Partner a můj 16letý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8149
8.3.14 23:51

To chce kluk na internat kvuli tvemu pritelovi? Nebo proste je ve veku, kdy chce zkusit zit jinde…? Oni spolu moc nevychazeji? Moc nechapu tady navrhovana reseni zbavit se chlapa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 23:52

@ruzovasrnka já ho neodsuzuju, on je klidak. Kluk je někdy fakt horor. Na druhou stranu, no štve mě to a stvou me oni dva, že jsou jako 2 kohouti. Chlap mu platí drahou školu, kluk se neuci, věcně je na pc. Ani jíst pořádně nechce. No, andilek to není. To fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
13141
8.3.14 23:52
@Anonymní píše:
@ruzovasrnka já ho neodsuzuju, on je klidak. Kluk je někdy fakt horor. Na druhou stranu, no štve mě to a stvou me oni dva, že jsou jako 2 kohouti. Chlap mu platí drahou školu, kluk se neuci, věcně je na pc. Ani jíst pořádně nechce. No, andilek to není. To fakt ne.

kluk se snaží přebít staršího kohouta… O to hůř, že to není jeho otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 23:53

@Levandulina no on mi tvrdí, že tam bude mít víc klidu na učení. Ale hlavně tam má kamarády, takže asi tak.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.3.14 23:54
@omites píše:
kluk se snaží přebít staršího kohouta… O to hůř, že to není jeho otec.

Tohle skřípe, to je evidentní. Ale bylo by mi líto, kdyby se vlastnímu dítěti doma nelíbilo až tak, že by chtělo v 16 odejít kvůli cizímu chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
8.3.14 23:55

Klidně bych ho na ten intr poslala, uleví se vám všem, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
8.3.14 23:55
@Anonymní píše:
@Levandulina no on mi tvrdí, že tam bude mít víc klidu na učení. Ale hlavně tam má kamarády, takže asi tak.

Asi nechce byt vychovavan a pod dohledem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.3.14 23:56
@Burj Chalifa píše:
Tohle skřípe, to je evidentní. Ale bylo by mi líto, kdyby se vlastnímu dítěti doma nelíbilo až tak, že by chtělo v 16 odejít kvůli cizímu chlapovi.

já vypadla v 19 na výšku a byla jsem fakt ráda, že s tím ****** nemusím být celý týden doma. Ty víkendy jsem holt nějak přežila. Zas jsem byla docela brzo samostatná a finančně nezávislá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 23:56

@omites přesně si to vystihla. Někde ksem četla, že kluk se stává chlapem tehdy, když se dokáže postavit proti otci. Bohužel v našem případě by se vůči otci nepostavil, ma to nemá.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.3.14 23:57
@omites píše:
já vypadla v 19 na výšku a byla jsem fakt ráda, že s tím ****** nemusím být celý týden doma. Ty víkendy jsem holt nějak přežila. Zas jsem byla docela brzo samostatná a finančně nezávislá. :nevim:

To byl vlastní nebo nevlastní táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
8.3.14 23:58

Asi delate neco spatne, ze si na vas otvira pusu. Zamyslete se nad sebou a svym chovanim k synovi. Na me muj pubertak nedrzkuje. Ale ani ja, ani muj partner do nej nezduchame. Nedivim se mu, ze chce na intr. Ze mu partner vsechno plati, jeste neznamena, ze je vsechno v poradku a ze je mladymu s vama dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.14 23:59
@Anonymní píše:
@jakuve kluk stál a chlap mu řekl, ať si na něj neotvira pusu no a kluk se postavil blíž k němu a řekl, nebo co? Vyprovokoval ho. Chlap do něj strčil, ale věděl, že si sedne na postel. Nebyla to žádná velká rána. Ani zle, nebo úmyslně.

Pak se asi není co divit. Kluk je v pubertě, to je docela složité období.
Chce to sednout si a promluvit si (partner, ty i syn) Na internát by jste ho měli dát, jen pokud je to skutečně jeho přání, nikoli vzdor, aby s vámi nemusel být, aby si nemyslel, že ho doma nechcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.3.14 23:59
@Anonymní píše:
@jakuve kluk stál a chlap mu řekl, ať si na něj neotvira pusu no a kluk se postavil blíž k němu a řekl, nebo co? Vyprovokoval ho. Chlap do něj strčil, ale věděl, že si sedne na postel. Nebyla to žádná velká rána. Ani zle, nebo úmyslně.

Tak v.tom pripade bych hned neodsuzovala chlapa. Ta rodinna debata by vam mohla pomoct, jak nekdo psal. A na druhou stranu bych si promluvila v klidu i s klukem. Jak dlouho jsi s nynejsim partnerem? Krome tohoto problemu ma s nim tvuj syn nejaky problem? Ma ho rad? Nene nejak ochuzen o tebe s prichodem mimca? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
9.3.14 00:00

Anonymko, nic si ztoho nedělej a chlapa se nezbavuj..dítě je důležité, ale muž taky a pakli je hodnej a jen mezi nima dochází k nedorozumění, nic to není. Kluk je ted v pubertě a hold má období kdy je na zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.3.14 00:00
@Burj Chalifa píše:
To byl vlastní nebo nevlastní táta?

nevlastní. Vlastní umřel, když mi bylo 15. V mých 17 přišel nevlastní a v 19 jsem odešla z domova já. Bylo mi to taky líto, zůstaly tam dvě mladší sestry (16 a 2) ale zároveň jsem byla ráda, že tam být nemusím. V 21 jsem odešla na druhou stranu republiky za prací, to mi bylo 21. V 25 jsem se vdala a i s manželem jsem se v 26 vrátila zpátky do mé rodné dědinky. V mých 27 letech, kdy jsem zrovna porodila syna, se mamka rozvedla, protože už ani ona s ním nemohla vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí