Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
9.1.08 15:55

Zebro, tak to jsi me s tim cekanim potesila, me doktorka pripravovala tak na dve a pul hodiny. Cim min, tim lip :D Hlavne, ze jsi to nasla :wink:
O Ivancicich jsem taky neco slysela, ze je to komornejsi, navic kdyz to mas bliz… Ja jsem zatim naklonena Milosrdnym bratrim, ale jeste se tam chci jit mrknout. Na Obilnak nechci prave kvuli tomu, ze se tam sjizdi cely kraj.

Ryntyntyn, dneska mam pocit, ze cilem kopani je prave mocak a mimco si dela carky, kolikrat me do nej kopne :?
Jinak s tim kocarkem, ze me manzel uz je docela nervozni, protoze jsem hrozne nerozhodna a asi to moc resim, ale jsem rada, ze ho to taky zajima, i kdyz asi ne tolik co me, protoze s tim budu jezdit hlavne ja…

Vcera jsme merili loznici, jak se nam tam vejde prebalovak a postylka, tak jeste nejakou vybrat. Ja bych chtela prave tu s tim stahovanim a ta v Ikei myslim neni,ze? Ale taky se tam chci mrknout, aspon na nejake osusky, vanicku, hracky,… Akorat u nas v Brne se ted cela Ikea prestavuje, tak mam pocit, ze i toho zbozi je tam nejak min, ci co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.08 16:04

Taky bych chtěla postýlku se stahovací bočnicí…musí to být praktičtější, ale uvídíme co tam budou a nebudou mít :wink:
Alespoň bych si tam nakoupila jak píše Evelín plus si chci koknout i na povlečení a dečku s polštářkem…juj, už abych to měla všechno doma a chodila to jen okukovat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.08 16:53

Ahojky holcicky a mimiskove…
ctu si Vas poctive kazdy den, ale nejak Vas nestiham :) :wink:
Jsem po kontrole, jsem 26+6 a na cukr jdu take, vypada to jak pisete ze to nebude tak strasne, spise to cekani… 31.1. jdeme na UZ v 30tt. A pak uz to pojede :) Presne jak pisete, tak me holcicka uz nekope tolik… zacinala jsem mit nervy a vzdycky cekam s rukama na brisku kdy se ozve :) lumpice jedna :) take zaciname davat do kupy vybavu, je to sila no :) nastesti jsou slevy… a taky kamaradky :) Mejte se krasne… a pohladte briska!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
9.1.08 17:00

Ahojky :D

Mám na Vás dve otázky.

1. Kupujete si aj ohrievač jedla?Akú značku?

2.Kupujete aj sterilizátor flašiek a cumlíkov?Akú značku?

Čakám veľa odpovedí,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.1.08 17:16

Jejda, Adiko nestras jeste se 30. tydnem. Ja mam porad pocit, ze jakmile se prehoupne 30. tyden, tak uz jde fakt do tuheho, i kdyz porad jeste zbyva 10 tydnu, tak stat se muze cokoli…
Obcas me prepada depka, ze to hrozne vsechno utika a ja nejsem pripravena .

Wenee, ja jsem o koupi techto dvou veci vubec neuvazovala, rikam si, ze moznost veci koupit bude i po porodu, zvlast podle toho, co bude skutecne potreba… Zatim doufam, ze budu moci kojit a nebude to potreba. Ale asi spis poradi zkusenejsi maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.08 17:33

Wenee, ani já se nechystám kupovat jednu z těchto věcí…jak píše Evelín, doufám, že budu moct plně kojit a kdyby to nějak nešlo, tak se to dá dokoupit vždycky…ale pro sichr si koupím jednu-dvě lahvičky na odstříkané mlíčko a ohřívat to budu nejspíš ve vodě…uvidíme :wink:

Adiko , gratulujeme k uspěšné KO :dance:

Evelín, utíká to příšerně…hm, 27TT … a to nedávno byly dně čárky na testě 8O Jinak si myslím, že připravená na to nebudu minimálně do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
9.1.08 17:55

… mě se teď zase spíš zdá, že se to vleče. Už aby byl duben.
My už máme skoro všechno..2 postýlky (jednu jsme koupili od kamarádů a druhou dostali k Vánocům), kočárek a autosedačku máme objednanou, v sobotu jsme v Německu nakoupili komplet oblečení(je to tam mnohem levnější než tady a obrovský výběr). Ještě koupíme vaničku, rychlozavinovačku a asi objednáme ten monitor dechu Nanny … a snad máme vše.

Lahvičku koupím jednu a ohřívač zatím kupovat určitě nebudu,snad budu moc kojit.

Jdu si udělat palačinky. Mám náladu pod psa, tak se mi snad trochu zvedne. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.1.08 19:17

Ahoj holky,

my jsme postýlku dostali,bez stahování.Jiříček byl docela velkej,takže to pak byla docela fuška,když jsme ho dávali a vyndavali.Manžel chtěl koupit tu stahovací,ale kamarádka říkala,že se to zas může rozbít nebo si tam dítě může skřípnout prsty..Takže asi ušetříme.
Přebalovák máme ten obyč z Ikei a je super,občas ho ještě použijem,ačkoli je na dítě do jednoho roku :wink:
Wenee ty věci bych zatím nekupovala,uvidíš později podle situace…
Kupovat budem jen boudu na kočárek a sedačku do auta(doufám,že i to auto),ale za měsíc začnem předělávat byt..malovat,kupovat nové postele atd.
Musím pochválit Jiřulku,už je doma bez pleny a nosí slipy :wink: Sice ušetříme pleny,má je na ven a na spaní,ale je to větší honička..mami čůrat,honem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.1.08 07:46

Ahoj holky, objevila jsem vaší diskuzi a protože mám termín 2.května, jenže první syn se narodil o 15 dní dřív, tak počítám spíš s dubnem, chtěla bych se k vám připojit. Vezmete mne mezi sebe?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.1.08 08:20

Dobré ránko :wink:

Katy , vítej mezi náma :-)

Haňul , mě to připadá tak, že do teďka to utíkalo a ten posledn trimestr s bříškem se povleče… :? Už bych nejradši měla Adámka u sebe, i když si ho potom užiju až ouvej :lol: :lol:

Dneska se mi tak krásně spalo jako už dlouho ne-e a to mě ještě pejsanda probudila jednou v noci, jsem jí radši šla putit na zahrádku, než abych ráno uklízela nějaké to překvápko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.1.08 08:27

To jsem ráda, já jsem včera usnula už po osmý hodině, tak to bude asi ve vzduchu. No, spánek je potřeba. Ryntyntyno, jakýho máš pejska? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.1.08 08:35

Katy , máme dvaapůl měsíční štěňátko…je to kříženeček kokra s …jezevčíkem, ale je kouzelná…i když to všechny štěňátka :lol: Mamka je kokřice a táta mohl statford nebo ten jezevčík :D Mno, a to jsem jezevčíka nikdy nechtěla. Manžel mi ji pořídil, abych nebyla doma tak sama a aby mi to na PN uteklo rychleji a tento záměr se docela plní :wink:

U nás budeme přestavovat tak koncem měsíce max. začátkem února…u našeho pokojí je taková menší koupelnička (je tam místo jen na WC, umyvadlo, pračku a pár skříněk). Naši ji chtějí zvětšít o část chodby a celou zkrekonstruovat, takže tam bude i sprcháč :wink: (která je zbytečně velká)…tím se nám změní vchod do pokojíku a i tak potřebujeme přemalovat tapety, nový koberec..... už se strašně těším až to bude fertigo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.1.08 09:04

Dobré ráno :D

Tak jsem posnídala Tatranku a je mě dobře :lol: . Včera jsem se vážila a vypadá to, že mám tak 8kg nahoře 8O . Ale uvidím příští středu na KO, ta naše váha váží různě. Asi se budu muset trochu krotit s jídlem - ale mě začalo teď tak chutnat… :? :oops:
Já se nemůžu dočkat dubna, nějak jsem se ještě ani nezačala bát porodu - a to mě všichni straší :? . Včera se mě šéf ptal, jak mě je a říkal, že to nejhorší mě ještě čeká - ten ale umí potěšit :?

Wenee - mě se moc líbí tento Philips nutriční centrum 3v1, sterilizuje, ohřívá jídla, vaří v páře, rozmrazuje, atd., ale stojí okolo 3tis. :?
 http://i36.photobucket.com/…/philips.jpg

Katy - vítám tě tady :D . Máš termín na moje narozeniny - 2. května :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.1.08 09:12

Juuuu zebro, ten 3v1 vypadá fakt dobře. Psala jsi o 8kg, v kolikátém týdnu jsi? Já jsem ve24tt a také mám 8kg hore, ale já jsem přibrala už v prvním trimestru, páč mi bylo špatně a musela jsem furt jíst.
Skončila kouzelná školka, tak vyrážíme na nákup.
 Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.1.08 09:16

Katy - jsem v 27tt. První 4měs. mě bývalo špatně a nejedla jsem skoro vůbec. Tak to asi teď doháním :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí