Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a navíc - když jsme u toho sexu - když ho provozuješ v jedné místnosti s dětmi, tak slyšíš, jakmile se pohnou. Takže se ti nestane, že ti dítě rozrazí dveře s výrazem „maminko mě se zdál hroznej sen“ a načapá vás v nejlepším ![]()
@Lutonka píše:
Jo a navíc - když jsme u toho sexu - když ho provozuješ v jedné místnosti s dětmi, tak slyšíš, jakmile se pohnou. Takže se ti nestane, že ti dítě rozrazí dveře s výrazem „maminko mě se zdál hroznej sen“ a načapá vás v nejlepším
souhlasím. Dokud jsme byli všichni v jedné místnosti, tak nás nenačapala, ale teď
ještě, že jsme rychlý ![]()
@Lutonka no a nebo RADĚJI „spí“, protože jim to je trapné
asi mám jinou představu o sexu než to dělat potichounku pod peřinou, abych náhodou nikoho nepohoršila…nemám nic proti bydlení ve 2+kk, jedno je děcák, druhé ložnico obejvák, ale v garsonce to mi přijde osobně drsné ![]()
@EmmaAnna píše:
@Lutonka no a nebo RADĚJI „spí“, protože jim to je trapnéasi mám jinou představu o sexu než to dělat potichounku pod peřinou, abych náhodou nikoho nepohoršila…nemám nic proti bydlení ve 2+kk, jedno je děcák, druhé ložnico obejvák, ale v garsonce to mi přijde osobně drsné
To těžko, mám děti 3,5 a 1 rok, ty neumí předstírat, že spí
V momentě procitnutí jsou okamžitě na nohou ![]()
@Lutonka no nevím, já měla skoro čtyřleťáka a uměl to docela dobře
a znám dost příběhů z okolí, kdy si rodiče mysleli, že dítě přece pokaždé celou dobu spinkalo
@EmmaAnna No hádat se s tebou nebudu, ale rozhodně nemyslím, že toto je náš případ. Zaprvé spí „za rohem“, takže i kdyby se nenápadně vzbudil a poslouchal, tak si nemyslím, že by v tomto věku nějak útrpně dělal, že spí. Spíš by vylezl a chtěl vědět, co se děje a jestli u toho může taky být
Zatím se nestydí, neví, za co by měl. Klidně se mě zeptá, co je ta krabička na WC (tampony) nebo proč mám najednou dole chloupky když nedávno tam nebyly
![]()
A mimochodem, máme i kuchyň, chodbu a koupelnu. Naco se omezovat na tajný sex pod peřinou? ![]()
Týjo, ale teď jsi mě inspirovala na nový deníček, už dlouho jsem nic nenapsala
![]()
@Lutonka no já vím, že asi když není zbytí, nedá se nic dělat…jen si myslím, že to pro tak velké dítě může být dost nepříjemné, když se k tomu nachomýtne
Já si osobně mslím že sex v jedné místnosti s dětmi…no za mě teda ne…do dnes mam trochu trauma z toho když jsem jako 4leta viděla mamu na tatkovi když jsem se v noci u nich vzbudila..fakt ne…já preferuji alespoň tu mistnost pro deti a mistnost pro rodiče..ale to je každého věc
jak to zvlada ![]()
@wlčice za mě taky neee, my z místa kde je sex vyhazujeme i psa
![]()
No jak asi, děti přece spí! My u toho nemusíme bourat zdi
Navíc jak jsou od malička zvyklé na spánek v mírně hlučném prostředí (potichu puštěná TV, tlumený hovor, vaření, pračka atd.), tak je jen tak něco nevzbudí a to je velká výhoda ve všech směrech 

Mimochodem, přečtěte si dnešní deníček. Jsem šťastná, že to máme takhle, když vidím, jak to chodí jinde