Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
29.10.07 21:23

Holky nějak jste se rozkecaly :lol: nestíhám číst.Jo a myslíte,že je možné,že už mimi začíná kopat?Zítra jsem 17+0,podle utz 17+3… 8O

Lucy no vidíš,Jířa nevypadá,že by chtěl být bez plen,ale žvanit umí pěkně,řekla bych až moc,kolikrát bych ho nejradši vypla :lol:
Taky se děsím doby,až budu muset jít do práce,mám jen maturitu a jazyk neumím..hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.10.07 22:14

Vsechny Vas moc zdravim, konecne se mi podarilo se zaregistrovat. Na emimino uz chodim nejakou dobu a docela se mi tu libi. Chtela jsem se zeptat, jestli se k Vam muzu pridat. Mimco cekame na konci dubna a je to nase prvni, takze taky moc nevim, co ocekavat, na co se pripadne pripravit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.10.07 08:50

Ahojte holky :)

Vitam Evelinu! :)

Neli, jsi mlada maminka pro rok 2007, pro rok 1980 bys byla akurat a pro 1900 bys byla uz prilis stara. :) Myslim si, ze ma to svoje velke vyhody, aspon budes to brat vice intuitivne a min se strachovat ruznymi hloupostmi, ktere napadaji starsi a zkusenejsi matky. Ja jsem taky omylem otehotnela na vysoke, kdy me bylo jeste 19, brecela jsem, ale miminko nechala. Nedopadlo to, ale pamatuji si, ze jsem mnohem min se strachovala, proste to slo jak to slo. A ten spatny konec jsem prozivala spatne, ale myslim si, ze ted by to bylo mnohem horsi. Me je ted 28, budu mit uz druhe dite, to v mem oboru a s mymi moznostmi delat karjeru taky je brzy, vsechny cekaji tak do 30 minimalne, ja bych taky cekala, ale mam trochu starsiho manzela, tak jsme do toho sli a vubec nelituji. Uplne se mi prehodnotil svet a citim vic smyslu v zivote nez jsem kdy videla, je to takove vysvobozeni od vlastnich zajmu, a to znamena i od sobeckosti, a je to krasny. To jsem tady vyklopila :) Ale myslim, ze asi to tak taky nejak citite.

Jeni, moc me neobdivuj, ja mam do praci 20 minut autem a auto mam vlastni. Prace u me = studium, mam pani, ktera jednou tydne chodi uklizet a manzel ted jezdi na nakupy, kdy jsem tehotna. Je pravda, ze proto ze tchyne hlida maliho 3 dny v tydnu, tak pak uz nam nehlida, jestli nekam chceme jit s manzelem, takze my moc nikam nechodime. Ale pak jeste prijede moje mamka na tri mesice treba. Takze to mam zarizeno pekne a nemam se na co stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.10.07 08:53

Adel, urcite citis pohyby, gratuluju :D . Ty jsi uz podruhe maminka, a to tak odpovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.10.07 09:16

Dobre rano holky :-)

Evelin , vitej a uzij si hezky prvni tehu :lol:

Holky, chtela bych se zeptat na brisko. uz mi malinko zacina vycuhovat, dokonce i rano :-) takze uz to asi bude konecne mimisek, ne jenom nafoukle streva :-) akurat se mi obcas stava ze me prejde takovy divny omracujici pocit, pak me zacne pichat v bocich a pak brnet podbrisko. kdyz si na nej sahnu tak ho mam jako kamen. jdu si hnedka lehnout a za chvilicku je to pryc. slysela jsem neco o krecich nebo o tvrdnuti bricha ale nevim jestli je to to co mam ja a jak se to pozna. stava se mi to vetsinou kdyz jsem u PC a sedim na manzelove masaznim mici, ktery je mi trochu vetsi a tak se musim zapirat nohama a u podobnych poloh. nevite prosim co to je? stava se to taky nekomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.10.07 09:28

Dekuju za privitani :D
Jinak ja se taky radim spis k mladsim tehulim, je mi 21, takze Neli neboj, nejsi tu sama :)
S tvrdnutim bricha zatim zadne zkusenosti nemam, tak asi neporadim…
Dneska jsem mela jit na odbery na screening, ale nemela jsem na zadance razitko, tak jsem jeste letela k me doktorkce a na ty testy jdu az zitra :( No aspon nejaky pohyb v tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.10.07 09:56

Born, no máš toho ozaj dosť, si velikánska šikulka.

Jenka, aj ja som doma na PN a nemáme ešte dietko okrem toho v brušku, a mám pocit, že by som stále spala.
Jenka, mne sa dakedy bruško tak akoby riadne naplo, neviem, či je to ono, to tvrdnutie. Že je ta to magneB6.

Haňulka, parádička, že sa cítiš výborne, nič krajšie sa ani nedá prečítať

Nelka, ja nosím tehu gate tuším od 9tt, mne hneď vykuklo, ale ja som nosila úzke nohavice, tak ťažko sa bolo kam vtrepať.
Ja bývam v SR. ALe emimčo je tak dobré forum, že no nechoď tam. Aj slovenské fóra sú, ale nezdajú sa mi byť tak prehladné. a tu sú tak fajn ludia, tajže sa mi preč nechce.
Jeeej, a ty si také mláďatko, úžasné, to sa mi tak páči, keď má mladá maminka drobca, sú takí zlatunkí. A pekne si to užívaj,niekedy sú maminky pripravené skôr, niekedy neskôr. Mne už bude 25, výšku som už stihla, ešte som sa s ňou náhlila, aby sme už mohli byť s milým svoji a i tak nebolo lahké miminko dostať do bruška. Tak si to pekne užívaj.

Adelka, jeeeeej, gratulujeeeem ku kopancom, mne sa tiež už zdá, že ma niečo šťuchá, ale tak slabunko, tak neviem, ale je to perfektné.

Ahooooj Evelinka a miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.10.07 11:29

Jeni, jestli se to opakuje, zajdi radej k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
30.10.07 15:07

Evelin, Neli , vítejte!
Jeno , taky se přikláním k tomu aspoň dr. zavolat, kdyby mu/jí to přišlo divné, raději tě bude chtít prohlídnout a pak bude jasno. Myslím si, že mně břicho tvrdlo, ale neměla jsem ty ostatní věci- píchání, brnění a tak, a měla jsem to vždycky po nějaký „námaze“, což bylo jednu dobu skoro cokoli…
Born , v jakém oboru studuješ/pracuješ/bádáš? Přijde mi to úžasný, teď asi hlavně proto, že s hrůzou zjišťuju, že hlava stačí tak akorát na internetové diskuze, a když mám něco začít dělat (zapsala jsem se před rokem a půl do jazykovky na novej jazyk), tak prostě není odkud brát… A když strčím Emu večer do postele, už nemám žádnej další cíl a skončím u bedny…
Adel , s těma plínkama to fakt nehroťte, mě pořád dělalo problém, že Ema umí spoustu věcí, co ostatní v tom věku nedělají, povídá tak, že bych ji taky často ráda vypnula, ale čůrání pořád nic. Hodně dlouho mi trvalo, než mi to začalo být jedno, a skoro hned po tom jí to konečně, snad už definitivně, sepnulo. Trvalo to hodně dlouho, možná potřebovala ještě nějak dozrát, ale možná to bylo dost i tím, že jsem se s tím srovnala. Jo, a gratuluju ke kopání, já už se taky hrozně těším!!!
Tak toť vše, zas jsem se nějak rozjela… potřebovala jsem trochu uklidnit, moje úžasné dítko už prostě odpoledne nespí, ale přitom je hrozně unavený, mrzutý a tak vůbec k ničemu. To mi zas bude trvat, než se s tím srovnám a než se to tím pádem nějak vyřeší… :wink:
Mějte se hezky, ať se vám vyhýbají nemoci!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.07 18:47

Dubňátka

Ahojček holky!Jsem tu nová,takže moc nevím jak to tu chodí, můj termín je 3.dubna 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.10.07 19:15

Vitam Te Katarinkap :D Ja tu taky nejsem dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.10.07 19:32

Ahoj holky,děkuju za gratulace,ty pohyby jsou bezva :wink: A nejsem tady nakonec nejstarší? 8O

Zdravím Evelínu a Katarinku

Evi někdy mě to štve s těma plenama,ale nijak zvlášt to neprožívám,holt jednou na to přijde.Jen doufám,že to bude do dubna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.10.07 20:03

born to je pěkný..ted si mě rozesmala :lol: ..min se strachovat??no nevim..uz ted se bojim, kdyz tu ctu nektery diskuse..jak se rika: bylo to těhotenství neplánované, ale chtěné :wink: ..

Jeno mě se stává něco podobného, hodně často to mám když ráno vstávám,cítím jak se mi stahuje a tvrdé ho mám taky jako kamen..kdyz se pak vyčůram tak je zase normalni :oops: :)

Zulok no..me jak vyrostlo rychle, tak sem se to snazila prezit v normalnich, protoze u tehu mi byl zas volny pas..ted je to uz vpohode :) .. závidim ti ze uz mas tu vejsku zasebou..ja to budu muset zvladnout s miminkem..nu,pokusim se..

Evelíno to jsem ráda, že tu nejsem sama, ale me neni ještě ani 18 :oops: ..a držim palečky, at ti to tam zitra dobre dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.07 20:08

Ahoj holky děkuju za přivítání.Evelíno a ty máš kdy termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.10.07 20:26

Evi, jsem molekularni biolog, prave proto me to tak bavi :). Myslim, ze jestli zenska chce, tak i s detmi muze toho dost dokazat, i detem ne na skodu. Otazka je, jestli opravdu chce a stoji ji to za to. Mame jednu kolegyni v Americe, mela vysokou skolu, manzel badal, ale ona vychovavala ctri deti, teprve ve 40 zacala poradne badat, ted je ji 80 a je jednou z nejlepsich v nasi oblasti, nedelala ani to phd, ale kazdy si ji moc vazi.

Holky, ja s tema plenama uz nevim, Zbynda je od dvou let bez plen, curat se naucil behem dvou tydnu, ale nemuzu porad rict, ze je to definitivni. Proste obcas jemu neco preskoci, treba jednou za mesic-dva, a mame nekolik kalhot. Ze by sam rikal, to taky jak se jemu bude chtit, takze asi jak rika Eva - vykaslet se na to.

Neli, ja kdyz tu ctu nektere diskuse, tak pak mam jeste nekolik dnu depku, takze ted radej moc smutne necti, myslim si, ze to nam vsem moc neprospeje.

Vitam Katarinku!
Nam se to tu pekne rozrusta :) zatukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí