Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
15.8.06 07:39

zabzulko: urcite, ja jsem pro sportovani v tehu :) … teda pokud dr nema vyhrady :( … ja se na to radsi dr ptala, jestli sportovat muzu … i kdyz pak nekdy pres tu unavu se donutit … :lol: :lol: , nastesti s manzelem milujem plavani, takze ve dvou se ta unava prekonava lip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:41

jinak zabzulko: dobre ranko! :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.06 07:42

Holky, já se chystám normálně chodit 2× týdně cvičit, jen si budu hlídat poskoky a nebudu posilovat přímé břišní svaly, ale šikmé budou v pohodě.

K tomu těhotenské plavání a potom chodím 1× týdně plavat s Markétkou na baby plavání, tak s tím budu pokračovat až do porodu.

A mám doma rotoped, ten by mi taky nemusel vadit.

Při prvním těhoteství jsem ještě v 8. měsíci normálně jezdila na kole, v 35. týdnu jsem si vyšlápla na Karlštejn a na vodopády v Krkonoších v 35 st. vedru, tak snad to půjde stejně hladce i podruhé.

Jediný rozdíl je v tom, že nebudu chodit celé těhotenství do práce, ale ono starání se o Markétku je taky někdy záhul.

Jdu do práce, potřebují ode ě něco podepsat, juknu na vás v poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 07:42

já jsem taky pro sport..popravdě si fakt nedovedu představit, že bych do dubna nic nedělala.. je jasné, že lyžování si odpustím :wink: ale jinak to nějak vymyslet musím..
holky, trošku intimní dotaz takhle po ránu.. neptala jsem se na to dr., nějak nebyl čas.. co sex? může se takhle brzo nebo se na to raději vykašlat po nějakou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.06 07:43

… a ještě, první porod byl císařem, M. byla KP a 3× měla šňůru kolem krku, takže nemohla sestoupit dolů, takže bych si podruhé konečně ráda zkusila normálně porodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.06 07:45

Zabzulko:
sex? My jsme včera ráno s manželem // oslavili „dopícháváním vlásků“.

Takže záleží jen na tom, jestli TY jako těhotná máš na to chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:46

bolero: 8O 8O mas muj obdiv :wink: , na to ze i ja jsem celkem sportovni nadsenec … hned jak jsem zjistila, ze jsem tehu … sekla jsem se spininkem :oops: … obcas jsem si doprala tu posilku a vedlo u mne to plavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:50

Zabzulko: ja v prvnim tehu po sexu asi v 5 tt nebo 6 tt trosku krvacela a pak 3 tydny spinila :( , ale nechci te strasit :! , tak jsem si rikala, ze to ten aspon do toho 8 tt zkusim vydrzet bez … ale nevydrzely :oops: :lol: a vse v poradku :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 07:52

no jo, takže jste nevydržely 8) já taky ne :oops: :P tak doufejme, že to bude v pohodě, není to samozřejmě tak často jako před //, ale zase seknout s tím by byla škoda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:52

holcicky: zatim se loucim, jdeme nakupovat … jeste se dnes ale urcite ukazu :wink: tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:54

Zabzulko: urcite, jestli na tom mas chut a zadny obtize … rozhodne s tim nesekej :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 07:58

klarisa: tak se měj, pa.. já bych taky někde raději běhala, než trčela tady v práci, ble 8O
díky za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 09:11

Ahoj holčiny, vítám BOLERO!

My teda taky doděláváme vlásky, prstíčky apod. :oops: Snad to bude v poho, zatím všechno v pořádku. Dnes mi ani není blbě.

BOLERO - já měla taky první císařem a ráda bych teď rodila normálně. Měla jsem pak dlouho problémy, rok jsem se nemohla po:,–(it, při čůrání mě hrozně bolelo břicho, prej mi tam asi něco blbě sešili, něco jim tam při šití prasklo. Bojím se, jak se ta děloha teď bude roztahovat, aby tam něco neruplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 09:13

Jak na to tak koukám, je tu vůbec někdo, kdo má první dítko klučinu? To jsou samý holčičky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
15.8.06 10:02

test

Hoj holky. Co si myslite? Dneska jsem si delala test jsem 36dc, ale ovu jsem mela asi dost pozde asi okolo 25dc. Delala jsem si ten hodne citlivej 10 jednotek Instant View. Pisou tam, ze do 10minut mas odecitat. To jsem tam videla jakoby naznak. No a asi po 10-20minut po limitu se ten stin vybarvil a je tam regulerni druha, ale to je po limitu. Tak sem trosku zmatena… No nezbyde nic jineho nez vyckat…

Katty: tvuj test jsem videla na netu. Ten si mela pozitivni kolikaty den cyklu a v limitu?

Diky holky za odpovedi
papa sun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí