Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19071
23.5.12 14:31

@Dafii Já už jí mám taky tři týdny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.5.12 14:37
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Když ho máš, tak ho použít můžeš, ne? :-)

Ještě je brzy, tak za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
23.5.12 14:42

@Pherenike
tak mozna mne ji nedala, ptz rekla ze jsme o tyden pozadu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.5.12 14:43
@Dafii píše:
@Pherenike
tak mozna mne ji nedala, ptz rekla ze jsme o tyden pozadu:)

Já ji také dostanu až ted na kontrole při 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
23.5.12 15:01

@Dafii No já myslím, že ono je to u každého doktora indivuduální…někdo píše, že ji má až ve 12tt někdo ji má už skoro od začátku jako já… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 16:15
@Janina88 píše:
Holky myslíte že by mohlo být něco slyšet obyčejným stetoskopem ?

Hodně málo holek něco slyší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
23.5.12 16:43

@Dafii : delala mi klasickou prohlidku, zvazila me, zmerila cukr, zmerila mi panev a pak se mnou probrala vysledky z krve a skreening ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
24.5.12 07:41

Ahoj holky, taky jsem se divila, že mi jí vystavil, ale alespoň už je to mé těhu už takové oficiálnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.5.12 07:59

Ahoj, já jdu na další ko 5.6. Zas taková doba od té minulé to je strašný, průkazku jsem dostala minulý týden a pan doktor už mi i se svou manželkou poblahopřál k těhotenství takže už se cítím jako oficiální matka čekatala :mrgreen: :mrgreen:

Jo a už můžu s hrdostí říct přestalo mi být špatně občas se mi jen zvrtne žaludek, ale už můžu jíst co se mi zlíbí, tak že dneska k snídaní proběhlo 5 plátku vánočky jedna houska se šunkou a jogurt a jedu dál hroznový víno a papryku..... Mám takovou radost že teď prostě musím mít furt něco v hubě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kata_x
24.5.12 09:02

ahoj holky mam trochu strach, měla bych teď být 8+6tt, na utz jsem byla naposled v 7tt a srdíčko normálně tlouklo. Ale od té doby jako by se vše zastavilo, podbřišek co mě pěkně bolel se teď ozve max jednou za dva dnya to jen tak aby se neřeklo, prsa taky už skoro necítim a to jsem si na ně nemohla ani sáhnout, a nevolnost přišla asi 2× ale bez zvracení jen to bylo takové protivné. Přijde mi jako by se moje těhotenství zastavilo a já mám trochu strach že se mohlo něco stát.
Tento příspěvek nepíšu abych se chlubila, tak se na mě prosím nezlobte, jen bych chtěla trochu utěšit a povzbudit. :)

• Citovat
  • Upravit
3250
24.5.12 09:20
@kata_x píše:
ahoj holky mam trochu strach, měla bych teď být 8+6tt, na utz jsem byla naposled v 7tt a srdíčko normálně tlouklo. Ale od té doby jako by se vše zastavilo, podbřišek co mě pěkně bolel se teď ozve max jednou za dva dnya to jen tak aby se neřeklo, prsa taky už skoro necítim a to jsem si na ně nemohla ani sáhnout, a nevolnost přišla asi 2× ale bez zvracení jen to bylo takové protivné. Přijde mi jako by se moje těhotenství zastavilo a já mám trochu strach že se mohlo něco stát.
Tento příspěvek nepíšu abych se chlubila, tak se na mě prosím nezlobte, jen bych chtěla trochu utěšit a povzbudit. :)

Ahojky nevim jestli tě povzbudim ale mám stejný problém jako ty. Žádné bolení břicha které jsem sem tam pociťovala, bolení prsou taky už ne. Není mě ani špatně, myslím že nemám ani nálady a ani chutě nebop nechutě na nějaké jídlo. Jsem v 7 TT a v sobotu začínám 8 TT a v ponědlí jdu na ultrazvuk jestli bude vše ze srdíčkem v pořádku. Mám z toho strach ale už by jsem chtěla vědět jestli je všechno v pořádku. Jen jsem trochu více unavená ale to bude asi tím že beru utrogestan. Kdy jdeš zase na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.5.12 09:59

@anastazia6
Každá žena je jiná, každá z nás má úplně jiný příznaky a čím více se budete pozorovat tím víc to bude horší, v klidu holky :mrgreen: :mrgreen: Proč by jste se měli zbytečně bát…pokud vám nic není buďte rádi já jsem prozvracela 14 dní a nikomu bych to nepřála :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kata_x
24.5.12 10:18

já jdu příští pátek to budu 10 týden. Zatim si to teda nijak nepřipouštim ale sem tam červíček zahlodá :( Je to moje první takže nemám s čím srovnávat a kolem mě jsou buď ženské co už maj dávno po a moc už si to nepamatují nebo kamarádky které ještě mimi nechtějí. No doufám v to, že jsem jedna z těch co bude mít klidné a bezproblémové těhotenství. Ale to čekání od jedný kontroly k druhý je děsný, nejraděj bych mrňouse kontrolovala každý týden, jestli pořád klepe :mrgreen: nezbývá nám než si držet palečky aby vše dobře dopadlo :D

• Citovat
  • Upravit
kata_x
24.5.12 10:22

jo a unavená jsem taky pěkně :) když nemam možnost si zdřímnout odpoledne většinou jsem do 8 mrtvá a prospim celou noc :mrgreen: a to zobu jen kyselinu listovou

• Citovat
  • Upravit
6094
24.5.12 10:31
@kata_x píše:
jo a unavená jsem taky pěkně :) když nemam možnost si zdřímnout odpoledne většinou jsem do 8 mrtvá a prospim celou noc :mrgreen: a to zobu jen kyselinu listovou

Tak to je určitě vše v pořádku, miminko ti bere energii, mám to taky tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí