Poradna duly
Jana Čurdová
wonco a co ti řekl na tu hodnotu HCG…to přeci pozná podle toho, ne?A srdíčko je vidět?
Ahoj holky
Jen nakukuju a držím palce, ať máte všechny krásny a bezproblémový těhu! Zvlášť bych chtěla pozdravit DaJanu (možná si mě ještě pamatuje z Čekatelek). Jsem moc ráda, že se zadařilo!!! Tak ať krásně s mimi rostete ![]()
týýwogo holky zemřela nejstarší žena planety, bylo jí 116 let!!!!!!!
teď je nejstarší ženou planety jiná baba, který je 115
to je věk! ale nevím nevím zda bych se toho chtěla dožít ![]()
JITI - ooo díky za povzbuzení, já bych pred cizím chlapem proste nelehla ![]()
jelena …a ty chodíš k ženský? No tady moc gynekoložek bab teda není…a většinou stojí za ho..o… ![]()
Mě ti to ani nepříjde…víte co on jich už viděl ???
A jistě hezčích a mladších ![]()
jeleno já a drb?
to říkali v rádiu
já nedrbu
jenom manžu a kočičky občas na bříšku
a to sem fakt psát nebudu
hehe
manža teda radši drbání trochu níž no ale to taky nejde vždycky že jo
hehe ![]()
NITA - já mám výbornou MUDr, chodí k ní snad celý brno ![]()
No videl jich asi hodne, ale prece jen… ![]()
U nás taky žádná ženská není, ale já stejně radši chlapa, od ženský mi to přijde divný ![]()
holky prácoška volá
odpo se ozvu, hezky pište ať mám co číst potom ![]()
DAJÁNA - neposloucháš někdy ráno mezi 7-9 Evropu 2 ? Hezuckýho s Marešem? Sem se neska pecala ![]()
DAJÁNA - tak jdi delat ze delás, já to zkusím taky ![]()
Jenze ted uz pár týdnů prodáváme vokurky a dalsí taky budem, tak nevím, jeste ze tu koncím kvůli nunýnovi, si pripadám nevyuzitá, eh.
Ty si čteš vsecko aj zpětně, jo????
Týjo, se vozvala kámoška, uz tento týden bude ten babinec náš trídní, musím to holkám voznámit, se bojim bojim.
Vezmou to sice radostne a prejou mi to, ale prece jen, vidíme se kazdý mesic a jak mi poroste bricho, muze je premoct závyst třeba, nefim..... snad ne, nekcu prijit vo kámosky.
MOMENTÁLNĚ řeším tehotenskou fobii, aby me nekdo nenakazil nemocou. Kdokoliv k nám jede, tak je predem lustruju, jestli nepokaslávají. Tchyne se málem urazila.
Jinak jak mi vsici prejou k nunýnovi, tak se nenechám libat, dycky uhnu!! Su hrozná, ale co dyby … takový zardenky to je konec…
Ahojky při pondělí.
Jelena - nesmutni, až se mimi narodí když nebudeš mít laktační depresi tak budeš šťastná jak blecha. Já jsem si celé těhotenství říkala jak to zvládnu a že už budu furt jen s ditkem, ale jak se malá narodila tak jsem na všechno zapoměla a v porodnici jsem ji skoro nedala od sebe jak jsem se o ni bála
no a to mi zůstalo a je čímdál víc intenzivní. Taky nejsem nějaký moc tulící typ, ale Niku bych láskou upusinkovala, někdy ![]()