Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak nas ceka jeste stehovani, takze na miste nemame nic
ale postylku mam jednu drevenou klasickou po nas a jednu mensi drevenou lakovanou uz pripravenou…jinak korbicku budu mit pujcenou, ltkove plinky uz chybi jen vyprat a obleceni uz taky po vetsinou mam…
@heli111 Byla to poatýlka od Hauck, ale měla právě i to závěsný patro pro mimča, některý ho nemají, ale dá se to dokoupit i zvlášt´.
Já bych chtěla taky tu safari postýlku, hrozně se mi líbí, nevíte náhodou jestli je stabilní? Nemáte ji už někdo?
Elisa: pry ta postylka je skvela a stabilni, mrkni tady na diskuzi, kterou jsem zakladala. Dve holky ji tam chvalily
Jarmila6:Taky jsem si dnes zrovna říkala, že je tady dnes nějaké ticho. Ted jsem se vrátila z kontroly a male váží už 960 gramu, tak mam radost. Co Ty?
@Jarmila6 Ahojky, já si občas pročítám, co tu holky písnou, ale nevím, co bych k tomu napsala
Já už výbavu moc neřeším, čekám druhé.. A kontrolu mimča mám zítra, ale to bude jen rychlovka. Hlavní utz už je za námi.. A že čekáme holku jsem myslím už psala
Tedkom lítám hlavně kolem té starší, furt něco vymýšlí - malování po zdi, házení hraček po pokoji apod
Takže tak no ![]()
Mimčo mi v břiše pěkně skáče, kolik váží netuším, já to snad ani nemám ve zprávě, tak se zítra zeptám ![]()
A co tvé bříško s dvojčátky? je to koncert? ![]()
Mě říkal doktor na kontrole, že to vypadá na pěkného cvalíka, měl 900 gramů a už je to 14 dní, sice řikal, že to nic neznamená, ale stejně mi nasadil brouka do hlavy… ![]()
Martina TP8.12.12: ahoj a v kolikátem týdnu jsi byla, když ti to rikal?
No břicho moc velký nemám, na to že čekám dvě, tak čekám kdy to naroste! ![]()
Jinak kluci sebou šijou pěkně, dělají vlny atd.,musím se jim smát
.
Taky by mně zajímalo kolik váží, zkusím se zeptat příští pátek na kontrole. ![]()
Ahojky, tak já dnes na gyndě vše ok a příště, tj. za měsíc budou odběry a taky utz. Tak už ted se teším, že zase uvidím naše miminko ![]()
Jen doložka - citace doktora - jste zdravá jak řípa
Ale uhoněná - dodávám a taky mě břicho občas dost bolí.. Ale jsem zdravá, tak prostě musím zvolnit, hlavně neutíkat na autobus, což dělám často ![]()
@heli111 byla jsem 25+3, když prcek vážil těch 900g. A na kontrolu jdu až 2.10, tak se už moc těšim, jestli se třeba nezmenšil a jestli už je hlavičkou dolu… ![]()
@heli111
Heli, postýlky jsem už nakoupila.. nechci to dělat později, až budu ještě méně mobilní než jsem teď. Už tak jsem jak dělová koule na nožičkách a bude hůř, takže chci raději připravit vše dřív, dokud ještě vůbec nějak můžu fungovat