Poradna duly
Jana Čurdová
VERU-
to je s prackou k vzteku teda a vim jakou myslis ![]()
Hele jak neni uklizeno,neni tu k hnuti
vsude na zemi kramy,hracky des ![]()
Jinak jsem to fotila z te kuchyne,je to takova jedna velka mistnost..
ZULOCKU- Pekny fotky,nejvic u nas zabodovala ta s kozama,MIk tady kvicela radosti,urcite se u toho i pocurala protoze hned hlasila AA
a do toho MEEEE ![]()
My mame vlastne taky nove fotky ![]()
Mik: manža dělá v ČT, střihá pořady, já tam dřív dělala asi 3 roky brigádu, jé dostihy, nemyslíš marka svačinu????lidí tam znám hodně, ale přátel tam moc nemám…
Mikul: Jj, kéž kdyby
Ale to by jsme nesměli mít atypický dům
![]()
Terko: To je mi líto, tahle znova to mít na průduškách
Hlavně aby léky brzy zabraly a už se vás to tak nedrželo a chlastačku malinko závidím, my jsme měli jet taky dneska fiiič, bo je Adam nemocný a táta ho nechtěl hlídat
![]()
Adél: Já se taky snažím, aby chodil spinkat kolem sedmé, aby i tak optimálně vstával
Jenže dneska byl hotový a přes den spal jen necelou hodinu …
Zuločku: Krásné fotkýýýý
![]()
Veru: To je k naštvání, no alespoň budete mít pěknou novou
![]()
U nás zas naši budou kupovat novou ledničku a my budeme mít tu „jetou“, i když zas až tak jetá není a je zachovalá
A do začátku taky dobrá, když si vezmu, co všechno budeme muset kupovat a navíc teďka musíme dotovat auto, jelikož ho mám v té opravně a samo, že se tam toho nutného najde víc…nj, desetileté auto, ale můůůj milááášek
![]()
Terko - to je smůla, tak ať je brzy líp
. A chlastačku bych taky brala
.
Zuločku - parádní fotečky
. A Mikul taky, taková herna by se mi - a hlavně Adýskovi - taky moooc líbila
.
Týnko - takať stavba pokračuje pěkně svižně, ať už můžete bydlet ![]()
Veru - tak ať dobře vyberete novou pračku, pokud se teda ta stará „neuzdraví“
.
Adel - auta a psi jsou u Adama taky hitem - teda hlavně auta, nejlepší procházka by asi byla někde kolem dálnice
. Jé a smažák
.....hned bych si dala. Akorát jsem si naordinovala hubnutí před létem
- do plavek se nevejdu a do léta určitě zase nic nezhubnu
. Takže to asi bude chtít nové plavky sloní velikosti
.
Adam už má opět své „koncertní“ spaní, až se uzdraví a bude fit, tak s tím budeme muset něco udělat - asi ho nechat vyplakat, ale nevím, jak na to budeme mít nervy
. Dnes v noci jsme k němu vstávali asi po deseti minutách - dudlík, pití, dudlík, pití, děs.
Tak všem dobrou noc
.
Terko jasne ze Maru
byl nam i na svatbe a jeho pritelkyne je moje kamoska a na svatbe me cesala a licila a vubec mi hrozne pomohla ![]()
Mik: páááááááááááni, jak je ten svět malej
mám vyřídit přes manžu tvůj pozdrav????
Ahoj
Táák mám to za sebou.U zubára som bola hodinu,spravil mi dva zuby a mám od neho na mesiac pokoj.Ešte ma čakajú asi tri návštevy u tohto „oblúbeného"odborníka.
No kvetinky som dala ako tak na poriadok,no už to nieje ono.Snáď sa ešte vzchopia.
Želvy-tiež ideme kupovať práčku a stále sa nevieme rozhodnúť akú.A neviem ani akú značku.Teraz sme kúpili mikrovlnku a to nám tiež trvalo,kým sme vybrali.Potom ma ešte čaká domáci robot a vysávač a základné spotrebiče by sme už mali mať všetky.Potom už len drobnosti,ako hriankovač,váha…No teraz ma zaujíma hlavne tá práčka,fakt neviem akú…
Zulok-pozerala som si Tvoje albumy na rajčati-sú tam krásne fotky.Matúško bol aký malilinký,už som aj zabudla,je super pozrieť si staršie fotky,ako sa drobci menia.
Všetkým maródkom veľa,veľa zdravíčka.
Papa
Ahoj holky,
tak se hlásím mezi pracující matky
- dnes jsem byla v té nové práci a hned jsem do toho spadla rovnýma nohama, ty webovky se totiž spouští zítra, a nebylo nic hotového
tak jsem zkracovala 5 článků… no ale šlo to docela dobře a rychle, tak snad to půjde
Pak jsem ještě doredigovala jednu povídku a jsem úplně mrtvá…
Ale teda dělá mi to dobře, pracovat, to musím říct! Teda aspoň zatím ![]()
Lucy , tyyyy jo, mamka je šikula! Má můj obdiv
![]()
Evelín, oooooobrovská gratulace!!! Paráda!!!!!!
![]()
Miku , a sakra, ať je ti hned zítra líp!
Všechny ostatní moc moc pozdravuju a padám do peřin…
Zítra jdeme s kámoškou a jejím mimi ( Veru , s Péťou a Jáchymkem, ten blond chlapeček z cvíča
) na piknik k hostivařské přehradě, tak snad bude kráááásně
![]()
Simi, Ty teda jedes
Co se vsechno da delat s dvojcatama ![]()
Mikul, moc pekny fotky domecku
A ditko se v te kuchyni uplne ztraci, vypapda tam fakt malinka
![]()
Lucy, tak to je mamak fakt dobra a je super, ze ji to bavi, o to jde to studium lip ![]()
Mikul, dutiny jsou pekne potvory, presne vim, jak se citis
At je brzy lip!!!
Stepa byl chudak dneska po tom ockovani trochu vic ubekanej, hlavne kdyz jsem se dotkla te nohy, do ktere ho pichli a ja si uvedomila az vecer, ze ho ta noha asi boli
Chlap je taky porad zatuhlej a ubekanej, ze vsechno boli, ale dneska uz vykoupal Stepana, tak ma i on nejake zasluhy
![]()
Tak ja to taky balim, uz jsme ko…
Pisu jen v rychlosti Ondra se koupe a vyhnal me odsud ![]()
Je mi hrozne cely den ,nevim co to je ,uz sem premyslea i o migrene
,proste me hrozne boli za ocima,kdyz se predklonim a nebo kdyz z predklonu vstanu,ale jako hrozny tlak,vubec to neznam ![]()
Jsem cela hotova jeste jsme byli na vyslapu cele odpo,ve 2/3 uz jsem odmitala pokracovat Ondra musel jit pro auto a my na nej cekaly s MIk
-ja takova fyzicky trenovana osoba,proste to neslo.. ![]()
Tak jdu poslechnout jako hodna zena a spat-snad to rano bude pryc,ale nejak tomu neverim ![]()
Dobré ránko,
krásně prosluněné
![]()
U nás noc nad moje očekávání dobrá, vzudil se jen jednou/dvakrát a pak až ráno na UM, to už ovšem nezabral, takže strašíme od 5.15
![]()
Dneska už budeme muset ven nebo mě povezou do Bohnic, uřvaný-protivný dítě až ouvej, u ničeho se nezabaví, nikde neposedí
… A navíc, mě zas bolí škebule, takže Mikul se přidávám k Tobě, jejlikož se obávám, že to budou chycený dutiny, na to totiž dost trpím
![]()
Simčo: šikovnááá
Tak aŤ tě to v nové práci baví
![]()
Ahojte
Konečně jsem se dostala ke psaní příspěvku a Beník mi vypnul pc ![]()
Konečně je zase pěkně, tak jdeme ven. Beník byl po tom očku protivnější i včera a večer měl trochu teplotu, ale zvládl to i bez sirupu
A chrní teď líp
, už 2 noci nechtěl UM ![]()
Marůdkům přeji brzké uzdravení ![]()
Holky, co máte takový ty domácí papuče, myslíte, že je ta placatá stélka dobrá pro nohu? Četla jsem ten článek od Mik a psali myslím, že má být stélka tvarovaná podle chodidla, ne? Jsem z toho fakt jelen, tyto papučky mají žirafu a jsou placatý
Třeba ty venkovní Essi, co máme mají tvarovanou stélku ![]()
Tak si říkám, jestli nemám koupit nějaký kvalitní otevřený botky, který bude nosit na doma ![]()
A taky mi každým dnem dojdou ty Robeezky, tak jsem zvědavá, jakou mají stélku ty normální boty…
Dobré ránko,
venku je hezky,ale já asi budu celý den doma
Vítek byl v noci hodinu vzhůru,měl i teplotu,nemohl usnout,pak měl pro změnu hlad,tak po mlíku usnul,v pět mě vzbudil Jiřulka a už jsme neusnuli
A Vítek se vzbudil v půl šesté,nevyspalej,ukňouranej,nudle mu tečou proudem a ještě blinkal
Asi mu to mlíko a večerní kaše nedělá dobře na ty nudle v žaludku
Teď už podruhé spí,tak snad mu pak bude líp ![]()
Zebruš tak to je dobrý,že spí Beník líp ![]()
Týnko tak snad to ty dutiny nebudou
,pamatuju si,jak mi dělali punkce,když jsem byla malá,a nakopla jsem doktora ![]()
Mikul drž se!
Koukám kromě marodných dětí se nám tu skládají i matky,no tak to už je špatný..
Simi jsi dobráááá
Tak ať to v práci pokračuje podle tvých představ!
Užijte si piknik,počásko vypadá dobře ![]()
Wenee no vidíš,zubaře si zvládla ![]()
Janus já musím někde vyhrabat a vyzkoušet dvoudílné plavky,co jsem si kupovala,než jsem čekala Vítka,no to jsem zvědavá
![]()
Ahojky chci vas po delsi dobe pozdravit
Koukam ze skoro vsechny deti jsou nemocny nebo nachlazeny, tak at jsou bacily brzo pryc
Mik - ty se taky brzo uzdrav a chtela jsem se zeptat, ty delas u koni? Jak jse to tady cetla tak mi to tak prijde ![]()
Wenee - hlavne ze broucek chutnal
To me totiz opravdu pobavilo, co ti prckove vsechno do te pusy nestrci
Je toho tady moc
, tak jinak nevim ![]()
Tady je taky nádherne tak vyrazime do mesta an nakup na dovcu - i kdyz nevim za co ![]()
Tak ppapa
Jo jeste jsem zapomela:
Eveli v- jses fakt borec, zes to dala
Simi - grartuluji k praci