Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
24.5.09 22:24

Veru: taky jsem si říkala, že je teď hrozný, že můžu pít v jakymkoliv množství, minulej tejden jsem za večer do sebe naklopila flašku šáňa 8O 8O

Jani: teda to by mě taky pěkně hnulo žlučí, jak může být někdo tak zlej???a rodiče na to nic, to je fakt hrozný… :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
24.5.09 22:28

Holky, mě teď s odstupem času moc mrzí, že jsem to neřešila nějak víc, ale v daný okamžik jsem byla v šoku, jestli je Adam v pořádku :( . No ale Tomáš se vídá pravidelně s tatínkem toho kluka a slíbil, že si s ním o tom ještě promluví - jak jsem to tak viděla, tak tam na vině bude asi hlavně tatínek, který s Davidem tráví většinu času, maminka na něho asi zase tolik času nemá :roll: :roll: No každopádně by se ve mě v té chvíli krve nedořezal :? , vypadalo to fakt hrozivě.

Já jdu do pelechu, i když Adýs se nějak kroutí v postýlce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
25.5.09 04:31

Ahoj holky,
tak jsme dnes zase byli i s tatkou na plazi,Mik byla poprve i ve vode po kolena,libilo se ji to :lol: potom zase jedna stezka a dom o pul 9vecer :roll: jsem KO!
Je mi lito jak pisete ze jste porad doma,ale ja bych klidne nase vylety vymenila za pobyt s rodinou :?

TERKO_
bezva ze uz je Pajovi lip :wink: a sponku ne jen ze si o ni rekne ale jeste zacne KRRRR jako ze krasna a musim ji zvednout k zrcadlu 8) :lol: ale pak s ni klido svihne…

JANUS-
to je teda hruza,to bych asi jak se znam nejakou poznamku utrousila a byla hodne neprijemna,muze se to stat nechtic ale tohle je strasny a udelat to moje dite..to by byl mazec :evil:
Adamek uz na to urco ale zapomel :wink:

ADEL-
Tak at neco vyhodnyho na praci sezenes :wink:
Proc myslis ze ma rymu k alergii?_preju at nee :wink:
me spis vadi ze Mik ma postylku vylozene jako nepritele,dam ji tam v bdelem stavu tak je hruza :roll: REV!
A co si budem povidat taky bych se rada nekdy pritulila k manzelovi :oops: ale s klistakem nalepenym na me celou noc to jaksik neni mozno :oops: 8)

VERU-
Tak to si teda radila,manzel te spravne ztrestal bruslema :lol: :wink:
Moj etrida mela srazik nedavno,koukam na spoluzacich na fotky a uz ted mam problem plno lidi poznat 8O vzdyt jsme skoncili teprve nedavno :lol: 8)

Dneska na te plazi bylo Polaku,kdyz jsme si grilovali masinko tak se s nami dokonce prisli nejaci pozdravit 8O ale byli fajn :P
Mam jako zase krasny fotky,ale fakt to tu zahlcuju :oops: :oops: :oops: snad vas to moc neotravuje :? :-) :oops:
Jdu chrnet a napatlat si na zada Fenistil mam je cely osypany a nevim z ceho :roll:
EVEL!- tfuj,tfuj,tfuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.5.09 08:34

Ahoj holky,

hlasim se jeste pred popravou. Pres vikend mi jeste k tem stresum zacala rust osmicka, takze je mi fakt uzasne :roll: Dekuju, ze na me myslite, jsem moc rada, ze Vas mam a muzeme se takto podporovat navzajem :D

Mejte se zatim krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.5.09 08:38

Ahoj holky,

Lucko: Trošku víc s křížkem po funusu!!! Chtěla jsem ti to napsat už v sobotu, ale jsem sklerotická až ouvej :roll: :roll: :oops: No nevím-nevím, co budu dělat ve stáří, resp. co se mnou bude dělat Radek :lol: :lol: :lol: Jj, ale chtěla jsem toto: Ten průjem při ATB měl Tomík určo tím, že ATB vybíjejí přirozenou střevní miklofloru, takže když tam není, všechno to proteče ven … my to totiž taky už máme!!! :? :? :? Musím skočit dneska do lékárny, jestli nemají nějaké dětská probiotika bez receptu… :wink: :wink: :wink:

Jani: No teda TOTO 8O 8O 8O V šoku bych teda byla taky a rodičům bych teda řekla něco nemilého od plic, resp. bych asi byla i sprostá :oops: :oops: :? Jinak si můžou rodiče toho klučiny gratulovat, ještě si s ním pěkně „užijou“ a hlavně že se Adýskovi nic horšího nestalo!!! :wink: :wink: :wink:

Evelín :TFUJ, TFUJ, TFUJ!!!!! Myslíme dneska na tebe :wink: :wink: :wink:

Adél: My už máme tekutou rýmu taky víc než týden, asi to alergie nebude, ale za zeptání nic nedáš a navíc tě to uklidní :wink: :wink: :wink: Teda a vy se po těch večer doma máte, čínu :-) :) :)

Mikul: Jen vkládej, nám to neva :wink: :wink: :wink: Joo, my teda za bílého dne máme postýlku taky jako jednu velkou trestárnu, proto když jde spinkat mu zatuhuju žaluzky a u nás to pomáhá :wink: :cry: :cry:

Holky, jdu něco dělat nebo mi tady udělá z obýváku kůlničku na dříví :roll: :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.5.09 08:39

Evelín držíme palcéééééééééé :pankac: :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.5.09 09:02

Dobré ráno :)

Dneska bude krásně :D

Adel , to by nebylo špatný to uklízení :wink:

Verčo , to jsi dobrá, že jsi zvládla brusle po pařbě 8O :lol:

Mik , my jsme jezdívali na výlety pořád, než jsme měli Bendu, hrozně mě to chybí :( . Ne že by to Benda nějak zastavil, ale koupili jsme dům a jak opravujem, tak se nám do ničeho jinýho nechcou vrážet peníze, protože pak nám chybí na jiný věci a taky jsme hrozně zlenivěli :oops: :roll: . Ale musíme alspoň občas někam zajet, jinak nám z toho přeskočí :lol:
Ty máš super, že můžeš jezdit za manžou do stáje, to by mě hrozně bavilo, byla bych tam pořád :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.5.09 09:17

Jo, s tou postýlkou - jak ji má Benda napojenou na nás, tak usíná v pohodě. I ve dne, dostane mlíko, dudel, ještě u něj chvilku ležím a za chvíli chrní :) , pokud ne, tak jdem zpátky do obýváku a spát jde až se mu fakt chce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.5.09 11:25

Ahoj holky,
u nás s postýlkama není problém, a to máme jednu „zakletou“, půjčenou od kamarádky - ani její holčička, ani dcerka její kamarádky v ní za nic na světě nechtěly spát! 8O A Silví úplně v pohodě :D Akorát mám vítr z cestovních postýlek, co si bereme na dvolenou - zatím je vyzkoušeli jednou, na chatě (přes den), a to bylo totální fiasko - nejen že neusnuli, ale malá měla šílenej hysterák a prostě v ní odmítala být… to nejsou nejlepší vyhlídky :roll:

Jinak naše děti nereagují nespavostí či neklidem na to, když se s Járou hádáme… a to máme myslím dost velké citlivky. Když jsme se párkrát neovládli a hádali se před nima :oops: tak chudáci brečeli, to jo, ale jakmile byl klid, byli hned v pohodě a v noci spali normálně… To spíš my jsme naopak měli krizi z toho, když měl Ondra ty dva nespavé měsíce :lol:

Jani, já bych se taky neudržela a rodiče toho kluka by si něco vyslechli :evil: anebo možná i on :? I když úplně chápu, že jsi byla v šoku a starala se hlavně o chudáka Adámka jako správná maminka… :wink: Je to fakt soda!!!!!! 8O :?

Adél , no to víš, práce a penízky navíc by se šikly, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.5.09 11:51

AHOJDA HOLKY!!!
Po dlouhé době mám super domácí klídeček-jsme s Matýskem samy doma!Tak nám vařím jen polívečku a peru-jinak si budeme na dvorku užívat sluníčka,než příde to ochlazení! :(
Včera jsem měla prudce návštěvný den,ale aspoň bylo trochu veselo a parádně jsem se vykecala… :D :wink:
MIK:taky máme postýlku na nic-jen je z ní odkladiště věcí!!! :wink: Ani Dorča v ní moc nespala a Mates nebude tutově!
ADEL:no naší Dorče už bude pomalu šest a moc se jí do vlastní postele nechce!Pokojíček máme vlastně jen jako hernu. :roll: :D
SIMI:to Mates nemá rád ani když hulákám na Dorču,hned začne taky jančit.
ZEBRUŠ:já jsem se takhle přispůsobovala ze spaním Dorotce,taky stačilo dělat,že spím a za chvíli byla KO.Ale Mates prostě neumí usnout přes den sám od sebe,to musíme do kočárku!
JANI:taky se s tím setkávám-rodiče,co prostě decku vše dovolí,za nic nepokárají,nemají soudnost,ale myslím,že do budoucna se jím to moc nevyplatí,pak si haranti s nima budou dělat co chtějí!Když je něco špatně a nemá se to,tak se to dítěti musí dát rázně najevo!A basta. :D
No jdu,mladej už se nudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.5.09 11:53

Ahoj všichni,
Evelín - taky držím palce :wink:
Mikul - fotky klidně vkládej, ráda se vždycky kouknu a myslím, že ostatní taky :wink: .

Venku je nádherně, tak už se těším odpoledne ven :P . Jdu tvořit obídek, tak se zatím mějte moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.5.09 12:16

Ahojte holčiny, zdravím po víkendu. Dočtu postupně snad… zase je tu plno stránek. To se asi zblázník až odjedu na chatu a tam nemáme připojení na net :-( :-(

EVELIN dodatečně držíme palce (palce držíme od rána, dodatečně to píšu)

MIKUL: fotek není nikdy dost :wink:

PACAL: tak si užijte klídeček, občas je to potřeba, odreagovat se. :wink: 8)

ADEL: rýsuje se nějaká prácička?? To by bylo dobrý i kvůli penízkům 8) :D

ZEBRO:za chvilku Benda doroste a budou super výlety, my jsme letos začali jsezdit na koníčky celá rodina a to je fajn. (je to asi 7,5km od naší chaty, maj tam ustájený všechno možný, malý, velký, huculy, oslík, kozy a psi, no prostě pro Radimka ráááj) Jedem v sestavě:manžel, Radimek na samostaným kole a já s Péťou na sedačce. Kdyby náhodou Radimek nemohl, tak ho manžel vezme na banán,ten má připevněný na kole stále (složenej, nikde nevyčuhuje atd…)

JInak noha celkem v pohodě, hopká na jedný noze, ale nebyl nijak ukňouranej a docela se chová samostatně 8O :D , to čučim.
Ve středu jde na KO, tak uvidíme jak mu to vyřešej. Samozřejmě jsme celý výkend poslouchali Radimka, že on má zase koleno atd… Ale jediný co ho zajímalo, bylo, jestli tekla tátovi krev :roll: (to nevim co z něj vyroste, zajímají ho samý takový věci. Koupila jsem mu byl jednou jeden život a jako první chtěl vidět díl s názvem KREV, jestli není náhodou upírek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.5.09 12:20

Ahoj holky,
tady se spi a uz se tesim az se Domca vzbudi a vyrazime do parku, asi na piskoviste.. 8) Nechci, aby bylo zase ochlazeni 8O uz chci leto!! :wink:

Evelin , drzim pesti, uplne te vidim, segra dela statnice a obhajobu v patek a celej vikend byla jak na trni :lol: Byli jsme na obede, tak to do sebe rychle nahazela a chtela uz domu, aby se mohla ucit, ani na trhy nesla, doma me vyhazovala z pokoje, ze se uci nahlas a tak… :roll: No jo, jsou to nervy!! :P

Tynko , koka rezy vyyborny a mely velkej uspech, Domci dort, ktery jsem tam privezla pred 14 dny skoro nikdo nechtel (moc bio a zdravej :lol: ) a rezy byly sezrany behem hodiny :wink: Takze diky za tip!!! :lol: 

Terko , s tim pitim alkoholu, ja jsem prave taky desna, sednu na srazu a kdyz vim, ze nekojim a nemusim se omezovat, tak si davam :oops: 8) Ale to rano… :roll: :lol: Uz starnu, mela bych se nad sebou zamyslet :lol: :lol:

Domca tedy spi nejlepe ve sve postylce, sam v pokoji, treba ted jsem ho tam dala, pustim mu medvedy a ani nepipne, vecer obcas zabreci, ale uz vi, ze proste my neprijdeme, tak usne :P Je fakt, ze parkrat jsem ho nechala vyrvat, ale takhle to ted vyhovuje vsem. Ja si neumim predstavit, ze by spal s nama, obcas, kdyz byl male mimi a brecel, tak jsem ho k nam dala (asi 2×) a vubec jsem se nevyspala :twisted: Me proste vadi, kdyz se mi nekdo vali v moji posteli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.5.09 13:34

Ahoj holky,

tak my zas byli dopol na hřišti,pěkný vedro,až se Vítek vyspí,tak zas půjdem na hřistě do lesa. :wink: Akorát pro Vítka to tam moc není,houpat se může jedině se mnou nebo ho postavím k takovému dřevěnému autu nebo po:,–(ím na písek.Ale nechat ho všude lézt to moc nejde,tady u nás je to pro něj lepší,ale zas tu není stín..

Veru to jsi sem dala schválně tu fotku jo,abys nám dělala chutě? :evil: :D

Holky peníze za úklid by se hodily,ale není to nic jistýho.Ale já mám hlavně strach z těch 12ti pater :roll: 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.5.09 14:29

MYSLIMEEEEEEEEEE NA EVELIIIIIIIIIIINKUUU :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie