Poradna duly
Jana Čurdová
Misunka - no Nika má otrivin, ale je jenom na kapání a to by mi nateklo do krku a to bych asi nerozdáchala malé to vůbec nevadí
, já musím jen ty stříkací a ten ani nepolknu tak snad je to jenom v nose a nejde to nikam dál. Já to vlastně hned vysmrkám
jenom co se mi trochu nos uvolní a stříkám jenom ráno a před spaním ![]()
saal - my máme sprej Olynth pro děti, jinej nepoužíváme, je bezva
jenže mně doktor v 7.týdnu vůbec nic neukázal, tak to bylo jen nepříjemný
. Mě to teda bolelo ![]()
Kruci zase mi nejdou ty metříky asi změním adresu ![]()
No mě ani tak nevadilo to že se mi tam tím vrtá víc mi vadí ty hnusný železa co mi tam na každé kontrole strká, ale to že u toho musím být skoro nahatá a já s tím nepočítala
vzala bych si sukni ![]()
Misunka - a pro jak velké děti to je, na to jsem ještě nenarazila
Já mám oxamet mint a má stejnou koncentraci jak ten otrivin ![]()
saal to ti dělá vnitřní vyšetření železama při každé kontrole??? to mě teda nedělá.....přijde mi to divný při každé kontrole…zbytečný…se ho příště zeptej zda je to nutné a proč ti to vyšetření vůbec dělá, že tě to bolí
uvidíš co ti řekne ![]()
žaneto to já vím že to je tvé první dítko
css já vím skoro všechno
jen nevím měsíc nebo datum tvého narození
a tou genetikou myslíš jako trippletesty nebo to šíjové projasnění? já abych věděla kam to mám zařadit, nevím si s tím rady ![]()
mišu jen si dej
co máš dobrýho vůbec? ![]()
já si dám dneska asi čínku - já je mám děsně ráda
jen tak s rozmočenou houskou ňááám ![]()
jůůůůůůůů saal krásnej metřík
takovej veselej, to tě hned poznám ![]()
Dajano, jj myslím ten tripletový test. V té tabulce to nebylo, tak jsem to chtěla jen doplnit ![]()
na mě teď doktor ani nesáhnul, jen mi dělal utz přes bříško, prej vůbec nehrabe až pak dýl, kvůli otvírání
saal - tak jsem zašla pro ten sprej. krabičku nemám, ale na lahvičce je napsaný od 2 do 7 let. Používáme ho obě.
Daji - byla polívka s rýží a květákový placičky s bramborem. Místo zákusku rajčatový salát. mňam mňam mňam....... Terezka si dala jen trochu, tak si Hopík dal do nosu ![]()
mišunko jsem nevěděla že se cítíš býti tak mladá
a to si troufáš na další dítě? ![]()
žaneto ta kolonka už tam je
tak dobrá doplním to do tripplettestů ![]()
mimochodem holky co máte za krevní skupiny vy? žabžu už vím a ostatní? ![]()
mišu to musela být dobrůtka
jen si dej do nosánku
teda do pusinky…hopík bude skákat radostí ![]()
já jdu taky na obídek
zatím pac ![]()
Misunka - aha tak proto nám ho ještě nenabízeli my jsme se vždycky ptali na ten pro nejmenší děti a s tím otrivinem jsme docela spokojení tak už kupujeme jen ten, ale teď už můžeme i tenhle ![]()
Daji - on neštípe do frňáku, já jsem citlivka ![]()
Krevní skupinu mám A+
Hopíček je někde schovanej, asi se bojí, poslední dva dny dostal pěkně zabrat, ani bříško nemám, cítím ho málo
, snad jsem ho teď uplatila tím obědem, včera a předevčírem nedostal skoro nic, přítel už mi nadával, ať se koukám najíst, že ubližuju Hopíkovi, ale fakt to nešlo.