Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus Sofiin svět. Zajímavě napsaná kniha o historii filozofie, která baví i děti. Donutí se člověka zamyslet hodně do hloubky
Doporučuju novinku Čas krmení pro ty, kdo mají rádi trochu akčnější scifi ![]()
Čtěte někdo knihy Julie Caplin? Já teď čtu Pláž v Chorvatsku a jsem z knihy nadšená. Úplně se tam vidím, i když zkušenost přímo z Hvaru nebo Starého Gradu nemám.
@NovápaníA ahoj, já něco mám. Pošli mi e-mail do zprávy, pokusím se, ještě než odjedu na chalupu, pak už nebudu mít přístup k počítači…
@Lenkalin ahoj, jestli myslíš nabídku knihy, tak to nepotřebuji protože mám celou sérii. Jen mě zajímá tvůj názor na knihy. Postupně je čtu, jak mám náladu. Teď čtu právě Chorvatsko a i když třeba Island byl popsán velmi poutavě, tak tahle mě dostala víc. Nevím, jestli kvůli tomu, že jsem tam párkrát byla nebo proto, že za necelý měsíc jedeme do Zadaru ( poprvé takhle daleko, jinak jsme byli buď na Krku nebo Istrijský poloostrov ) o kterém jsem si něco zjišťovala a nabízí zajímavá místa.
@NovápaníA ano, myslela jsem, jestli je nesháníš 🙂 já jsem cetla už asi všechny, kromě nové Vily v Itálii. Musím si je dávkovat. Vadí mi, že vždycky udělá z hrdinky krávu 😀 jinak zrovna Island se mi líbil, Chorvatsko mi přišlo asi nejslabší. Ale jinak je hodnotím všechny jako fajn oddychovky, většinou si je dám na dovolené ![]()
@Lenkalin Island jsem také četla a bylo to fajn. Mě se na této sérii líbí ten popis míst. Četla jsem třeba knihu Ještě jeden croissant na cestu, tam se hlavní hrdinka rozhodne projet na kole Francii, je tam popis míst která navštíví a na konci každé kapitoly je nějaký typický recept. Ale tahle série se mi líbí víc. A to jsem dřív tento žánr téměř nečetla. Za poslední dva roky jsem těchto romanťáren nakoupila až moc
![]()