Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2589
11.10.07 09:51

No, my to máme o víc než týden- starší podle UZ, tak jsem z toho zmatená… Ale byla jsem jen na kontrole po nějakejch potížích, takže na mě neměl moc času, tak snad si to příště (až 1.11) nějak vyjasníme…
Mějte se, přeju hezkej den!
Jo, včera jsem měla večer tak nafučený břicho, že jsem vypadala jak v 5.měsíci nejmíň a už na mě myslím tchýně koukala celkem vesele :) Tak budem asi muset brzo informovat, původně jsem chtěla koncem října, ale možná jsou stejně všichni v obraze už teď… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.10.07 10:32

Ryntyntynko, gratuluji ke kontrole, zase jsi klidnější. Já jdu ve středu na to šíjové projasnění, už se mi to krátí, mám trošičku strach, ale snad to dopadne.
Lucy , Tomášek pořád ještě motorku má, nedá si ji vzít, i když už jezdí sám bez pomoci na kole. Boty má na vyhození. Na jaře už bude mít 4,5 tak doufám, že se jí vzdá, ale nevím, je takový zakořeněný, co jednou používá, tak to nedá. Teprve teď jsem ho naučila používat WC místo nočníčku. Prostě ho nechtěl dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.10.07 10:55

ahoj holky

Ryntyntynko, taky gratuluji ke kontrole, ja jdu za necely tyden tak uz se nemuzu dockat …
ja si dala vcera nucenou prestavku od psani, blbnul nam internet. za to dneska jsem si to vychutnala, cetla jsem si historii skoro pul hodiny :lol: je to uzasny kolik se tady najde podpory, nazoru a podobnych problemu, cloveka to zahreje …
Evi, ja to mela s brichem uplne stejne jak rikas skoro 2 mesice. tedka me to posledni tri dny trochu preslo, uz nejsem vecer jak balon. snad je to tim ze se ustaluje to traveni a uz mi bude trochu lip - dneska jsem zatim bez nevolnosti, hura hura huraaaaa :-)
ale aby to nebylo zas tak uplne bez problemu tak se mi v noci na rtu udelal opar. tak vypadam jak po kolagenove injekci. slysela jsem ze herpes v tehotenstvi neni nic moc pro miminko. je to totiz viroveho puvodu a viry pry placenta propousti narozdil od bakterii … nevite o tom nektera vice? a co si na to v tehu muzu davat? celkem me to desi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.10.07 11:09

Jeno, když jsem čekala Toma, byla jsem často samý opar. Pak jsem přišla na to, že to chce B-komplex. Celkem jsem tedy brala 1Gravital a malý B komplex denně. Ptala jsem se doktorky, jestli to nevadí a ona říkala, že ty vitaminy rozpustné ve vodě nevadí. Pak byl klid. Obecně jsem měla pocit, že si Tomášek ze mne bral víc než toto mimčo, pořád jsem měla chuť na maso a těch vitaminů, co jsem snědla (hlavně to B). Teď už se mi také maličký opar udělal, ale opravdu malinký, tak uvidíme, jestli zase budu muset brát B vitaminy. Jinak z jednoho oparu si nic nedělej, ale je jasné, že není dobré být permanentně oblezlá v opary. (to bych asi při Tomovi byla, fakt stačilo si to Bečko 2dny nevzít a opary a afty byly na cestě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.10.07 11:53

Lucy, jaaaj, ta mamča rybka pažravá, ešteže sa vám podarilo nejaké zachrániť. ale je to sranda, také malé rybky, to také plávajúce kmíniky :D

Ryntyntynka, jeden den hore dole, my sme minule dva dni rpedbehli, teraz zase sme spozdený dva dni, ono je to také premenlivé. :wink:

Evka, no sranda, že to ešte u vás nevdeia, na mne to bolo hneď vidno, nechceli sme to kecnúť, ale naši už chodili okolo a tušili :oops: to budete mať nádherné oznamovanie :D

Monika, určite všetko dobre dopadne :wink:

Jenka, ak sa bojíš dať na opar nejakú masť, že si tehulka, skús pleťovú vodu, alebo ak máš pleťovú vodu z čajovníka. ono to vysuší a prípadne si daj na to púder detský (ten biely), a rýchlejšie sa ti to zahojí. Držím palce.

My sme boli na kontrole dnes. Nerobil nám uzv, len nás prehmatal a že všetko vporiadku, taak sa tešíííííím :dance: NA kontrolu idem až za mesiac a na krv za dva týždne. Dlhý čas, ale verím, že budeme vporiadku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.10.07 12:43

mockrat dekuju Moni i Zulok, na to becko jsem si myslela, hnedka si ho pujdu dat, nastesti techto veci mam doma vzdycky cerstvou zasobu, manzilek totiz celkem trpi na afty.

jinak s tim jak mi je dobre jsem to teda pekne zakrikla. prave jsem byla zvracet - POPRVE!!!! a bylo to takove divne. hlavne mi nejde na rozum ze cele tri mesice nezvracim a pak najednou jo .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.10.07 14:18

Jeni , já tedy na opary naštěstí netrpím-ťuk-ťuk-ťuk, ale na počátku těhu se mi udělaly postupně tři…pěkně za sebou, jeden se zhojil a bum další…taky jsem si brala B-komplex, on je dobrý i na popraskaný koutky, což bohužel taky trpívám… :evil:

My máme, resp. naši mají :D rybičky a taky jsem jednou pozorovala, jak se rodí, jo, a taky jsem koukala na to jak si anticitruska pochutnává na pošlým hlemýždovi(nebo co to tam mají) :D

Zulok , u nás se to prokeclo celkem rychle. Našim jsem se musela pochlubit skoro hned v počátku…na počátku sedmého týdne jsem šla z pracovních důvodů na neschopenku. No a jelikož bydlíme ještě pořád u nich, tam nevím nevím, kam bych chodila jinam než do práce…ale šok to byl pro ně pořádný ha ha ha :D :P :D Nato že je táta skoro abstinent tak si dal dva panáky vodky a mamča na mě nevěřícně koukala 8O 8O
No jo, předběhla jsem ségru, i když kdoví kdy ta do toho praští :wink:

Jé, tak to jsem se vám tady dneska nějak rozkecala, tak snad to nevááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.10.07 15:05

Ahoj holky,moc vám toho nenapíšu,jenom,že jsem si udělala tu celerovou pomazánku a je to velkááááá mňamka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.10.07 15:16

Ahojte! Ja jsem byla vcera uz tak utahana za cely den, ze jsem se jenom trasla pod dekou vecer.

Zbynda motorkou uz moc nejezdi, v lete usel vic nez dva kilaky po lese, sel by dal, ale manzel se bal, ze bude moc unaveny, tak jeho uz dal do nositka. Bez kocaru trenujeme davno, ale ted bude krok zpatky, proto ze ja nejsem shcopna se s nim loudat v tomhle stavu. Jsem rada, ze vubec pujdu ven. Vcera jeho ale neco prepadlo a rikal, ze chce kolo, dokonce trochu ujel, ale nestacilo jeho nadlouho.

Tak uz se me probudil. Musim bezet.

Jen jeste reknu, ze oparami v tehu taky trpim, je to z toho oslabeni.

Zatim holky se mejte, nevim, jetsli jeste dne budu mit sily vecer na neco, nejak na me pada hrozitanska unava, dnes na cviceni se Zbyndou jsem malem usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
11.10.07 17:20

Halo dubnatka, tak jsem zpatky z vyletu a dnesni novinky:

Mam vysledky tripple, a nejsme v rizikove skupine, tak to snad bude ok.

Byli jsme s malym poprve plavat a supeeer. Maly si to strasne uzival, cakal a kopal, fakt nadhera

Jo,a objednala jsem nas na 4D ultrazvuk v 25tt do Genettu v Praze ;) mezi vanoci, coz je super. Mam takovou radost, budeme v CR jen 5dni, a z toho jsou 3 vanocni svatky, takze jsme meli kliku.

A nejspis cekame holcicku, protoze jsem si dneska koupila propisku, nahodou jsem ji vytahla z flasky se stovkou dalsich, a na tehle je Ellen, coz je muj favorit pro holcicku. No reknete, muze tohle byt nahoda? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.10.07 17:47

Juj Jani, tak to by mě pěkně zamrazilo, to bude určo znamení, tak držim palečky, ať to vyjde!

Já mám také na opary štěstí, ještě se mi nepodařilo jím ozdobit, zato mě celé těhu trápí hrozně akné, mám sice odjakživa mastnější pleť, takže stále vypadám, jak puberťák. Teď se to ale pěkně zhoršilo, začali mi i pořádně padat vlasy a hrozně se mastit. A to jsem čekala, že to právě v těhotenství bude lepší, tak se alespoň uklidňuju tím, že mi tu očekávanou krásu krade malá cácorka v bříšku! :lol: :lol:

Jinak my také stále ještě úspěšně tajíme, respektive lžeme :-), ale včera mě trochu zamrazilo. Mamča si totiž přijela pro Jiříka a venku na ulici mi sáhla na břicho, podívala se mi do očí a s takovým smutným výrazem se mě zeptala, proč jí to nechci říct? Bylo mi jí líto a bylo mi z toho hrozně, tak k ní chci jít dneska na noc a chystám se jí to vyklopit. Doufám jen, že nám překvápko pro ostatní nezkazí. S Jiříkem jsme jí to řekli v 8. tt s tím, že si to má alespoň do 12. nechat pro sebe a ona hned na druhý den v práci svolala poradu a všem to radostně oznámila, takže bylo po překvápku! No bylo to první vnouče, tak snad si dá teď říct!

Tak se mějte moc pěkně, dostanu se na vás asi až zítra večer, tak ať nezahltíte server! papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.10.07 18:00

Ahoj všem, :D
holky díky moc za rady. Naštěstí dnes bolest břicha přešla, takže tomu dávám volný průběh, ale kdyby to začalo zlobit, tak zaběhnu k dr. Jsem moc ráda, že jste mi poradily, je fajn, když člověk není na všechno sám a může se s vámi poradit. :D :P

Něco se mi motá hlavou, jestli by na ty opary nemohly pomoci i kvasnice, teda pokud vám nevadí. Já je mám celkem ráda, dokonce uždibuju i syrové, když peču, nebo do pomazánky nebo knedlíčky do polévky. Ale asi ne každému sednou.

Dnes ráno mi bylo opět totálně blbě, :cry: dokonce dvakrát po sobě jsem letěla, doufám, že už to brzy přejde.

Nemáte někdo dobrý recept na něco z brokolice. Mám ji doma koupenou, ale nechci dělat obalenou a smaženou nebo na mozeček. Pokud máte něco odzkoušeného šup sem s receptem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.10.07 19:24

dekuju moc holky, uz mam v sobe to becko a z kvasnic se zrovna v sobotu chystam delat knedlicky do polivky :lol: :lol: :lol: tak snad to honem zabere a bude to brzy pryc. opar jsem uz dlouho nemela a skoro jsem zapomnela jak je to strasne neprijemna bodava blest pri kazdem pohybu pusou ..... pocitac:

leni nevim jestli ti to pomuze, neni to typycky druhy jidlo ale ja delavam z brokolice polivku. celkem se to da a je to jednoduche - jenom se ve slane vode svari brokolice, s casti vyvaru se pak rozmixuje, dochuti se soli a nejakyma bylinkama (ja davam vetsinou oregano), zjemni smetanou a daji se do toho smazene chlebove kosticky (ty se daji i koupit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.10.07 19:33

lucy me padaji vlasy uz od zacatku tehu. chvilama jsem z toho byla hodne nestastna protoze se mi stavalo ze jsem si vytahla z hlavy cely praminek vlasu :-) pak jsem se nastvala, naplanovala jsem se na ostrihani ktere me ceka pristi tyden a zmenila sampon. zmena samponu celkem zabrala a doufam ze novy sestrih to jeste vylepsi :D

janni, o 4D ultrazvuku jsem uz hodne slysela, musi to byt uzasny videt sveho drobecka jeste nez se narodi. koukala jsem na stranky dvou spolecnosti co to delaji a ty deticky vypadaji jako vykoupane ve zlate barve :lol: je neuveritelny jake moznosti jsou tedka k dispozici.

maminky tak se mejte krasne, ja uz dneska koncim, jdu jeste trochu poklidit a pomalu se chystat do hajan. papa a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.10.07 20:43

Ahojky,
můj ble stav pokračuje…Pořád se utěšuju, že už to brzy přejde a že když je mi pořád tak zle, tak je snad mimi v pohodě. Aspoň jsem někde něco takového četla…
Jinak aknéééééé mám snad všude. Holky já ho neměla nikdy, ani v pubertě. Vždycky jsem měla pleť krásně čistou a teď … mám ho po obličeji(nejvíc na čele), na krku a i dva pupínky na prsou … Bolí to jak čert… Jestli je pravda, že holčičky berou krásu, tak u nás to bude dcerka jak panenka :lol:
Dnes jsem nevydržela a zvážila se. Jsem už druhý den na polívce a rajčatech(ty teď můžu jíst pořád), tak jsem měla strach jestli nešla váha dolů a ono ne :D mám 0,5kg nahoře :D
No žádná sláva ale holky mé oblíbené tepláky mi začínají být malé. Všimla jsem si toho dneska. Takže rostu určitě :wink:
Jdu pomalu na kuťe. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital