Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Nituš,
no ty dvě vajíčka se uvolnějí max 24 hodin po sobě myslím..víc fakt ne…takže by měla být stejně stará.
nebuď smutná, raduj se a vesel že to druhé embryjko je veliké a zdravé
a kdy tam jdeš příště?
Ahoj holky,
jsme u babijky a dedejky, takze taktak stiham ten Vas sprint a nove prirustky, ktere timto vitam a blahopreji!!!
Aha, já můžu psát s diakritikou. Nu, kdosi se ptal na stehna, tak mě vždycky bolely kyčle, už od začátku, nejen na konci, když se roztahuje pánev. V noci se budím moc a bolí mě v kříži. Zle mi není, vůně mi nevadí, jenom mám pořád hlad. Ale budu se muset hlídat, mám pořád 4 kg po Boříkovi a vzhledem k tomu, že jsem přibrala 18 a 16 kg nemám úplně skvělé vyhlídky na poporodní štíhlost…
Dneska jsem prvně pocítila nadměrnou únavu.
Ještě jsem se neobjednala k doktorce, jen jsem si udělala další test a // tam byly, tak jsem v klidu. Akorát tu u babičky máme trochu problém s transportem do města a dneska jsem půlku cesty(asi půl hodiny) nesla Boříka v šátku (8kg) a Amálku vezla v golfkách, abysme vůbec dojeli domů. V poslední době mě po šátkování bolí bránice, ale musím věřit, že jsem natrénovaná… nemám moc jiných možností. Ale místopřísežně zde slibuji, že se budu šetřit.
Nu, jdu rychle uklidit, než se vzbudí divoká zvěř.
Zdravím a všechno sleduju:-)
cífka (asi 5tt+6, Bořivoj 7,5m, Amálie 2r1m)
Misunko, Pernica bydlí opravdu v Libchavách, dokonce když opadá listí, vidím na jeho dům až od nás ![]()
Tak jsem zvědavá, jakej bude v pátek
Taky jsem původně chtěla jít k někomu přímo do nemocnice, ale právě kolegyně mi říkala, že on teď delší dobu studoval vše kolem těch vývojových vad, má prý i dobrý utz, tak se nechám překvapit ![]()
cifko ahooj
s tím hladem to mám taky, je to sranda, taky se musím hlídat, nechci vypadat jak pučmeloun:)
teda fakt Tě obdivuju s dvěma prckama, ale je fakt, že jsi vytrénovaná, nemělo by Ti nic být..
měj se, užívej si prázdniny..
hihi, kdyby prázdiny, tady ty nenachystaný terény, schody, málo postýlek, hořící krb, studená dlažba, žužlající pes… no, ale nevařím ![]()
cifka
cifka: no, tak vidíš..prázdniny!!!!!!!! ![]()
no, sedím v práci a raději bych se viděla někde na chatičce..třeba:)
Prodám batole a kojence a jedu s Tebou!!!
cifka
Ps: hm, tak možná za dva roky, bez maminky ani ránu (případ kojence)
![]()
haha, to by byla šílená dámská jízda.. na džusu ![]()
víš co, máš to jiné, určitě se tak moc nezkoumáš, neřešíš některé věci, jsi neustále zaměstnaná, čas Ti utíká rychleji, prostě ne jako já hypochondrická, hysterická prvnička ![]()
zabzulko, no aspoň se můžeme my hysterické nedočkavé prvničky na ledacos tady mamin zeptat ne?
sice budeme za blbce tady ale u gynekologa pak můžem machrovat ![]()
Což mi připomíná, jak se tvářil můj první gynekolog na nějaké moje načtené moudro
Že by internet zrušil.
Nu, houká mi dítko. Zatím:
cifka
takže je lepší to udělat obráceně?
ptát se gynekologa a sem psát ty naše moudra?
tak radši ani jedno ![]()
ale je fakt že dnes částečnou roli lékařů plní internet takže chudáci někteří lékaři musí trpět tím jak jsou jejich pacientky „vzdělané“ a že se krásně dožadují svých práv ![]()
Ahoj holky, hlásím se k dubnátkům.
O první dítě jsme se snažili dva roky, a ted tohle druhé se povedlo na první pokus. Doufám, že to povzbudí všechny snažilky.
jo… Misunko , vypadá to , že máme stejné zájmy ve stejnou dobu
.
ahoj Leeo, vítej
pááni už 7 týdnů?
a už jsi byla u gyndr na nějakém vyšetření?
mimochodem synek je mooc pěknej
po tom budou holky šílet ![]()
tak se tu mějte krásně, zase další den za námi
papa, všem krásný zbytek dne!