Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
28.9.06 21:49

Ta fotka mozna jeste nebude zarazena admin., dala jsem ji tam teprve dnes. Diky za privitani, jsem rada, ze jsem nasla zensky v stejny situaci. Jak je vam? U mne se strida dobra nalada (specielne po ultrazvuku a podobne) s pocitem ze nevim jak to zvladnu, jaka budu mama, a ruzny jiny stresy, tak to mam pak plactivou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.9.06 08:54

Ahoj holky, dnes jsem tu vyjímečně první, kde jste kdo?
Já jsem zase včera perlila s mojí blbou náladou. Přišla jsem s malou z procházky a jsem zvyklá, že manžel zatím uklidí a ono nebylo uklizeno vůbec nic! Tak jsem hned vybuchla, co dělal celou tu dobu a on prý seděl u počítače. Tak jsem vyjela, že je tu binec jak v tanku a taky už dlouho neutíral prach,… no megera hadra. Až jsem se uklidnila, tak bych si nejradši nafackovala, chudák si jednou za měsíc dovolí neuklidit a já vyjedu jak čert. Pak jsem se mu ale omluvila a dobrý, ale pěkně jsem mu nadzvedla mandle. Už abychom měly zase hormony v klidu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 10:00

Ahoj Jani - to mám taky, ty chlapi si s náma užijou. To jsi psala ty o tom bušení srdce? Já to mám taky, připadám si jak hypochondr. Kilečka pořád nikde, váha se drží, hodná holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 10:02

Jo, Rézi včera vypadnul vpředu nahoře zub. Pokaždý když se na mě zazubí, tak mám záchvat smíchu, vypadá jako ježibaba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.9.06 10:13

Ahoj Mišu, jo, s tím bušením srdce, to jsem já :lol: . Mám to naštěstí jen po ránu, přes den dobrý. Moje váha přestala trvat na svém a už jsem o půl kila těžší. Ale pořád je to nad očekávání dobré :)
A Terezce se nesměj, pak ti to oplatí, až budeš kolozubá bába :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 10:34

Už jsem s váhou asi dvě kila pozadu. jen tak dál. Terinu bych vyfotila, ale nemám čím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 10:47

Tak ahoj, dneska je tu zase mrtvo :D všichni dovolujou :wink:

Tak dort byl docela velkej, samozdřejmě krtek Nika ho nechtěla ani krájet jak se jí líbil furt mu dávala pusinky na čumáček. Od našich dostala skákací hrad tak teď trůní skoro v celém obyváku a Nika hopsá a hopsá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 10:49

saal - čááu. to je fajn, že se jí hrad líbí, neteř ho měla taky, ale asi za týden bylo po něm :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 10:54

Misunka -nestraš :roll: Misu jak jsi dostala ty metříky pod sebe :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 11:03

saal - jak pod sebe? ty je máš taky pod sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 11:05

Misu - to čumím já je mám na obrazovce vedle sebe, kolikátku máš monitor, že by to bylo tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 11:07

Ale já je mám u všech pod sebou jenom já mám metříky vedle sebe :roll: nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 11:08

saal - já nevím, jak je ten monitor velkej :( ,dost. Ty tvoje metříky vypadaj jako moje, ten novej Nikči je moc hezkej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 11:09

saal - tak mezi nima zkus udělat ještě jednu mezeru, třeba to pomůže.Já jsem si ráno hrála s tím obrázkem, vejde se jich tam málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 11:11

Já jsem dělala mezery až se mi tam nevešel ten podpis a mám je furt vedle sebe, ale to je jedno, ale vadí mi že tomu nerozumím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí