Partner a můj 16letý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
11.3.14 06:29
@Anonymní píše:
PokudDočetla jsem do strany 6, víc ne. S klukem jsem žila od jeho 7 let 7 let sama. Prožil vedle mě to, když jsem byla zoufalá z rozvodu, ale věděla jsem že jiná možnost není, protože jeho otec mě bil. Věděla jsem, že musím odejít … omlouvám se, zkracuji pro úsporu místa
A JINAK!!! PARTNER NEZLOMIL SYNOVI MALÍČEK. A VYCHÁZEJÍ SPOLU!!! Přijde mi velmi nefer bez souhlasu pzakladatele takhle přejmenovat téma, protože to je pak na podání trestního oznámení. Takže žádám. o nápravu.

Ty jsi zakladatelka? abych v tom měla jasno, že nejsi třeba jiná Anonymní… kdo ti přejmenoval diskusi? Na koho bys chtěla podat oznámení? :) snad nebude tak zle… jestli jsi zakladatelka, tak fakt si myslím, že popsaný incident není o tom, jak spolu otčím a kluk vycházejí, fakt ne… jestli si to maminka myslí, bude se asi hodně divit… a chudák kluk potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
11.3.14 09:06
@Anonymní píše:
PokudDočetla jsem do strany 6…

Mě trošičku připadá, že vidíš problém tam, kde není a tam kde je, ho nevidíš. Slovíčkaření v tom smyslu, že partner nezlomil synovi malíček, ale malíček se mu zlomil v důsledku toho, že ho partner žduchnul je myslím malichernost. Zlobíš se kvůli hlouposti.
Myslím, že tvůj syn dostal od života pořádnou nálož. Ty možná taky, ale ty jsi dospělá ženská. Takových jako jsi ty je nás tady spousta. A většina z nás se s tím vyrovnala hlavně kvůli dětem. Nebo možná díky nim. Sama píšeš, že nebyl z nového partnera nadšený, že tě chtěl mít jen pro sebe. Uvědomuješ si jak mu asi musí být, když za těchto okolností se tě chce vzdát a dobrovolně jít na intr? Ty řešíš známky, ale neřešíš co ho motivuje k tomu, aby se od vás odstřihl. Nepřipadá ti, že ho ztrácíš? Není ti to líto?
Mě když můj sy n (16let) někdy zlobí, tak mu v legraci vyhrožuju intrem na druhým konci republiky, protože jak říkám do babyboxu už se nevejde a on mi na to se smíchem říká - ale mami, co bys beze mě dělala? Ví, že ho mám moc ráda a že by mi bez něj bylo moc smutno (a to mám partnera). Ví to i ten tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
11.3.14 09:52

@Maden souhlas 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.3.14 09:56
@Anonymní píše:
PokudDočetla jsem do strany 6, víc ne. S klukem jsem žila od jeho 7 let 7 let sama. Prožil vedle mě to, když jsem byla zoufalá z rozvodu, ale věděla jsem že jiná možnost není, protože jeho otec mě bil. Věděla jsem, že musím odejít ze vztahu, protože jinak je to pro něj špatně. Kluk byl tou motivací a dal mi k tomu odvahu a sílu. Samozřejmě, podepsalo se to na nás obou. 2 roky jsem se z toho dostávala a bála jsem se jít i na rande. Když jsem z nejhoršího byla venku, byla jsem plna naději na nový život plný lásky a spokojenosti. Podotýkám, jen se synem, s přáteli ale bez partnera.
Začala jsem rekonstruovat byt, otec přislíbil, že pomůže a dohlédne na to. Dostal chřipku, ztvrdlo mu břicho, do nemocnice, a do tydne po operaci už nežil.Doma mi stála metr vysoká zeďmísto koupelny a wc a já musela zbalit dítě, odstěhovat se k tátovi a začít vyklizet byt. Trvalo mi to dva měsíce, pak přišla na řadu garáž a chata. Všechno jsem tahala vlastníma rukama a v noci jsem vstávala, abych se vybrecela a kluk to neslyšel.
No, takže další 2 roky mi trvalo, než jsem se dala dokopy po tatove smrti, protože pak už jsem zůstala úplně sama.
Začala jsem cvičit taichi, meditovat a když jsem dosáhla spokojenosti, potkala jsem nového partnera. Kluk nebyl nadšenej a nijak se netajil tím, že mě chce mít jen peo sebe. Nedivím se mu, měl mě pro sebe málo, protože mi daval život zabrat. Co jsem mu dala nevím, učili jsme se vedle sebe za pochodu během života.
Dneska mi napsal, že ho štve co se mezi nima stalo. Nezasahuju do toho. Chlapovi jsem řekla, že se nechal vyprovokovat a ať se příště dohlida, protože by se taky mohlo stát, ze se jednou takhle někdo jinej zachova k jeho dceři a ať si nechá projít srdcem, jestli by se mu to líbilo. Chlap to neudělal naschvál. Násilí nenávidím, plodí zlo. Teď jsou u nás z toho špatný oni dva, ale snad se jim rozsvítí.
Intr nepřipadá v úvahu, pokud nebude mít kluk výsledky ve škole, v tom stojím za chlapem.
A JINAK!!! PARTNER NEZLOMIL SYNOVI MALÍČEK. A VYCHÁZEJÍ SPOLU!!! Přijde mi velmi nefer bez souhlasu pzakladatele takhle přejmenovat téma, protože to je pak na podání trestního oznámení. Takže žádám. o nápravu.

Trestní oznámení? Nepřeháněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.3.14 14:39
@Anonymní píše:
chlapem.

Pokud jsi zakladatelka, obrať se a @admin (třeba přes SZ) a domluv se s nimi na přejmenování tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.3.14 15:13

Omlouváme se za špatné přejmenování, opravila jsem.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
11.3.14 15:22

Nicméně hned pomýšlet na trestní oznámení je opravdu trošku silný kafe, u vás musí být veselo,zakladatelko,, partner se lehounce pošťuchuje s klukem, až mu zlomí malíček, ale v podstatě se mají docela rádi, synovi se u vás líbí a nic ho netrápí, jenom vás má dost a chce na intr, a ty jsi vyrovnaná objektivně uvažující žena, která jenom semtam uvažuje o trestním oznámení kvůli přejmenování diskuse… nic ve zlým, asi ti celkem tečou nervy, ale to situace, kterou popisuješ, vcelku jednoduše vyvolá. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.14 17:14

Trestní oznámení bych podala, pokud by kluk měl záměrně zlomenej malik od partnera, což nebylo, protože jsem u toho byla.

• Citovat
  • Upravit
36504
11.3.14 17:17

Pro jaký trestný čin, mohu-li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
11.3.14 17:57

@Burj Chalifa tak mi napadá, že ublížení na zdraví, ale ono to je mnohem spíš ublížení na duši, a jestli takový trestný čin existuje??? asi néééé, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.3.14 18:01
@maminazplzne píše:
@Burj Chalifa tak mi napadá, že ublížení na zdraví, ale ono to je mnohem spíš ublížení na duši, a jestli takový trestný čin existuje??? asi néééé, bohužel…

Nějak jsem nepochopila, na koho chce dotyčná podávat trestní oznámení, zda na admina pro přejmenování diskuse nebo na partnera pro újmu na zdraví :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
11.3.14 18:30

@Burj Chalifa no řekla bych, že původně chtěla na admina za přejmenování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.3.14 18:31

@Burj Chalifa @Burj Chalifa Já to chápala tak, že když zdejší FBI zjistí, že partner zlomil synovi prst, tak na něj rovnou podají trestní oznámení ;)
Případně, kdyby zlomil klukovi malíček schválně, tak to podá rovnou zakladatelka.
Tohle byla podle popisu blbá náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
11.3.14 18:31

@Burj Chalifa…ale pak sama nahlédla, že to asi je mimo mísu, tak to přehodnotila, ale samozřejmě nemusím mít vůbec pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.3.14 18:32
@maminazplzne píše:
@Burj Chalifa no řekla bych, že původně chtěla na admina za přejmenování :mrgreen:

Taky jsem to tak pochopila.Pak ovšem nechápu, o jaký trestný čin by se mělo jednat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí