Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
27.9.06 11:29

Misunka - no Nika má otrivin, ale je jenom na kapání a to by mi nateklo do krku a to bych asi nerozdáchala malé to vůbec nevadí :D , já musím jen ty stříkací a ten ani nepolknu tak snad je to jenom v nose a nejde to nikam dál. Já to vlastně hned vysmrkám :D jenom co se mi trochu nos uvolní a stříkám jenom ráno a před spaním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:32

saal - my máme sprej Olynth pro děti, jinej nepoužíváme, je bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 11:32

jenže mně doktor v 7.týdnu vůbec nic neukázal, tak to bylo jen nepříjemný :( . Mě to teda bolelo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 11:33

Kruci zase mi nejdou ty metříky asi změním adresu :twisted:
No mě ani tak nevadilo to že se mi tam tím vrtá víc mi vadí ty hnusný železa co mi tam na každé kontrole strká, ale to že u toho musím být skoro nahatá a já s tím nepočítala :evil: vzala bych si sukni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 11:35

Misunka - a pro jak velké děti to je, na to jsem ještě nenarazila 8O Já mám oxamet mint a má stejnou koncentraci jak ten otrivin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 11:37

saal to ti dělá vnitřní vyšetření železama při každé kontrole??? to mě teda nedělá.....přijde mi to divný při každé kontrole…zbytečný…se ho příště zeptej zda je to nutné a proč ti to vyšetření vůbec dělá, že tě to bolí ;-) uvidíš co ti řekne :D

žaneto to já vím že to je tvé první dítko ;-) css já vím skoro všechno :-) jen nevím měsíc nebo datum tvého narození ;-) a tou genetikou myslíš jako trippletesty nebo to šíjové projasnění? já abych věděla kam to mám zařadit, nevím si s tím rady ;-)

mišu jen si dej :-) co máš dobrýho vůbec? ;-)

já si dám dneska asi čínku - já je mám děsně ráda ;-) jen tak s rozmočenou houskou ňááám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 11:43

jůůůůůůůů saal krásnej metřík :-) takovej veselej, to tě hned poznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 11:45

Dajano, jj myslím ten tripletový test. V té tabulce to nebylo, tak jsem to chtěla jen doplnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:45

na mě teď doktor ani nesáhnul, jen mi dělal utz přes bříško, prej vůbec nehrabe až pak dýl, kvůli otvírání

saal - tak jsem zašla pro ten sprej. krabičku nemám, ale na lahvičce je napsaný od 2 do 7 let. Používáme ho obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:47

Daji - byla polívka s rýží a květákový placičky s bramborem. Místo zákusku rajčatový salát. mňam mňam mňam....... Terezka si dala jen trochu, tak si Hopík dal do nosu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 11:47

mišunko jsem nevěděla že se cítíš býti tak mladá :lol: a to si troufáš na další dítě? :lol:

žaneto ta kolonka už tam je ;-) tak dobrá doplním to do tripplettestů :-)

mimochodem holky co máte za krevní skupiny vy? žabžu už vím a ostatní? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 11:48

mišu to musela být dobrůtka :-) jen si dej do nosánku ;-) teda do pusinky…hopík bude skákat radostí :-)

já jdu taky na obídek :-) zatím pac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 11:49

Misunka - aha tak proto nám ho ještě nenabízeli my jsme se vždycky ptali na ten pro nejmenší děti a s tím otrivinem jsme docela spokojení tak už kupujeme jen ten, ale teď už můžeme i tenhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 11:51

Jejda tolik hodin musím jít něco podělat, zatím pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:52

Daji - on neštípe do frňáku, já jsem citlivka :lol:

Krevní skupinu mám A+

Hopíček je někde schovanej, asi se bojí, poslední dva dny dostal pěkně zabrat, ani bříško nemám, cítím ho málo :cry: , snad jsem ho teď uplatila tím obědem, včera a předevčírem nedostal skoro nic, přítel už mi nadával, ať se koukám najíst, že ubližuju Hopíkovi, ale fakt to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí