Druhé dítě do bytu 2+1?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lutonka
23.3.16 10:04
@EmmaAnna píše:
@Lutonka nedovedu si představit nemít večer s partnerem soukromí, jak provozujete sex…? :oops: :oops:

No jak asi, děti přece spí! My u toho nemusíme bourat zdi :mrgreen: Navíc jak jsou od malička zvyklé na spánek v mírně hlučném prostředí (potichu puštěná TV, tlumený hovor, vaření, pračka atd.), tak je jen tak něco nevzbudí a to je velká výhoda ve všech směrech ;)
Mimochodem, přečtěte si dnešní deníček. Jsem šťastná, že to máme takhle, když vidím, jak to chodí jinde :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
23.3.16 10:06

Jo a navíc - když jsme u toho sexu - když ho provozuješ v jedné místnosti s dětmi, tak slyšíš, jakmile se pohnou. Takže se ti nestane, že ti dítě rozrazí dveře s výrazem „maminko mě se zdál hroznej sen“ a načapá vás v nejlepším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
23.3.16 10:06

Edit:2×

• Citovat
  • Upravit
23966
23.3.16 10:29
@Lutonka píše:
Jo a navíc - když jsme u toho sexu - když ho provozuješ v jedné místnosti s dětmi, tak slyšíš, jakmile se pohnou. Takže se ti nestane, že ti dítě rozrazí dveře s výrazem „maminko mě se zdál hroznej sen“ a načapá vás v nejlepším :mrgreen:

souhlasím. Dokud jsme byli všichni v jedné místnosti, tak nás nenačapala, ale teď :mrgreen: :mrgreen: ještě, že jsme rychlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.3.16 10:31

@Lutonka no a nebo RADĚJI „spí“, protože jim to je trapné :nevim: asi mám jinou představu o sexu než to dělat potichounku pod peřinou, abych náhodou nikoho nepohoršila…nemám nic proti bydlení ve 2+kk, jedno je děcák, druhé ložnico obejvák, ale v garsonce to mi přijde osobně drsné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.3.16 10:31

Odesláno 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
23.3.16 11:04
@EmmaAnna píše:
@Lutonka no a nebo RADĚJI „spí“, protože jim to je trapné :nevim: asi mám jinou představu o sexu než to dělat potichounku pod peřinou, abych náhodou nikoho nepohoršila…nemám nic proti bydlení ve 2+kk, jedno je děcák, druhé ložnico obejvák, ale v garsonce to mi přijde osobně drsné :oops:

To těžko, mám děti 3,5 a 1 rok, ty neumí předstírat, že spí :mrgreen: V momentě procitnutí jsou okamžitě na nohou ;)

• Citovat
  • Upravit
3395
23.3.16 11:27

@Lutonka no nevím, já měla skoro čtyřleťáka a uměl to docela dobře :-) a znám dost příběhů z okolí, kdy si rodiče mysleli, že dítě přece pokaždé celou dobu spinkalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
23.3.16 11:32

@EmmaAnna No hádat se s tebou nebudu, ale rozhodně nemyslím, že toto je náš případ. Zaprvé spí „za rohem“, takže i kdyby se nenápadně vzbudil a poslouchal, tak si nemyslím, že by v tomto věku nějak útrpně dělal, že spí. Spíš by vylezl a chtěl vědět, co se děje a jestli u toho může taky být :P Zatím se nestydí, neví, za co by měl. Klidně se mě zeptá, co je ta krabička na WC (tampony) nebo proč mám najednou dole chloupky když nedávno tam nebyly :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
23.3.16 11:32

A mimochodem, máme i kuchyň, chodbu a koupelnu. Naco se omezovat na tajný sex pod peřinou? ;)

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
23.3.16 11:38

Týjo, ale teď jsi mě inspirovala na nový deníček, už dlouho jsem nic nenapsala :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3395
23.3.16 11:53

@Lutonka no já vím, že asi když není zbytí, nedá se nic dělat…jen si myslím, že to pro tak velké dítě může být dost nepříjemné, když se k tomu nachomýtne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.3.16 11:56

Já si osobně mslím že sex v jedné místnosti s dětmi…no za mě teda ne…do dnes mam trochu trauma z toho když jsem jako 4leta viděla mamu na tatkovi když jsem se v noci u nich vzbudila..fakt ne…já preferuji alespoň tu mistnost pro deti a mistnost pro rodiče..ale to je každého věc :) jak to zvlada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
23.3.16 11:58

@wlčice za mě taky neee, my z místa kde je sex vyhazujeme i psa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.3.16 12:00

@Conulka tak to máme stejny :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie