Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
29.12.12 22:14

@Janinka1983 po terminu 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.12.12 22:53

@Kamka33 A přišlo to samo?? Já mám termín za 6 dní a už jsem dost nervózní, že furt nic :roll: Monička je teda malinká, na to, že je donošená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
30.12.12 10:08

Dominiček se narodil 26.12. v 8:46. měl 3,17 kg a 48 cm…

jinak @Janinka1983 já měla termín 22. - 23. 12… 25. jsem byla v jednu hodinu na kontrole a doktorka mi říkala že to na porod ještě nevypadá… nebyla jsem otevřená (max na půl prstu)… od devíti večer mě chytli šílené křížové bolesti…nejprv asi co 20 minut, od desíti do jedenácti co 5 minut tak jsme v jedenáct vyjeli…do porodky jsme dojeli asi kolem půlnoci (byla tam ta samá doktorka u které jsem byla na kontrole - koukala na mě dost nedůvěřivě… :D ) a po vyšetření mi řekla že jsem otevřená na 7 cm… takže to že si zavřená vůbec neřeš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.12.12 12:27

@KeyTynka Tak to jsi mě uklidnila, termín mám až v pátek a další v pondělí, tak jsem zvědavá, kdy se něco začne dít. Zatím ale vuuuuuuuuuubec nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
30.12.12 17:22

@Janinka1983 to přijde ani nebudeš vědět jak.. :D jsem původně si ani nemyslela že už rodím a ono jo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.12.12 21:36

@Janinka1983 Monča byla 4dny po termínu.-) Ale hubená je jak lund!!

Holky, přejeme vám moc zdravíčka a lásky v Novém roce :-)

A tady je naše Monička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
31.12.12 22:19

Tak už jsme doma.
@Janinka1983 Já byla 26. na kontrole, dr., že se nic nechystá. 27. ve 4 ráno mi praskla voda, tak jsme jeli, na druhý den, kdy se pořád nic nedělo mi v 8 ráno dali tabletku na vyvolání a za 6 hodin byla Terezka na světě. Ale ten den se u nás narodilo 10 miminek. No byl úplněk :). A od té doby je porodnice plná.
Jinak gratuluji k novým miminkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.1.13 09:20

Janinko, jak se daří? :-*

U mě stále nic, dokonce jsem jdu na další monitor až v pondělí, to už budu 41+2 8o

Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
3.1.13 18:56

@verrda Já byla dnes na kontrole a od minulého týdne se to prý krásně hnulo, čípek měkký, otevřená jsem na 1 a půl cm, což mě teda fakt moc potěšilo, i když vím, že to nemusí nic znamenat. Dr se mi pokusil udělat Hamiltona, ale prý se mu to úplně nepovedlo, čípek je ještě dost daleko. Ale i tak mi říkal, že si myslí, že do konce týdne porodím, tak jsem teda fakt zvědavá, ale naděje už si nedělám, počítám se vším… Jinak další kontrola v úterý, a to už v porodnici, mám tam jet s taškou, kdyby si mě tam už nechali. Prý pokud bude dobrý nález, tak tomu třeba jen malinko pomůžou a porodím. A pokud ne, tak se domluvíme na termínu vyvolání :roll: Tobě držím pěstičky, ať už se taky konečně něco pohne :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.1.13 19:05
@Janinka1983 píše:
@verrda Já byla dnes na kontrole a od minulého týdne se to prý krásně hnulo, čípek měkký, otevřená jsem na 1 a půl cm, což mě teda fakt moc potěšilo, i když vím, že to nemusí nic znamenat. Dr se mi pokusil udělat Hamiltona, ale prý se mu to úplně nepovedlo, čípek je ještě dost daleko. Ale i tak mi říkal, že si myslí, že do konce týdne porodím, tak jsem teda fakt zvědavá, ale naděje už si nedělám, počítám se vším… Jinak další kontrola v úterý, a to už v porodnici, mám tam jet s taškou, kdyby si mě tam už nechali. Prý pokud bude dobrý nález, tak tomu třeba jen malinko pomůžou a porodím. A pokud ne, tak se domluvíme na termínu vyvolání :roll: Tobě držím pěstičky, ať už se taky konečně něco pohne :kytka: :hug:

Ty se máš :hug: Aspoň takhle dobré zprávy!!! Moc bych ti přála, aby jsi opravdu do konce týdne porodila a taky ne tebe moc myslím. Já jsem zvědavá, co mi řeknou v pondělí, ale snad si mě tam už nechají… No ne, úplně nejlépe by bylo, kdybych se to rozjelo samo, pořád jí domlouvám, potvůrce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
3.1.13 19:13

@verrda A zkoušíš nějaký vyhánění??? Já pořád, ale nevím, jestli to má nějaký vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.1.13 19:16
@Janinka1983 píše:
@verrda A zkoušíš nějaký vyhánění??? Já pořád, ale nevím, jestli to má nějaký vliv :nevim:

Jo, sex, teď pár dní jsem fakt dost chodila, ale bylo to k ničemu a mě bolí stydká kost, tak už na to kašlem. Horká vana, svařák… Přijde mi, že je to fakt k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.1.13 19:18

Na to, že některé maminy jsou už v 38 týdnu skoro nepohyblivé já jsem akční až až. Spíš mi přijde, že jsem trénovaná, takže teď už mě nic nezachrání… Zítra chci uklidit celý byt, když už nic, budu to mí připravené a sterilní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
3.1.13 19:36

@verrda Já jsem taky nějaká čupr, až se divím s těma kilama navíc :D Já uklízela celé odpoledne, zastavila jsem se až teď a sedím ve vaně :mrgreen: Ale svařák dnes asi vynechám, včera mě po něm úděsně pálila žáha, bleeeeee :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.1.13 19:53
@Janinka1983 píše:
@verrda Já jsem taky nějaká čupr, až se divím s těma kilama navíc :D Já uklízela celé odpoledne, zastavila jsem se až teď a sedím ve vaně :mrgreen: Ale svařák dnes asi vynechám, včera mě po něm úděsně pálila žáha, bleeeeee :?

Jj, to je nevýhoda svařáku. Já po něm minule zvracela, takže už ho taky vynechávám… A dneska mi kamarádka řekla, že skořice prý je dobrá na vyvolání porodu, no já si ji na večer už dát nemůžu, ale zítra si svařím nějaký džus, nebo udělám nějaký pečený čaj :pankac:

A vana mě taky čeká za chvilku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky