Poradna duly
Jana Čurdová
Lucko: Hehe, taky bych to viděla na teplákovou krizi
Včera navštívím dvoje C-Ačka u nás v Liberci a NIC, Tesco a NIC a ani v sekáči nic neměli…
![]()
Adél: Tak to si užívej monomaminkovství
![]()
A já se chystám zítra na svíčkovou,no doufám, že se mi povede, bo ji budu dělat podruhé v životě
![]()
Dobrou nocku
![]()
Dobré ránko,
tak u nás byl před chvílí málem taky úraz,Vítek vyšťoural v kuchyni na podlaze zapadlý střep
,naštěstí jsem seděla u něj a hned mu ho vzala ![]()
Jinak manžel ještě spí,až se vyhajá,chystám se pře:,–(it chudinky kytičky ![]()
Dobre ranko.
S temi urazy se ted roztrhl nejak pytel jak to tak ctu ![]()
Malá měla naposled pořezaný prstík a jinak věčně samá boule a třískání do hlavy ![]()
V noci měla teplotu a teď ještě taky, tak jsem zvědavá co se z toho vyklub
asi byla dlouho zdrava. Mely jsme jet dnes k mamce a pak k brachovi na navstevu.
Lucy denicek pro malou bych mela taky dat do poradku, to sam fotky, nemame porad ani jednu vyvolanou
a neni cas…
Ja vuuubec nevim co mam dnes varit ![]()
Zas musim bezet, hezkou nedeli!
Ahojdy,
já jsem včera večer udělala hrnec rizota, tak mám dnes klid, teda co se vaření týče.
S tim deníčkem to bude fuška, jenže jsem si na:,–(ila laťku, protože Jířa má svůj do dvou let a docela jsem si s tím tenkrát vyhrála, no a je mi takový hloupý Tomovi ho neudělat, jenže s tím časem… ![]()
Vypadá to zase na uplakanou neděli, to se mi nebude chtít vystrčit nos z baráku. Jsem ostuda ještě v pyžamu a pořád zívám jak pitomá, ale když mě se táááááááák nechce nic dělat!!!!
![]()
Ahoj holky,
Adél: To by teda byl úraz
Ještě že jsi tomu předešla, no je to mazec, co všechno dítka někde nevyštrachají…Adam přišel na to, jak se otvírá skříňka se šuplíky (tyčky na vysunutí šuplíků jsou už dávno vyndané a on přišel na to, že když to chytne z boku, tak to taky jde…no a tam je teprv pro něj pokladů
)…
Lucko: Já mám taky děsnou lenornou…
Bo jsem šla spát nakonec až ve dvě!
Radek přišel dom, akorát, když jsem byla na cestě do pelechu a měl nějak kecavou, tak jsme si to protáhli, akorát jsem mu teda po půl jedné furt usínala
Ale je to dobře, aspoň jsme si pořádně popovídali, už jsme to potřebovali jak koza drbání
Ale ta ranní vstávačka, ach ouvééééj…
Amazonko: Mě už se dělá svíčková v papiňáku, jinak bych teda taky nevěděla, fakt ně neba pořád dokolečka vymýšlet obědy a tak
A jak vy jste daleko s rekonstrukcí??? Máte velké předělávačky?
ahojky skoro pri poledni
tak jsem vas prelouskala
Lucy a Tyny - to jsou teda urazy
, ja mam taky z toho des, zatim malej chape, ze kdyz mu reknu pali, tak na ot nesaha, ale je to opravdu vzdycky jen mzik. Tak at jsou bobci brzo fit, jak ruka tak noha
Tradicne vic nevim ![]()
Vcera jsme byli u nasich slavili se narozky moje, tatkovi a brachy -jak ja ten kveten nesnasim, se snad vsichni co znam narodili v otmto mesici - tatka, ja, neter, tchyne, a jeste kdosi, bracacha je v cervnu, ale vzdycky se to spoji do jednoho
a je to teda opravud narocne, halvne na penezenku
a jeste pred dovcou ![]()
Nastesti dnes nemusim varit, mam navareno ze vcerejska kur. rizky a kasi ![]()
A sotva se malej vyhrabal z rymy, tak jsem ji chytla ja, tak snad on to uz nedostane. ale kupodivu, zacal dobrovolne si nosit odsavacku a kdyz mu reknu, že odsajeme sopel, tak uz mete k vysavaci ![]()
A vcera jsem chtela u nasich vysavac a ti na me koukali jak z jiny planety, coze mu to chci delat, a kdyz to videli, tak nechapali. A zas ty jejich reci, ze za nas to nebylo a taky jsme to prezili no..... ![]()
Jdu malymu aspon uvarit brambory, ma ze vcerejska spenat papa
Jo holky, jeste tehcnicka, chceme koupit ty kufry z Tesca - Kappa - jak se sbiraji ty body - nemate nekdo s nma zkusenost, jeslti jsou dobry a tak. Prec e jenom je to palka, tak aby se hned na letisti nerozpadli
, s tim jejich zachazenim
![]()
Dik moc
Ahoj holky,
tak koukam, ze zacinaji pekne urazy, jak deti zacinaji vic chodit a blbnout
Je to desny..
Tak preju vsem rychle uzdraveni, to opareni me taky vzdy strasilo, jeje, tak hlavne at to neboliiii!! ![]()
Tynko , ja si teda pamatuju z USA ty drevene domy, tam to stavi hodne rychle, ale prijde mi, ze dost fusersky, zatepleni zadne
Jenze tam je to pocasi preci jen „priznivejsi“, tak doufam, ze vy budete mit poradne zatepleno
ale ty steny asi nebudete mit jen drevo ne?? Asi nejaka vypln??
Teda ja tomu prd rozumim
Hlavne, ze uz brzo budete ve svym, to bych se taky tesila!!
Amazonko , to je to samy, jak pisu, nejlepsi je byt ve svem, to souziti s mamkou nebo tchyni musi byt tezky, i kdyz se mate radi, tak spolecne bydleni vetsinou nedela dobrotu po nejaky dobe
![]()
Adel , my meli taky vcera rozlitany ptacky (ja je delam furt rozbaleny, protoze me to nebavi balit
).
Lucy , pockej, ale teplakova krize je jen v cisle 86, nebo i v 74??
![]()
My se tento vikend jen valime a blbneme doma, Dan vcera unaveny po oslave a me nejak boli v krku, stejne bylo hnusne
Dnes je docela hezky, ale ven asi pujdou jen kluci, at se vylezim
Ke vsemu mi Dan dnes dela kure se zeleninou a vcera vysaval, takze ja mam veget ![]()
Jo jeste Kajdul , ja ty kufry zatim jeste nevidela „nazivo“, ale vim, ze jsem taky lepila kuponky v Tescu
Ale myslim, ze v Decine treba je tam mely vystavene, tak ze byste si to mohli osahat??
Kappa byla vzdycky podle me normalni sportovni znacka (tricka, dresy, kratasy), nevim, ze by delali kufry a tasky, mozna jo, ale tak kdyz na to asi mrknes a osahas ty zipy a tak, tak bys mohla trochu zjistit kvalitu?? Nevim… ![]()
Veru na kufry jsme samozrejme koukali a vypadaji bytelne, ale jenom jsem se chtel a zeptat jestli nahodou nema nedko zkusenosti
Ahojte
Tady je docela pěkně, ale nakonec jsme nebetonovali, protože hlásili déšť, včera bylo docela škaredě, ale dnes je hezky
. Tak odpočíváme, betonovat můžem v týdnu, manža bude pracovat z domu, tak toho snad nebude mít tolik a bude čas i na domeček. Ale alspoň jsme přerovnali garáž a našli jsme věci, který jsem úplně zapoměla, že máme ![]()
Jo a v pátek si manža holil hlavu, tak jsme sjeli i Bendu
, ale né úplně, jen tím největším nástavcem, ale i tak to má docela krátký, byla jsem z toho docela smutná, je to změna, už vypadá tak dospěleji
, ale je mu to asi příjemnější, bude teplo a po koupání to rychleji schne. Dám vám sem foto, jak ho stáhnu z foťáku (snad ještě dnes) ![]()
Zuby pořád nikde…Benda špatně spí, má trošku průjem, slintá, nějakou dobu i ublinkával. Tak snad nám už brzo vylezou ![]()
Týnko , Lucy , ať jsou kluci brzo v pořádku ![]()
U nás v rodině se prý kdysi nějaký dítě opařilo horkou vodou na vyvařování plínek a umřelo (vylil na sebe celý hrnec
), tak mi to pořád děda opakuje, tak dávám sakra pozor, ale ty děti jsou fakt rychlý a dosáhnou úplně všude ![]()
Terko , snad bude ekzém brzo pryč ![]()
Mik , já jsem zase zvědavá, co bude Benda říkat na manžovu rodinu, zatím viděl jen ségru a bráchu, když tu byli, jinak nikoho. To bude řev a ještě tam bude muset spát, jinde než doma zatím nespal ![]()
A hlen nevím, snad to nic nebude ![]()
Simi , super fotka, Benda mi taky včera sebral kus neoloupanýho jablka (svoje oloupaný nechtěl) a těma svýma dvěma zubama ho hlodal ![]()
Adel , Jiřík je šikula ![]()
Týnko , domeček krásně roste, líbí se mi i ta zeleň okolo, to budete mít super ![]()
Mě Beník chodil na nočník ráno, ale teď na něm řve, občas se teda vyčůrá, ale už ho to nebaví, tak musím něco vymyslet
- asi ho oblepím obrázkama, nebo něco ![]()
Na oběd jsem dělala špagety z uzených kuřecích stehen + zelenina, koupil nám je taťka, tak jsem nevěděla co s něma, normálně to nekupuju, ale bylo to docela dobrý
. A Beníkovi jsem oddělala trochu špaget a uvařila k tomu zeleninu
Kajdul , ať je rýma brzo pryč ![]()
Jo, holky, s tím brněnským srazíkem - nevím, jestli pojedem do Brna, když manža nepojede do práce, tak to asi bude bez nás. Ale mrzí mě to, chtěla bych vidět prcky, jak vyrostli ![]()
Ha, už jsem to zvládla
Tak tady je ostříhanej Benda
http://i36.photobucket.com/…CN6069-1.jpg
http://i36.photobucket.com/…CN6062-1.jpg
A tady jedna z vítání občánků, na většině vypadáme jak ucha, ale to je asi normální
![]()
Zebruš Beníkovi to moc sluší,jak je ostříhanej
My se na to taky chystáme,Vítek má ty vlasy dost husté.
Ta fotka z vítání je taky pěkná,prostě ukázková rodinka ![]()
Jinak my jsme byli na neděli docela akční,dopol jsem přesazovala kytky,vařila polívku.
Po obědě jsme byli na prochajdě všichni tři,dali jsme si v cukrárně kafčo a źákusek a nakoupili.
Zítra se chystám dělat dušenou mrkev s vepřovým a bramborem.Po návratu jsme ještě uklízeli,Jirka vyházel spoustu oblečení,co nenosí,tak to tchýně vezme až pojede k příbuzným,tam to někdo ještě unosí ![]()
LUCY..aj u nas je teplakova kroiza..nemozem zohnat tenulilinke teplacky 86..a ak su, tak desne drahe..tak etse pokukam nejake mini obchodik v nejakom zapadakove.. ![]()
ZEBRUS..Benik je rkasnunky a vam to teda sekneee ![]()
to mi pripomenulo, ze vcera som strihala MAtuska tiez a dalo mi to teda prace.uf..vsetko spostupnit.. ![]()
jeeejda..je hore..papapa
Ahoj holky,
tak koukam ze vam jeste budu posilat z Kanady teplaky
tady tedy nedostatek neni-tak kdyby mel nekdo zajem
-ti fajnovejsi muzou skouknout GAP.ca a vybrat si
,ale i obycejnych je to hafo…
Neter je ted nekde nad oceanem,tesne pred odbavenimjim oznamili ze let se rusi a nabidli jine lety ale s prestupem samozrejme(mela letet primo z Prahy s CSA)chudinka moje,je to jeji prvni let v zivote,tak se na to chystala,nasla si na netu co bude mit k jidlu a jaky budou davat filmy
a pak takova zmena.
Segra se nastesti domluvila s nejakou babkou a ta se ji ujala a pomuze ji v Londyne pri prestupu a vubec se vsim..tak snad to zvladne
![]()
ADEL-
to je stesti ze jsi byla u nej
,mame tu nejak preurazovano ![]()
AMAZONKO-
tak jak u vas co teplota??
KAJDUL-
to je dobry s tim vysavacem
museli byt v soku
co ty jsi za matku prosim te takove veci delat diteti
![]()
VERU-
tady ty domy stavi vsude Canada,USA,az na Alasku
drevo pry dokonce izoluje teplo lepe,cihla kdyz vymrzne je to horsi…Ja kyz vidim ty rozestavene domy,par tramu obitych deskama a mezi to vata
jsem z toho nerv,kdyz si predstavim jednou kupovat neco takoveho(za ty miliony dolaru
)…Maji to postavene za tyden(firma samo)
Me je to teda nesympaticky
z duvodu ze v tech domech je vsechno slyset,manzel vola v garazi a ve druhem patre v loznici rozumis kazde slovo..atd. A byla jsem v hodne domech tady a je to vsechno stejne i u fakt bohatych lidi ![]()
Ale jinak to i cesi stavari co jsme tu poznali chvali ![]()
ZEBRUS-
fotky paradni a Bendovi to hrozne moc slusi
uplne jinak vynikne jeho oblicej,je sladkej
a taky teda velkej kluk! ![]()
To opareni v rodine musela byt hruza ![]()
ADEL-
to jste toho zvladli moooc
ja mam na dnesek kari smetanovou omacku s krutim masem,k tomu uvarim fettuccine a je
na vecer jeste udelam pecene kure kdyby Sim mela hladik po te dlouhe ceste ![]()