Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
29.5.09 15:54

Jez vy jste prdly, ja za to nemuzu, ze mi gratulujute, kdyz jeste neznam vysledky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.5.09 16:03

Ahoj holky,

my jsme byli dopolko za babi v nemocnici, no řeknu vám, že na cizí lidi v nemocnici jsem imnunní (jako zdravotník-pracant), ale vidět tam vlastní babi je něco jiného, navíc byla ještě trošku přizmátlá po inj. (předpokládám, že dostává po OP Dolsin, což je opiát)…no, a na obídek jsem se stavovali v dobré pizzerce, byla s námi ještě bráchova přítelkyně a její bratránek tu pizzerku vlastní, tak taková trošku protekce :lol: :wink: :wink:

Evelín: No vidíš nás, gratulujeme už všemu :P :lol: :lol: Ale tak tda ofico gratulace!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Adél: Téda tak to je Jirka dobrý, že se mu chce s klukama ven, tady lije a lije a lije, takže dneska snad už nevystrčím ani nos :oops: :lol: :lol:

Kajdul: Koukám, že máš taky akční dítě 8O :) :)

Veru: Jj, domek máme jako dřevostavbu (krom těch tun betonu v základu a té ocelové konstrukce :wink: :lol: :lol: ), zvenčí to budeme mít obytý OSB deskama + omítka a zevnitř bude Starmit (něco jako :,-(rokarton)…

Kajdul: :lol: :lol: :lol: Pat a Mat mě taky pobavil :lol: :lol: :lol: To naštěstí Radek není, na tohle je vážně moc šikovný, bo by jinak by jsme taky do toho baráku nešli…no, ale kdyby jsem neměli klasický RD a né takový sice hezký ale atypický barák, tak už i bydlíme… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.5.09 16:23

Evelin , jak prdly, ja jsem to nepochopila, ze jsme gratulovaly kdyz si neznala vysledky 8O :lol:
Ja myslela, ze uz si to vedela, no :wink:
Kdepak, ja jsem prestudovana a mam nastudovano az do smrti :P 8)

Ja za to nemuzu, ze jsme zavreny doma, tady je meeega hnusne, 8 st. a prsi jak blazen, ani nakoupit snad nepujdu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
29.5.09 16:48

Ahoj holky,
u nas se to dnes vybira a ma byt 22-hura,jinak i kdyz ted 2 dny lilo stejne jdem na chvilu s destnikem,nebo do staje…doma bych :roll: zdechla.....

Z dortu uz fakt zbyli jen 2 kousicky a ty zezerem 8) dnes po obede :-) ,Ondra mel radost i slzicky v ocich jsem videla kdyz mu Mik davala pusinku k „nanoam“ :lol: ,ted jsem si vzpomela ze jsem mu nedala nase pranicko ktery Mik pokreslila :idea: tak bude mit dnes pokracovani. :D

EVEL-
ja uz taky myslela ze vysledky uz jsi vedela-no to neva tak gratuluju znova :-) :lol:

ZULOK-
ja takhle letela hned prvni den kdyz byla Mik poprve nemocna,pak jsem toho i litovala protoze DR fakt nemohla nic moc videt a napsala jen ATB :roll: .ted uz cekam tak 3 dny,ale je to tezke,vsude cteme jak vsechny ty meningitidy,pneumokok a td je potreba zjistit hned v pocatcich… :? :? takze co je vlastne dobre ze… 8O -tak at je brzy lepe :wink:

KAJDUL-
ja mam taky Pata a Mata v jedne osobe :roll: u nas i pridelavani obrazu je zazitek :roll: zavidim vsem zenam kutilu!!!! :evil: :wink:

TYNKO_
a co babi,jak to s ni vypada,protekce v pizzerce musi byt bezva :wink:

VERU-
fakt naka pomatena ta Monca,ja reagovala uz na jeji prvni prispevek tady,na ktery jsem klikla omylem :roll: proste ma potrebu byt drsna,sila jestli ma fakt 3 deti 8O

ADEL-je to tenhle k prvnim narozkam,ja do nej davam celkem asi 6bananu na kolecka,prolozim s nimi kazdou vrstvu ,jine ovoce nee a navrh 2 zakys. smetany s cukrem a na to ovoce co zrovna mam a jeste polivam zelatinou,ale ta nemusi byt,jinak delam podle receptu-ja teda spis od oka :wink:

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.5.09 17:24

Ahoj holky,
tak Ondra má druhou stoličku! 8O 8O :D Ve středu ji ale bezpečně ještě neměl, protože jak jsem objevila tu první, hned jsem koukala na všechna „stanoviště“ :wink: Takže jedna dolní a druhá horní… a dvojky furt nikde 8O :lol:

Mik, koukala jsem na video z 12 i 13 měsíců a krása, malá je tak roztomilá!!! :D :D

Evelín , taky gratuluju, teď už tedy oficiálně! :wink: :D

Je tu fakt hnusně :roll: to teda nevím, jestli Jára pojede zítra zkontrolovat chatu… protože za deště tam řemeslníci určitě nebudou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.5.09 19:58

Ahoj,

Mikul: No, asi nic moc, bo ta noha bolí, což je jasné…je tam už od soboty, takže je už otrávená a trošku zmatená, doufám, že až tam pojedou naši o víkendu bude ji už líp :( :( :wink:

Simčo: Teda u vás jdou ty stoličky jak po másle 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.5.09 20:04

ahojky, tak koukám, že bylo dneska hnusně skoro všude, tady od poledne furt leje :( Pája to před obědem zapíchnul v ohrádce a spal skoro 3 hodky 8O 8O pak vyžahnul půl litru kaše(chudák, dopol jsme byli u dr, tak prošvihnul sváču a když jsem chtěla dělat oběd dřív, tak koukám, že už je tuhej…), takže se mu ani nedivím. Včera sme s manžou objednali rošty a matrace do postele, takže se za měsíc už budem stěhovat do ložnice a Pája bude mít svůj pokoj hernu…dneska jsem nic nevařila, už jim asi čtvrtej den rajskou…ale večer jsem alespoň uklohnila párky v listovym těstě a sladký kolečka…Pája taky pomáhal, matlal si v židličce těsto, zkoušel ochutnávat, ale křenil se u toho.. :D :D těsto měl i ve vlasech…

Evelín: takže teď tedy oficiální gratulace :D

Mik: na diskusi o dusicce jsem už dlouho nebyla, tak se mrknu…

Tynko: krásný fotečky baráčku, jste moc šikovný

Simi: no Ondra teda jede s těma stoličkama, mně se zas zdá, že Pájovi rostou další špičáky dole, tak uvidíme

Zuli: at je Matuško brzy fit, to ti teda pěkně mudra vynadala :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.5.09 20:42

Vy mi s tím dortíkem dáváte! :lol: :lol: :lol: Já už jsem si ho přitom ukládala hnedle, jak to tu Mik vytáhla poprvý a úúúúplně jsem na to zabudla! 8O Ale teď jsem moc líná na dorty :lol: , dneska mi však mamka přitáhla rebarboru, tak budu muset upéct alespoň koláč.

Celý tenhle víkend se u nás koná nějvětší akce v kraji :lol: a to je zrovna takový bléééééé počasí :evil:, jsem se těšila jak vyrazíme, potkáme bambilion známých a teď to spíš vypadá, že budeme hnít doma! :roll:

No tak já jdu smažit langoše, si zase vymysleli Jiřani :roll: večeři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.5.09 20:56

Ahoj holky,
tak se hlásím z Moravy :D .
Akorát jsem zase totálně zničená, objednali jsme ten golfáč s tím, že ho mají na skladě a dodají ho do 2-5 dnů - samozřejmě to trvalo 10 dnů a to tam ještě Tom musel zaprudit, že ho potřebujeme vážně ve čtvrtek, protože odjíždíme pryč :evil: . Tak ve čtvrtek nakonec byl, ale Tom ho vyzvedával cestou z prácem těsně před odjezdem k rodičům, takže jsme jeli s nevybaleným kočárem v krabici a montovali jsme ho večer, skoro o půlnoci, aby byl na dnešek ráno připravený…a ráno liják, jak prase, tak se nikam nejelo. Já byla u kadeřnice a Tom měl jet s Adamem do města něco pokoupit - švagr má narozeniny, ale nakonec nejel v tom dešti nikam a já s čerstvě ostříhanou hlavou lítala v lijáku po městě a sháněla dárky a věci pro Adama :roll: . Takže jsem přišla domů jak zmoklá slepice, protože s plnýma rukama jsem nemohla držet ještě deštník :roll: .
Další bonus - Adam teď měl řvavou hodinku, vzbudil se a histerický záchvat, nosila jsem ho skoro hodinu na rukách, aby se trochu uklidnil. Teď usnul a zase pro změnu začali sousedi nad našima dupat jak o život a dole zase právě teď histerčí malá holčička, asi vyhecovaná Adamovým řevem.....tak čekám, jestli ho to vzbudí. To mě už trefí šlak. Navíc Tom jel s kámošema na celý víkend na chatu, takže si Adam určitě bude vybírat „zlobivou“ noc… :evil: :roll: .
Týnko - tak to znám, takové záchvaty mě taky občas chytnou, hlavně v noci, když se Adýs vzbudí a chytne vztekavou… :roll: . Adámek o tom už teď určitě neví a na kytičku se jistě už zase mooooc těší :lol: .....i když chápu, že tobě do smíchu asi moc nebylo :wink: .

No jdu do sprchy a pak chrnět.....ano, chrnět takto brzo, protože včera byla večerka kolem půl jedné a budíček v pět, takže dnes jdu spát už teď se slepicema :lol: . Navíc počítám, že v noci bude asi veselo. Tak se všechny mějte moc fajn. Jo a Mikul - ten dort je parádní, jahody miluju a tak jsem tu pěkně slintala na klávesnici :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.5.09 22:53

Mě tak napadlo (snad se nikdo neurazí! :twisted: :lol: ), jak psala Janča, že jde spát se slepicema, že je tu fakt nějak mrtvo!! :lol: :lol: Jaktože se nekvoká, když tu konečně jsem? :nevim: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak já už zase odcházím, běží mi žehlička a pak se nechám nějak odvalit do postele (nejdřív jí musím ale vyklidit, udělala jsem z ní pro dnešek provozovnu secondhandu, no nevim kam to nastrkám?!)

Ať se vám něco krásného zdá kuřátka moje! :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.5.09 23:07

No je to fakt, vikend na krku, venku hnusne a tady nikdo nekvoka??? 8)

My jsme si dali filmik, protoze Domca vytuhl uz pred osmou, uplne hotovej :lol: asi z toho deste… No a ja asi v pul 10 zacala usinat, takze jsme to radsi stopli :lol: :lol: To je z toho urvanyho pocasi :wink:

Lucy , taky jsme planovali super akci na zitra, loni jsme tam byli a skvely, jenze loni bylo asi tak 30 stupnu 8O Budeme zitra radi, kdyz nebude lejt jak z konve :twisted:
No porad cekam, az nam tady udelas soukromej MMB a budeme si kupovat za vyhodne ceny!!! :P

Jani , to jste teda meli hodne akcni, ja tohle nemam rada, mam radsi vse hotove a v klidku :P 8)

Simi , dalsi stolicka jo? Ale tu jsem tam nevidela :wink:

No a vic uz nevim, predavam PC a jdu se sprsit a tak 8) i kdyz spis asi jdu spat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.5.09 09:07

Veru no neboj, už plnim krabici 18-24 měsíců, pak to musim ještě nafotit a dát vám to sem do dražby! :lol: :lol: :lol: A co tys to psala, že Domča vyrůstá z 68, to je fór? Co má teda za velikost, já že tu mám pěkný dupačky! :lol: :lol: :lol: :lol:

S tim počasim mě to teda pěkně sejří, to zas budem akorát marodný, ale já chci stejně vyrazit, tak snad alespoň nebude celej den lejt.

A nevim jestli je to počasim nebo tou dlouhodobu nezaměstnaností, ale začíná u nás dost dobrá ponorka. Nejdřív jsem si libovala, že je fajn, že mám chlapa, co mu nevadí zahadrovanej byt a co to se mnou vesele přebírá ale začíná se mi do toho už nějak moc montovat a teď přišel s tím, že mu mám dát na stranu taky nějaký věci a že je bude dávat na Aukro. No s jeho vyjadřovací schopností si nedokážu představit, jak bude popisovat růžovoučké miminkovské šatičky, nepozná ani rozdíl mezi bodýčkem a overalem.....no prostě :roll:, hlavně už vidim, jak po mě bude pořád něco chtít a na každou pitomost se ptát, čímž mě bude samozřejmě rušit od mé práce a hlavně mám obavu z toho, že v tom pak budeme mít pořádnej bordel, ono už takhle mít přehled v těch zákaznících je docela pakárna. No naštval mě a když jsem mu řekla ne, tak se urazil. Stejnak to ale pořád znovu a znovu zkouší a už asi nemám sílu mu po 150-tý vysvětlovat, proč se nechci pouštět do další akce. …tak jsem to vyklopila, díky vrbky :lol: Asi mu to taky hodím na papír, ať to pořád nemusim dokola opakovat :lol: Už mu to válení doma nějak leze na mozek :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.5.09 09:41

Dobré ránko,

sice neleje,ale asi brzo bude :D ,každopádně počasí hnus fialovej :?

To je dobře,že jste nekvokali :lol: ,šla jsem spát až ve půl jedenáctý :wink:

Evelín ještě jsem ti oficiálně nepogratulovala :potlesk:

Simi super,že lezou stoličky bez problémů :)

Janus tak jaká byla noc? :wink:

Jdu se chystat,půjdem všichni na malý nákupek,ať se provětráme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.5.09 09:55

Ahoj :D

Ja jsem vcera uz na kvokani nejak nemela cas ani chut. Naprali jsme se pizzou a vinem a ja se pak u Pripadu Palikan snazila ucit… Stepan me ted po ranu hned zase vytocil, tak jsem byla za hysterku dneska zase ja. Ted si nasel krabice od pizzy a trha v nich alobal, tak mam chvili klid :twisted: :wink:

Ja tady ted vypadam, ze si nechavam ke vsemu gratulovat 8O :lol: Toz neni to spatny :lol: Ja myslim, ze to vzniklo tak, ze jsem byla v npondlei na statnicich a v utery na obhajobe, tak se to asi vsechno smichalo dohromady :wink:

Lucy, tak to te docela chapu, ze nechces, at se ti do toho ostatni pletou :roll: To asi ted ale budete mit byt zavalanej porad, co? Asi by byla znacka ideal, mit ty veci nekde mimo a ty abys mela vzdycky nejaky cas si je v klidu roztridit a udelat co je potreba…

Holky, co pocasi je fakt hrozny 8O :? Tady lije, vsude mokro a zima a to mame jit dneska na svatbu, ktera mela byt asi puvodne myslena jako zahradni party :(

Veru, Domca za chvili bude mit stejny velikosti jako dvoumesicni neter, ta uz pomalu vyrusta z 62 8O :lol:

Terko, tak Paja uz bude taky solo 8)

Janus, to teda byl den :( Tak dneska uz snad bude lip :wink:

No nic, Stepan se uz zase nudi, tak jdem neco delat… Jo a vcera jsme ho uz po druhe strihali strojkem, dokonce drzel a chvili se i smal, jak ho to simralo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.5.09 10:04

Jééé Evelín tak pošli nějaký foto,jak Štěpánek vypadá! :) Vítek už je taky podruhý ostříhanej,ale zatím jen nůžkama,u Jiřulky jsme taky dlouho váhali,strojkem to měl stříhaný až někdy ve dvou letech.Tak možná u Vítka se odvážíme dřív,nevím,ale mají oba hrozně moc vlasů :wink:Určitě né po tatínkovi :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí