Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
28.10.07 11:48

Adél, taky mám chuť péct, ale ještě přesně nevím co… mám listové těsto v lednici, takže aso žloutkové řezy, jestli se mi do nich bude chtít nebo taky bábovku. Jířa rád peče?

O Jané jsem toho moc neslyšela, ale tohle mě poměrně dost zaskočilo…

Tak já se jdu vrátit k vaření obídka… přeju dobrou chuť všem!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.10.07 12:49

Ahojjky..mam termin zatim na duben..tak se k vam taky pridavam :D ..potřebovala by jsem poradit, jak si mam dat k memu profilu metrik.. :oops: ?? diiky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.10.07 13:24

Ahojky při neděli,

Nelo vítej, metřík si musíš neprve vytvořit, stačí když klikneš na nějaký z těch co tu máme a otevře se ti stránka, tam tě to krok za krokem navede. Nakonec zkopíruješ kódovou podobu metříku (na výběr ti to hodí 3, používá se myslím ten 2.) a celé to vložíš do podpisu (horní lišta - nastavení - podpis), důležité je zatrhnout „vždy připojit podpis“, no a metřík by měl být na světě. Snad jsem to popsala pochopitelně, kdyby to nešlo, tak dej vědět, určitě tě navedeme k úspěšnému cíli. :lol:

Tak já mám celý víkend volno, Jířu si vzala babča a já jsem si myslela, jak tady ukázkově uklidim, ale jsem tak unavená, že spíš polehávám. :-) Tady se konečně trochu ukázalo sluníčko, jinak byla od rána mlha, že by se dala krájet! No jdu si uvařit jeden pořádně silný a nezdravý černý čaj, snad mě to trochu probere. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.10.07 15:00

Ahoj Nelo ,vítám tě mezi námi.

Lucy já jinej čaj než černej teď nepiju,akorát si dávám citron :D
Na úklid se vykašli :wink: Tady je taky o dost lepší počasí než včera,půjdem za chvíli ven,než se setmí…

Ryntyntynko Jířa tu bábovku spíš rád papá,ale pomáhal míchat :wink: Mimochodem,je výýýborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.10.07 16:01

Téda já bych si taky dala bábovku, ale mám troubu na prd, už je hrozně stará a peče nerovnoměrně, takže je to tak akorát na pizzu. No snad se Ježíšek letos trochu plácne přes kapsu :lol:

Adel, s děťátkama to máme dost podobný, Jířa je taky spolehlivý strávník a ještě lepší pomocník. Jdu jen něco odnést do kuchyně a už ho mám v patách se stoličkou, že mi bude pomáhat, někdy je to ale spíš o nerva. (to když chce nutně něco krájet, nebo mixovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.10.07 17:16

Nelo , vítej mezi náma děvčaty :lol:

Adél , tak já jsem nakonec byla tááááák líná, že jsem se nakonec nezmohla ani na tu bábovku a vesele jsem :-) s Ráďou v postýlce… Alespoň se teďka cítím líp a i v krku mě už nebolí-jen ten kašel, mrcha jedna ( jo, jo, následky mého čvachtání v bazénku).

Lucy , i já miluju černý s citrónkem a musí být oslazený :lol: Včera jsem si koupila čaj od HIPPu pro těhotné…no, chuťově nic moc, ale snad nám trošku pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.10.07 21:09

LucyH Moc ti děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.10.07 21:32

Není zač, hned je to tu barevnější - super! Zvládla jsi to na jedničku s hvězdičkou! :D

Tak jsem dokoukala „Vem si mě“ a jdu chrupkat, joj když jsem viděla ty šatičky, hned bych se znovu vdávala (za toho stejnýho pochopitelně!)

Tož dobrouky a nechte si něco pěkňoučkého zdát, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.10.07 08:50

Dobré pondělní ránko všem!

Mě už je dneska o něco lépe, v krku nebolí jen ten kašel, tak snad už by to na počátku 5. lun. měsíce nemělo mít důsledky… :roll: :cry:

Lucy, Vem si mě jsem pozorovala pokud šly na to v televizi ukázky :) … a která to nakonec vyhrála?

Nelo, vidíš, zvaládla jsi to suprově, jak se tam dává ta fotečka, tak na to jsem ještě nepřišla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.10.07 10:24

Ahojda,

Ryntyn , vyhrála to Barbara, dokonce jsem někde četla, že už jsou svoji. No jestli se nezabijou tak to bude asi zázrak.
Jo a ta fotka se tam dává už při vytváření metříku, je to úplně poslední krok před vygenerováním kódu. Taky si chci dát ještě fotku k tomu těhotenskému, ale počkám si až na 3D a to bude až po Vánocích, takže času relativně dosti.
No a jinak ať jsi brzy fit, důsledky by to mít sice nemělo, ale mě to těhotenství takhle dost zmáhá a ještě nějaký ten vir když se zakousne, to bych byla naprosto nepoužitelná!

Tak já jdu donutit svého tvrdohlavého syna, že už je opravdu nejvyšší čas svléknout pyžamo, bože ten když se kousne, to je něco!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.10.07 11:34

Ahoj holky,přeju pěkné pondělní dopoledne.Jsme s Jířou doma,hráli jsme fotbal,malovali,hráli basketbal atp.Tchýně nám včera přivezla svíčkovou a ještě mám v lednici kulajdu,tak nemusím vařit,asi večer udělám vepřové na žamp.s rýží :D

Lucy chtěla jsem se zeptat jestli si pamatuješ,kdy byl poprvé Jirka přes noc pryč?My jsme to ještě nevyzkoušeli a mě se do toho samozřejmě nechce,ale budem muset… 8O

Jo ty šaty ve Vem si mě byly krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.10.07 12:06

Lucy, mě to právě taky zmáhá, myslím plus s tou blbým virem :evil:, něco udělám, musím si odpočinout…pak zase něco a opět přestávka, no, mám to všechno na pěkně dlouho… hrůza…Hlavně bych jen spala a spala a pak už asni to spaní nejde :?

Já jsem se včera koukala na jedničce na film od Juraje Jakubiska a dobrý… až mě to samotnou překvapilo. :D Manželův děda se jmenuje Juraj a mě se to líbí.....hm, ani tohle jméno mi doma neprošlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.10.07 12:34

Adel já vzhledem k tomu, že mám mamču kousek a vidíme se denně, tak jsme to zkusili poměrně brzy, Jířovi bylo teprve 6 měsíců a zrovna se pořádal takový rozlučkový večírek z práce. Byla jsem ale celý večer pěkně nervózní, jednak jsem ho kojila, takže docela nezvyk (musela jsem mamce odstříkat mlíko) a pak od porodu jsem s ním byla neustále, takže jsem to asi snášela hůř než on. Jířa byl naprosto v pohodě.
Je u našich zvyklý, protože kolikrát když manžel není doma, tak tam spíme oba a za ten poslední rok je tam i sám celkem často. S našima byl i letos na týden na dovče a byl super. Jenže to jsou pořád jen naši u nikoho jiného zatím nespal a ani si to moc představit nedokážu.
Já tě úplně chápu, že se ti nechce, taky jsem z toho vždycky taková nesvá a to už nejsme žádní nováčci. Ale je to potřeba, Jířa je hrozný klíště a vzhledem k tomu, že bych ho chtěla dávat na jaře do školky, tak potřebujem aby se trochu odmamil.

Ryntyn tak ten film mě docela mrzí, jenže nekupujem program, teď se nám porouchalo ovládání a tak tupě nechám běžet jeden kanál a je to, ono s Juřanem toho stejně moc nenakoukám. Ale tohle jsem docela chtěla shlédnout, spoustě filmům začínám přicházet na chuť až teď a především těm staršího data zpracování.

Tak já musim Jurajda mě nutně potřebuje v pokojíku, tak si jdu hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.10.07 12:37

ahojky holky

tak se hlasim po vikendu. my jsme vyjimecne nemeli klasicky vikend (vareni, uklid). meli jsme na navsteve manzilkovu sestru se dvema malyma holkama - 4 a 10 let, a do toho jeste sestrenici s malou zabkou - 1 rok. no to byl tedy babinec :-) jsou ty holcicky zlate :-) te ctyrlete svagrova vysvetlovala ze strejda s tetou cekaji miminko a ona na to: „ja budu mit sestricku“? :lol: :lol: :lol: no a ta nejmensi, to je drak!!! ta by utahala snad kazdeho. bylo nas tam 5 dospelych a meli jsme teda co delat …
jinak o vikendu uz jsme rekli rodine ze cekame mimi takze cekam ze tedka budeme mit kazdy den tel. zda jim poradne, zda se teple oblekam a milion „uzitecnych osvedcenych“ rad … taaadydaaaadydaaaaaaaa :lol:

Neli vitam te a preji krasne tehu :-)

Lucy , ja si taky furt rikam ze uz konecne poradne poklidim ale namisto toho porad polehavam protoze jsem jak mrtvolka. obzvlast po tech oparech. ale rikam si, jeste to tady neni tak hrozny, prubezne se to nejak likviduje a je lepsi byt v klidku, za par tydnu se ta unava snad zlepsi a pak se na to vrhnu poctive (i kdyz ..... to si rikam uz asi mesic :? )

Ryntyntynko , ja jsem trpela na skrabani v krku skoro cely druhy mesic a dr. mi rekla ze dokud je to bez vetsich teplot a dalsich komplikaci, tak tyhle drobna nachlazeni a rymy pry nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.10.07 12:56

Ahoj tehule!
Jak se koulite? Doufam, ze jste vsechny ok.
Hlasim pro ty, ktere si me pamatuji, ze jsem byla dnes na gynde. Deloha a vajecniky predpisovy, vzala mi krev na zoonozy a 21.11. jdeme na genetiku. S tehotnenim mame pockat jeste dva cykly, ale ukecala jsem ji jen na jeden, takze od prosince uz budu zase aktivni snazilka a pak…?
Vsechny vas zdravim, preju pohodove tehu a uz se tesim, jak budu sledovat, jak rodite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí