovač. Ale teď jako nevim. Celej covid smrdí. A když mi řekl doktor, že se očkovat nenechá, tak už jsem byla nalomená. Věřím, že covid nebyla náhoda a ani nehoda. Jako možná se očkovat dám, neříkám že ne. Ale nelíbí se mi to.
@Popeladym píše:
Manipulace to je. Dobrovolné je třeba očkování proti chřipce. S touto,, taky dobrovolnosti,, nesrovnatelné.
Přesně tak. Je to prostě divný. A třeba se pletu, ale nevím no. A jestli do toho fakt zapojí insta a YouTube lidi, kterým za to zaplatí, tak to bude smrdět ještě víc. ![]()
@holka_z_hor píše:
Já se očkovat chtěla, po prodělání covidu. Že i kdyby to bylo bůhví co, tak jdu. A ještě jsem se hádala s tátou, pže on je pochybovač. Ale teď jako nevim. Celej covid smrdí. A když mi řekl doktor, že se očkovat nenechá, tak už jsem byla nalomená. Věřím, že covid nebyla náhoda a ani nehoda. Jako možná se očkovat dám, neříkám že ne. Ale nelíbí se mi to.
To máš blbý.
Já očkovaná jsem, třetí noha mi nenarostla… A štve mě, že i přes dostupné očkování se můžu těšit na další podzimní vlnu a další omezení mého života. Protože… Počkej…
@Popeladym píše: …Manipulace to je…
@stinga píše: …nesnáším nátlak…
@holka_z_hor píše: …Manipulace…
Je teda bezva, že se nedáte manipulovat.
Až budu na podzim zase sedět doma u distanční výuky, s vděkem na Vás vzpomenu.
![]()
@holka_z_hor píše:
Přesně tak. Je to prostě divný. A třeba se pletu, ale nevím no. A jestli do toho fakt zapojí insta a YouTube lidi, kterým za to zaplatí, tak to bude smrdět ještě víc.
Tak ony to ty celebrity nebudou dělat z dobroty srdce, to je celkem jistý.
@SAJ nechápeš, že se lidi taky bojí, co to může do budoucna udělat?…dneska to nikdo zatím neví…
Příspěvek upraven 30.05.21 v 19:19
@SAJ hele dej si pohov jo?
já všechna nařízení dodržuju od začátku. Roušky, desinfekce, rozestupy, s nikým jsem se nestýkala, při covidu jsem to nikde neroznášela. Tak si najdi jinýho viníka. A jestli se tady budem navzájem kamenovat za očkování nebo neočkovaní, tak je to těžce v pr.deli jako ![]()
@Monchichik píše:
@SAJ nechápeš, že se lidi taky bojí, co to může do budoucna udělat?…dneska to nikdo zatím neví…Příspěvek upraven 30.05.21 v 19:19
Jo, to se bojím. Já se i bojím co mohl napáchat covid. Je to půl roku a čich mám pořád mimo.
@holka_z_hor píše:
@SAJ hele dej si pohov jo?já všechna nařízení dodržuju od začátku. Roušky, desinfekce, rozestupy, s nikým jsem se nestýkala, při covidu jsem to nikde neroznášela. Tak si najdi jinýho viníka. A jestli se tady budem navzájem kamenovat za očkování nebo neočkovaní, tak je to těžce v pr.deli jako
Já tě kamenuju? Já jen začínám mít averzi na obecné výkřiky o manipulaci. A mimochodem, nařízení respektuju a dodržuju taky - i když jsem už delší dobu očkovaná.
Ty jsi totiž nepsala o obavách o své zdraví, víš? A jo, vadí mi pomyšlení, že zas sedím doma, i když bych už nemusela. To snad nesmím?
@SAJ píše:
Já tě kamenuju? Já jen začínám mít averzi na obecné výkřiky o manipulaci. A mimochodem, nařízení respektuju a dodržuju taky - i když jsem už delší dobu očkovaná.Ty jsi totiž nepsala o obavách o své zdraví, víš? A jo, vadí mi pomyšlení, že zas sedím doma, i když bych už nemusela. To snad nesmím?
Nekamenuješ, ale jsi hnusná. Zbytečně. Můžeš dělat co chceš, ale nevybíjej si zlost na mě. A navíc, třeba žádná vlna už ani nebude. Pokud se všichni budou chovat ok. ![]()
@holka_z_hor píše:@holka_z_hor píše:Nekamenuješ, ale jsi hnusná. Zbytečně. Můžeš dělat co chceš, ale nevybíjej si zlost na mě. A navíc, třeba žádná vlna už ani nebude. Pokud se všichni budou chovat ok.
Tak mě se.re že je vše podmíněný očkováním. Jako ať jdou taky do pr.dele s tímhle. Dopadlo to přesně tak, jak někteří na začátku předpovídali. Nechci do sebe cpát vakcínu. A ty povinný testy, to je prostě jen tlačenka do očkování. Je to celý na hlavu. A jen obchod, jako s rouškama.
Zato ty jsi učiněné sluníčko.
Takové ohleduplné. ![]()
@SAJ píše:
Já tě kamenuju? Já jen začínám mít averzi na obecné výkřiky o manipulaci. A mimochodem, nařízení respektuju a dodržuju taky - i když jsem už delší dobu očkovaná.Ty jsi totiž nepsala o obavách o své zdraví, víš? A jo, vadí mi pomyšlení, že zas sedím doma, i když bych už nemusela. To snad nesmím?
Já mám zas averzi na lidi, kteří podstoupili očkování a myslí si o sobě, že jsou něco víc… nechápu absolutně, honit si ego očkováním
už chybí jen žluté hvězdy na klopu pro neočkované ![]()
@SAJ píše:
Zato ty jsi učiněné sluníčko.Takové ohleduplné.
Jo to jsem a jsem na to pyšná, vedla k tomu dlouhá cesta🙏🏻 ✌🏻 ✌🏻 a hádat se nebudu. ![]()
@Amalthea píše:
Já mám zas averzi na lidi, kteří podstoupili očkování a myslí si o sobě, že jsou něco víc… nechápu absolutně, honit si ego očkovánímuž chybí jen žluté hvězdy na klopu pro neočkované
Ty bláho.
Honit si ego očkováním.
Co ještě nevymyslíte.
Tebe ten poslední rok bavil?
Užila sis ho?
Já teda fakt ne.
A na podzimní repete se fakt už teď netěším.
Vidíš jiné řešení než očkování?
@SAJ a víš, že se můžeš nakazit i očkovaná? A nakazit druhý?
tak o čem se tu bavíme… ![]()