Doporučte knihu ;)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PolinkoMaly
20.12.20 22:14

Ahoj, já knihy letos koupila na netu. Už dlouho jsem na instagramu a různě registrovala knihy od značky ELLA A MAX. Podívala jsem se na jejich e-shop a nakoupila všechno tam. Dokonce se slevou. Mají tam knihy pro děti snad už od tří let, možná i mladší. Jsou přímo od nakladetele a vše skladem, takže to bylo rychlý a pohodlný.

• Citovat
  • Upravit
74
2.2.23 15:51

Máte tip na nějakou novější detektivku? Mám toho přečteného hodně, ale z těch novějších skoro nic. Nejradši mam klasiku Jo Nesba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.4.23 21:17

Ahoj, poradíte někdo nějaký zajímavý cestopis nebo historickou faktografii? Hlavně žádné romány, beletrie mě úplně míjí. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
12.4.23 21:57

@Ylaria Něco od Zibury jsi četla? Ten píše tak trochu cestopisy :-)

• Citovat
  • Upravit
3749
12.4.23 22:10
@Ylaria píše:
Ahoj, poradíte někdo nějaký zajímavý cestopis nebo historickou faktografii? Hlavně žádné romány, beletrie mě úplně míjí. Děkuji.

Z Ósaky na oslovi do Osla.
Nahé moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.4.23 07:42

@pet p @Sadman
Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
15.8.23 12:27

Máte tip na nějakou knížku, která vás v poslední době oslovila? Mám ráda knížky podle skutečné události. Nemám ráda dlouhé zbytečné popisy - potřebuji se začíst rychle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
15.8.23 13:18

Mě teď docela chytla Mornštajnová. Četla jsem od ní Hanu a Les v domě a rozhodně můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
15.8.23 13:58

@Sára 1 Poslední akt lásky od Cathy Rentzenbrink - velmi silný příběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
15.8.23 14:27
@tezi píše:
@Sára 1 Poslední akt lásky od Cathy Rentzenbrink - velmi silný příběh

Tak na to nemám sílu to přečíst. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
15.8.23 15:00
@Sára 1 píše:
Máte tip na nějakou knížku, která vás v poslední době oslovila? Mám ráda knížky podle skutečné události. Nemám ráda dlouhé zbytečné popisy - potřebuji se začíst rychle. :lol:

Nina Špitálníková- Rozhovory o životě v KLDR. Je to sedm příběhů uprchlíků ze Severní Koreje, formou skutečných rozhovorů. Zpovídaní jsou z různých sociálních i věkových skupin. Opravdu čtivé, dojemné i zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.8.23 10:38
@nikiska1 píše:
Máte tip na nějakou novější detektivku? Mám toho přečteného hodně, ale z těch novějších skoro nic. Nejradši mam klasiku Jo Nesba :D

Nedávno mě zaujala série detektivek z prostředí Amišů od Lindy Castillo. První díl se jmenuje Slib mlčení. Zajímavá je například kniha Léto bez Facebooku od Romaina Puértolase, příběh vypráví policistka kterou převeleli do města New York, ale ne do toho který známe. V okolí města je několik nebožtíků a mnoho drobků z koblih.
Nedávno jsem v jednom bazaru pořídila knihy Hany Proškové. Ty sice nejsou novinka, ale pro mě osobně je to něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.8.23 10:43
@Sára 1 píše:
Máte tip na nějakou knížku, která vás v poslední době oslovila? Mám ráda knížky podle skutečné události. Nemám ráda dlouhé zbytečné popisy - potřebuji se začíst rychle. :lol:

Podle skutečnosti jsem v poslední době četla autobiografii herce Matthewa Perryho. Jmenuje se Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih. Dále na mě v knihovně čeká kniha Moje případy z 1. oddělení, je to kniha vedená formou rozhovoru s Josefem Marešem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.8.23 10:55

Mě se líbila kniha Chůva od Gilly Macmillanové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.23 11:06

Krátké a čtivé jsou Baletky od Miřenky Čechové. Případně životopisné knihy bratrů Bangů.
Radek Banga: (Ne)pošli to dál
Patrik Banga: Skutečná cesta ven

nebo
Olga Fečová: Den byl pro mě krátkej (a obecně knihy od nakladatelství Kher)

Případně trilogie Hilary Mantel o Th. Cromwellovi: Wolf Hall, Předveďte mrtvé a Zrcadlo a světlo. Ale to je všechno jen ne krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí