Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
24.6.09 09:42

Prší a prší a je 13 stupňů :? Nakonec jsem napsala dvěma kamaradkám,ale stejně ani jedna nemůže..Tma jak v pytli a pustili jsme si Nohavicu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.6.09 10:00

Adel: tady taky počasí na prdlačku :roll: . My si nikoho pozvat nemůžem, jednak do našeho ooobr bytu plnýho krámů (nábytek) po manželově babičce, se kterýma nesmíme hnout :twisted: to by mne hanba fackovala a druhak nevím aby Radimek nenakazil bacilem i když dneska už teplotu nemá a z krve prý to byla jen viroza ale nikdy se neví aby pak druhé dítko neprskalo. :roll: Takže taky „smrdíme“ doma. To bych potřebovala na Pankrác do Intersparu reklamovat deštník chjo.

ZEBRI: Péťovi ukazovala tučňáka jedna známá a dělala takové skřeky, že na ní Petronelek koukal jak na zjevení (ale oni dělají přesně takové zvuky :wink: )

VERU: od středy má ve slovinsku platit dálniční známka, tak kdybyste jeli přes abyste věděli, mají týdenní, měsíční a roční, ale cenu nevím :oops: . Je dobře, že máte možnost vnitřního bazénu a wellnes uáááá, to závidííím :oops: 8) . Ale stejně přeju ať se vám vyčasí co nejdříve a užijete si moře a venku vůbec. ZAtím si užívejte v kavárničkách mňam.

Mahul: já měla druhé těhu horší než to první, byla jsem jak mátoha a břicho mi tvrdlo o 106. Hlavně všechno říkej dr ať tě má pod kontrolou. Odpočívej co to jde (umím si to představit 8) jaké máš šance na odpočinek) NEva, že tu nejsi často, ale dávej tak nějak o sobě vědět, myslím na tebe :-) :huban:

TYNKO: snad vám vydrží nepršet. Právě jsem objevila Radimka, jak si hraje s malými smajlíky magnety na lednici a Péťa něco žužlá v puse. Zmáčkla jsem mu tvářičky k sobě a on nepovolil, tak jsem nekompromisně strčila prst do pusy a našla jem tam tyčinku, tak dobrý. Odnesla jsem to pěkným kousancem do prstu, páč kus žvance teda nedá, kdyby tam měl ten magnet, tak povolí už při zmáčknutí pusiny :lol:
Chatu máme u Brandýsa nad Labem, Stará boleslav, je to kousek od Prahy u řeky Jizery v lese. Je tam fajn, ale musí být hezky, jinak déšť a zima v lese není nic moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.6.09 10:24

Rosničkově: U nás teda taktéž stále naprší, ale je zataženo a vypadá to, že to každou chvílí spustí… Radek šel nakonec na pozemek,má tam dva kluky, tak snad jim to počasí vydrží aspoň tak a navíc se chystáme po O vééén… i když teda včera jsme nakonec navečer s Adámkem byli, nejdřív já a pak jsem potřebovala něco dodělat (zase zákusek :oops: 8) 8) , abych ho mohla vzít ke kamarádům…), tak zas byla mamka s ním na zahrádce…
A dneska ráno už jsme též na chvililinku byli, ale jak je takhle hnusně, tak mě to tam teda fakt nebááá. Adam stihnul už vzít do ruky šneka, ještě že ho nestihl strčit do pusy :-( :lol: :lol:, pověsila jsem „psí“ prádlo a dalo ho hned pod stříšku, aby moc nezmoklo, až to teda přijde :roll: :roll: :?

Tak k tomu mluvení: Zebruš tučňák je dobrý 8) 8) :), Adam se naučil říkat na brýle-BUBU (jak na něj s brýlema asi dělám bububukuk! :lol: :lol: :lol: ), bábovička je BABA (babičce totiž říká zá:,–(ně BABI), konečně se naučil dědu - DEDA… no, jinak je „ukecanej“ až ouvej…

Zebruš: Jestli bude hnusně a nepůjdem ven, tak taky budu celý den smrdět u PC, jelikož jsem tááááák líná, že jsem toho na můj vkus udělala včera dost…ba ne, vlastně musím vysát přízemí :roll: :roll: :? Ale to až se Aďas vzbudí, vstával dneska před šestou, tak už od desíti chrní… :) :) :wink:
A koukala jsem k „vám“ do února a teda ta „holka“ co má 5-ti měsíční a čeká další je docela dobrý 8O :) :) Nevíš, jestli to bylo plánované nebo nehoda? A nebooooj, 22 měs. je dobrý rozdíl mezi sourozencema, kamarádka má 22měs. chlapečka a už toho vnímá a umí dost :wink: :wink: :wink: A až dítka povyrostou tak si budou naopak pěkně hrát!!!

Jinak teda moje další těhu řekneme rodině nejmíň ve 12 TT, první jsme museli vybalit na ně už někde v 8 TT i možno dřív, jelikož jsem musela do PN a mámě by bylo divný, že jsem tak často doma, že? :lol: :lol: :lol: Ale další budu tutlat co to půjde, asi jako ségra, která to tutlala asi někde 4 měsíce! :) :) :)

Katy: U Brandýsa je pěkně, jezdíme kolem po dálnici :wink: :wink: :wink: A to tam budeš celé prázdniny „sama“ a muž bude dojíždět na víkendy a případnou dovču?
A o tý dálniční jsem dneska taky slyšela, má platit od 1.7. , ceny si teda v Euro nepamatuju, ale když se pojede po dálnici bez ní, tak je 800 Euro pokuta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.6.09 10:35

Katy to teda máte chajdu na pěkným místě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 11:54

Beník tradičně chrní a mě se nic nechce :oops:

Sbalila jsem věci na zítra do Brna a měla bych trochu pouklízet :roll: , dnes nevařím, manža bude muset dojíst jídlo ze včera. Ale teda nevím, co bude mít Benda 8O . Včera dostal kuře s rýží a trochou té omáčky ze sáčku ( :oops: ) a přežil :lol:

Tady trochu zapršelo, ale snad už nebude :roll:

Katy , já ani nevím, jaký zvuky dělá tučňák 8O :lol:

Týnko , myslím, že to neplánovali, ale nejsem si jistá
Já jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím tajit :roll: neumím lhát, tak mi držte pěsti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.6.09 11:58

Zebruš: Jsem ti chtěla odepsat, ale právě začal žvatlat Aďas do chůvičky, spinkal dvě hodinky, tak doufám, že se vzbudil s lepší náladou než šel spát :roll: :roll: :wink: Mám totiž podezření na spodní stoličky, má to celé nataklé a když jsem mu na to šáhla, tak sputil ječák…no, a ta jeho protivnost a ukňouranost by k tomu odpovídala…
Já dneska dělám Adámkovi k obědu br. kaši (s UM) a dušenou mrkvičku a kousek šunky, tak snad si pošmakuje, klučík :-) :lol: :lol:
A vařit se mi teda taky nechce a to nejsem těhulka :oops: :oops: :oops:

Jdu dát broučka na nočňajs a tak :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 13:10

Týnko , tak už se Bendovi dusí mrkev a vaří brambory, díky za nápad :wink: . Ale přišlo mi to málo barevný, tak jsem k mrkvi nastrouhala taky kedlubnu a přidala hrášek :) , snad mi to sní nebo si to budu muset sežr.. sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.6.09 13:27

Zebruš: :lol: :lol: :lol: Adámkovi to ta karotka obarvila dokonale a zabštil to všechno 8O 8) 8)

My nakonec valíme ven, jsme oba dva po O, my dospěláci jsme měli delikátní rizoto :-) :-) :D Jdeme se připravit dokud tam neprší :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.6.09 14:05

Mě se teda ven vůbec nechce,i když teď zrovna neprší :roll: Zavolám Jirkovi a nějak se domluvíme,jdu od pěti na tu schůzku do školky,tak že bychom šli ven až přijde,aspoň na chvilku…
Měla jsem pro Vítka od včera polívku,ale vzbudil se,když jsme obědvali s Jiříčkem,tak si dal trochu rajský s námi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.6.09 14:21

Ahoj holky,

díky všem, které rychle reagujete na maily, velmi to ulehčuje práci :D

Jinak jsem dneska nějaká přešlá, asi na nás se Štěpánem něco leze - mě bolí v krku a Štěpán pěkně soplí a to má od dneška doma zase psa, takže minimálně 2× denně venčení se Štěpánem na zádech… A příští čtvrtek letíme do Belgie, tak bych taky ráda byla fit …

Kajdulo, to je škoda, že to nevyšlo s počasím :(

Mahul, jak už jsem ti psala, šetři se :! Nasaď co nejklidovější režim!!!

Jo, ten můj chlap se už na ten společný víkend těší 8O :lol: Tak doufám, že to ubytování dáme nějak dohromady. Amazonka se vůbec neozývá (někam jeli???). Nevíte aspoň, jak se jmenuje příjmením???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.6.09 14:55

Ahojte, tak jsem mlaďase vyrazila od PC. Koupila jsem meloun a hned ho plácnul na světlý koberec. Trochu řevu (já :oops: ) a teď si najednou oba hoši hrajou s hračkama :nevim: . Budu muset zařvat asi častěji, pak jsou jak beránci :wink: (teda beran je Radim a Péťa je býk)

TYNKO: manžel bude dojíždět z chaty do práce, takže to bude jako doma tady v Praze. (taky by mohl někdy přijet jen na víkend :wink: ) Ale už to takhle praktikujem od narození Radimka a bude mi to chybět až budu muset být v práci :roll: :? A šneka, měl by hojako delikatesu, víš jak jsou šneci v restauraci drahý??? :lol: :lol: :lol: :lol:

EVELINKO: do belgie jo? Ty se máš, hned jsem si vzpomněla na Herkula Poirota :lol: . Snad bude lepší počasí než je teď tady.

ADEL: rajskou jsem ještě nezkoušela, ale nemusela by být špatná.

ZEBRI: užijte si v Brně.Tučnák tak nějak ječí a kráká a tak, prostě řev no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 15:09

Benda mě už nenechá na pc, ale ještě vám musím napsat, co teď udělal :lol:

Máme to malý odrážedlo, jak se dá otevřít sedátko a je tam díra na hračky a on si to otevřel a vlezl do té malé díry a nemohl se pak ani pohnout a začal řvát :lol: , tele malý :lol: Měl tam zaseklý nohy, držel se volantu a řval :lol: :lol: :lol: . Asi bych se mu neměla smát, ale umírám tu smíchy :lol:

Jinak mrkev chutnala, ale on jí poslední dobou nějak míň, tak jsem to dojela po něm :)

Jdem ven, ťapkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.6.09 15:36

Ahoj holky,
nestiham porad,asi vam nemam psat ze mame 35stupnu 8O 8)
Bohuzel Mik v noci porad pokaslava i nos mela trochu plnejsi,pres den zakasle tak 2 krat ale ja jsem z toho stejne na nervy :roll: v tomjle horku byt nemocna to by byl des.
V zadecku ma 38,5 v podpazi 36,5 tak nevim..horky sme asi vsichni..

Vcera jsme nakonec vyrazili do Zoo,bylo to super,Mik poznala vsechny zvirata-zirafu,slona,opice,prase,zajice,zelvu.. :lol: nadsene tam rvala na kazdy zvire jak se jmenuje nebo co dela za zvuky,byl tam i obri splasch pad,tak jsme se tam vzdycky osvezili :lol:

VERU-
to je super ze mate vnitrni bazen!!uzivejte si jak to jde!!

ZEBRI-
to je dobry s tim odrazedlem :lol: Mik se vcera rozervala v Zoo,byli tam 2 opice a ona porad ukazovala dva prsty a rikala VAa my nechapali co DVA??az pak nam doslo ze proste jsou tam dve opice :roll:

TYNKO-
at jsou stolicky co nejdriv venku,bez bolesti a ditko co nejmin uknourane :wink:

Jdem do prace tam dnes asi padnu v tom vedru-jo a tucnaka dela MIk ze da ruce podel tela hybe se ze strany na stranu jako ze tak chodi tucnak :lol:
pozdeji dam fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.6.09 15:43

ahojky

tak jsem vas konecne docetla :-) , teda ale dali jste mi, hodinu 8O , jeste ze malej i velkej spi :lol:

Teri a Zebri - strasne moc vam to preju a hlaven ze mate odvahu jit do toho tak brzo, s prckama, ja si teda pockam jeste asi 4roky, chtela bych az malje bude vertsi a hlavne samostatnejsi

Nic si nepamatuju, tak pardon

Uzavreni diskuze je mi jedno, jak chcete

Veru - pocasi fakt hnus, v apartmanu jsme nemeli kde byt, byli jsme tam 4rodiny a i tak jsem to zabalili. Byli tam prtavy predsinky a jediny kde se dalo sedet bylo venku, ale tam byla zase zima.
Navic malej mi ted zacal soplit a dost kaslat, takze asi nasledky. Navic jsme pro nej nemela skoro nic teplyho, nejak me nanapadlo, ze bude hnusne fakt celej tyden, pocitala jsem dle predpovedi s 2dnama a ot by vydrzel, lae tak…
A taky jsme tam nechteli zbytecne plaitt, kdyz nic z toho.
Jinak ubytovani bylo naprosto super, 30m od more, ale to nam bylo jaksi k nicemu, koupali jsme se jen prvni den,jak jsme prijeli, to bylo fakt nadherne
A v lete na dovcu nikam uz nejedeme, az potom prelom zari rijen jedeme do Tunisu, tak aspon to, snad tam nebude hnusne, to uz bych fakt neprezila

Eveli tak s nama nepocitej, moc me to mrzi

MOzna sem hodim nejak fotku, at vidite, jak jsme se meli

Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.6.09 16:00

Ahojdy,
koukám že počasí je všude na pytel! My navíc máme dneska ve školce rozloučení s předškoláky, taková jedna z velkých akciček i pro rodiče - bývám u toho velmi dojatá, ale dneska se mi teda vůbec nechce, když je tam tak hnusně.
Navíc Tomísovi se rozjela rýma a tak jsme všici nějak zmožený po probdělé noci. 8)

Hi hi Beník je teda inženýr! :lol: Já jsem zas měla zážitek jak byl Jirka mimo, vzala jsem si Toma k nám do ložnice, a ještě než jsem šla spát, jsem slyšela takové šustnutí, ale nic víc, tak jsem jen nakoukla do naší manželské postele a Tomáš nikde. Rekognoskovala jsem terén a v tý tmě jsem jen uviděla siluetu jeho nožek, trčících z koše na prádlo. Měla jsem ho stát vedle postele a Tomáš jak se v noci někam hrabal, tak se zapíchl hlavou přímo do něj. No ještě že tam byl, jinak by asi dál spokojeně nespal - to by měl tvrdší přistání. :lol: :lol:
Nejlepší pak bylo, že jak jsem se pořád řehtala, tak jsem neměla vůbec sílu ho vytánout zpátky na tu postel. Úplně bych na to zapomněla, ale krásně se mi to teď celé vybavilo, jak jsem si představila Beníka! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí