Dostala jsem facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4429
14.3.13 23:29

Mela jsem mesic a pul pred svatbou, kdyz me priletela facka…to ze jsme se porvali doma kazdou chvili ani nemluvim, ale jak me uhodil, byli jsme spolu 4 roky…do druheho dne jsem byla odstehvana, do tydne zrusena svatba…A JSEM RADA, ZE JSEM TO UDELALA…ted uz mam skoro 2 roky manzela, ktery je uplne jiny ani se neumi semnou pohadat :mrgreen:…takze RADIM ODEJIT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.13 08:22

Nečetl jsem celou diskusi, ale nechápu co ještě řešíš. Stejně většinu platíš ty, takže ho hezky rychle vyhoď z bytu (podle všeho je na tebe), příp. si k tomu pozvi kamarády nebo policajty pokud tě mlátil, aby si předešla nejhoršímu a je vymalováno. Takovej magor se nezlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
15.3.13 15:25
@Anonymní píše: Žijeme spolu už dva roky. Nikdo odnás s rodiny a ani s přátel netuší co se unás děje až na pár mých blízkých kamarádek ale co ty zmohou. Zavolat si na něj někoho nebudu važně riskovat že ubliží i někomu jinému a hlavně neznám nikoho s okolí kdo se mu postaví mezi svýma (chlapama) je nejsilnější je ve velmi dobre kondici na svuj věk. Je to hlavně rapl vzteklej je to cizinec takže tu žádnou rodninu nemá proto se stýká výhradně jen s mojí rodinou.. a umí opravdu dobře pusobit mezi jinýma lidma (dokáže udělat srandu je hodně společenský) Takže až jednou odhalim pravdu „zda někdy“ tak tomu polovina ani neuvěři

Jestli je cizinec, taky by mohl být vypakován ze země, kdybys ho udala za domácí násilí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.14 10:03

Ahoj holky. Prosím o zachování anonymity je to pro me citlive a stydím se…potřebuji se vypovídat..kamarádku bohužel nemám které bych to řekla

Včera asi většina z vás dostala k valentynu kytku…no a ja facku jak blázen..vůbec nevím co se stalo…seděli jsme podvečer doma a starší syn pil z flašky tak jsem ho jen napomenula aby si to nalil do sklenice..nacez prilel vyletěl nakopl ho do zad az mu flaška vypadla vylila se…začal na něj rvat sproste nadávat..uplne jak magor..tak jsem se dotoho vložila a bum už jsem ležela ještě s přívlastkem p..ci

Syn brečel, ja taky…a on si v klidu dal hrál na PC…prej si zato mužů sama.
Celou noc jsem nad tím přemýšlela a nemohla spát..nevím co mám dělat je mi na nic…co když se to bude opakovat. Jsme spolu dlouho 9let…dve deti z toho jedno male…

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
15.2.14 10:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosím o zachování anonymity je to pro me citlive a stydím se…potřebuji se vypovídat..kamarádku bohužel nemám které bych to řekla

Včera asi většina z vás dostala k valentynu kytku…no a ja facku jak blázen..vůbec nevím co se stalo…seděli jsme podvečer doma a starší syn pil z flašky tak jsem ho jen napomenula aby si to nalil do sklenice..nacez prilel vyletěl nakopl ho do zad az mu flaška vypadla vylila se…začal na něj rvat sproste nadávat..uplne jak magor..tak jsem se dotoho vložila a bum už jsem ležela ještě s přívlastkem p..ci

Celou noc jsem nad tím přemýšlela a nemohla spát..nevím co mám dělat je mi na nic…co když se to bude opakovat. Jsme spolu dlouho 9let…dve deti z toho jedno male…

Tak takovýho zm*rda bych si teda podala. Takhle se k Tobě nikdo chovat nemůže!! Ani k Tobě ani k synovi. Rozhodně si to nenech líbit. řekni mu, že ještě jednou, udáš ho na policii za fyzické napadení a sbalíš kufry a půjdeš. Jsem s manželem rovněž devět let a nikdy se mi ani náznakem nic takového nestalo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6872
15.2.14 10:07
@Anonymní píše:

Celou noc jsem nad tím přemýšlela a nemohla spát..nevím co mám dělat je mi na nic…co když se to bude opakovat. Jsme spolu dlouho 9let…dve deti z toho jedno male…

mogooooooooor!!! co měl/má nervy na pochodu!!! :zed: :poblion: :zed:
Snad se tobě i synovi dneska omluví a už se to nebude NIKDY opakovat!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba

Nemá milenku? Už se někdy takto neadekvátně zachoval? U jedné facky to bohužel téměř nikdy nezůstane.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413

Jejda, to je smutné :hug: nakopl do zad? 8o a jak by přítel reagoval jindy? Jaké hry hraje? asi je agresivní z toho… nervozní, rušíte ho… já se ho nezastávám, ale tohle by tak odpovídalo jeho jednání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
15.2.14 10:08

U mě by teda omluva nezabrala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.2.14 10:09
@Bella1988 píše:
U mě by teda omluva nezabrala :nevim:

Ani u mě, navíc on bude přesvědčen, že se nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit
4838
15.2.14 10:09

@Bella1988 naprosty souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.2.14 10:11

Mě přijde divný že by chlap po 9 letech ok vztahu k rodině z ničeho nic takhle vybuchl a osobně se mi zdá horší reakce vůči synovi než vůči ženě, já tedy neznám normálního chlapa který by jen tak kopal do dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.14 10:13

@Bella1988

Bohužel náznaky už byly dřív..
Mužu si za to sama prý..poslední dobou je to u nas jak na houpačce…par dni v pohodě ale zbytek měsíce na h… mluvi se mnou jako bych byla jeho majetek. Jako dělej, budeš me poslouchat..když jsem mu napsala ze se mi to nelíbi prý se mnou bude mluvit jak chce a jak si zasloužím.
Bohužel nemůžu si vyskakovat nemam nic jen rp…takže on plati všechno..nájem, elektřinu. školu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.14 10:15

@bamba

Ano ma pocit že zato mužu Já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.14 10:15

@3HE

Nevím nějaký poker či co…