Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
23.10.14 21:24

@Pipilotta2 Je to tak, studenej mokrej a ufoukanej podzim, brr. Radši teplo, odvalit se z trávy do bazénu, to by mi šlo líp.. Na bazén jdem jen jednou za týden :) to není až taky častý :) a co ty provádíš?
Já teď dva dny hledám pánička pro dvě 3týdenní koťátka, krásný mourovatý.. Jenže ty naše tři je nesnesou :( Nikdo mi nesdílí ani status na FB.. Tak se poznaj přátelé :( Zatím nám je vzali aspoň do depozitu, protože ještě potřebují speciální výživu, ale pořád si pro ně musíme u někoho do měsíce sehnat ubytování :( nikdo kočky nechce, i když to sou takový zlatíčka.. Bylo mi smutno tam vidět kočku na kočce, některý i třínohý a podobně.. Prej tam minulej týden přišla baba se 3 koťatama, že to porodila její kočka a že to nechce.. Na otázku, proč si ji radši nevykastruje, že prý už jo a když jí řekli, že mají plno, tak řekla, že jim klidně tady a hned zakroutí krkama :( Už dvě hodiny nemůžu přestat brečet jak sou lidi bezcitný.. Máme hluboko do kapsy, ale i tak sme jim tam aspoň 500 nechali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
24.10.14 10:04

Tak na mě před chvilkou byla kontrola s OSSZ.. A i když sem naštěstí doma, sem z toho vyklepaná jak ratlík.. Včera mi pěkně tvrdlo břicho a to je co říct, když mám 20cm špek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
24.10.14 10:15

Ahoj holky, no stále chodí do práce, ale po tom tvrdnutí břicha jsem si zrušila všechny služebky a už budu jenom v kanclu. No jinak se snažím víc odpočívat, ale ten bordel doma nikdo neuklidí no.. :roll: Teď mám ale před sebou ale 4 dny volna, takže super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
27.10.14 05:42

@marteska91 prosímtě, myslím, že po jednom mnou udělaným průseru, se budu muset s gyndařem rozejít už určitě.. M2la sem na něj blbej komentář a pozval si mě na středu na kobereček.. Budu se snažit dostat zpět tady do nemocnice, ale chtěla sem se zeptat.. Ta tvoje doktorka ještě přibírá kdyby náááhodou mě vzít nemohli/nechtěli? Potřebovala bych to během dneška obvolat, kam bych mohla přejít i s tou PN.. Strašně se bojím, že mi to ten blb ukončí, protože to bylo jako z jeho dobré vůle a já ho tak rozčilila.. Please Help MEEEE :)
kepak se nám toulá pipilotta2? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
27.10.14 07:32

@Trinetka Ta moje doktorka je ale z Litomyle, jestli to neva? Pisu ted z mobilu, jsme s manzelem na dovce v Ceskem raji. Kdyztak zadej do googlu Litomysl Gracie, tam najdes jejich stranky a kontakt.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
27.10.14 07:44

@marteska91 s tím počítám, že bych kdyžtak musela do litomyšle a tam je jeden gyndař? Určitě mrknu a děkuju. Přeju hezkou dovolenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
27.10.14 07:45

Ahoj holky, už jsem zde :-) @Trinetka Byli jsme s manželem na dovolené :-) Ten Tvůj doktor je dost dobrý pako, koukám :-) Vyprdni se na něj, uvidíš, jak se Ti pak uleví a budeš v klídku. Myslím na Tebe :hug:
@marteska91 Vydovolenkovaná? :-) Doufám, že už jsi trošku zvolnila a cítíš se lépe. Jak mrňousek, pořád se hodně mele? A co bříško? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4798
27.10.14 07:50

@Pipilotta2 @marteska91 Teda holky, vy se máte :) budete celý odpočatý :)
Já se na toho doktora chtěla vyprdnout už dávno, ale manžel a tchýně na mě tlačili ať vydržím to první těhu a přejdu až po porodu.. Přece jen s tou PN sem už přecházela od obvoďáka k pernicovi.. a teď nevím, jak od pernici zdrhnout tak, aby mi tu PN nemohl ukončit.. Tady v Ústí ordinují v nemocnici až od 9, tak čekám kdy budu moct zkusit nejdřív volat tam.. A vůbec netuším jak to dopadne.. Těhotná na PN, která tento týden potřebuje přejít a sepsat lístek na peníze :( Nevím jestli ho lze psát zpětně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
27.10.14 09:13

Tak mě tady v nemocnici vzali k nějaké doktorce Špinarové, ale až na příští týden v pondělí.. Takže sem zvědavá jak to dopadne ve středu.. Jo holt, co sem si ač pravdou nadrobila, to si budu muset spapat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
27.10.14 09:25

Trinetko, ber to pozitivně, změna k dobrému :-) Ve středu jdu na testy a do poradny, také jsem zvědavá, jak to dopadne. V kolikátém jsi vlastně týdnu?

• Citovat
  • Upravit
4798
27.10.14 09:39

@Pipilotta2 doufám, že to bude změna k dobrýmu, ale kvůli Pernicovi sem na nervy už od pátku, kdy mi od nich přišla sms, že se mám do příští poradny (tuto středu)dostavit i s manželem v řešení vážné věci.. Vyděsili mě jak prase a tchýně co s tou sestrou chodila do školy s ní v sobotu mluvila.. Odmítla jí prozradit o co jde, ale odpověděla, že já i mimčo sme ok.. Tak mě došlo o co jde.. Psala sem totiž hodně rozzuřenej komentář na znamylekar, napsala sem to hodně podrobně, takže shoda se mnou je jistá a nevykroutímse z toho.. Nenapadlo mě, že si mě kvůli tomu bude zvát na kobereček.. Teď se bojím milionu věcí.. Od ukončení nechopenky po nějaký žaloby.. Psala sem to ve vzteku, takže sem to možná lehce přepískla no.. Ale 90% je pravda a 10% si myslím.. :(

Měla bych být 16+něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
27.10.14 13:42

Tak změna, jdu na Grácii :) Vezme mě pak primář Čadílek :), doufám, že mě na PN nechá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
27.10.14 16:59

@Trinetka Snad budes spokojena.Ja chodim k Salamonove, ale u Cadilka jsem byla jednou na zacatku tehu, kdyz jsem spinila a moje doktorka mela zrovna dovolenou.Byl moc milej a nechaval me hned na neschopence, rikal, ze klid je dulezity.Tak snad te taky necha.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
27.10.14 17:03

@Trinetka A k Cadilkovi jdu ve ctvrtek na II. screening, pry ho dela na Gracii jenom on. ;-) Ten I. screening tam zase dela jenom Salamonova.

Jinak holky, dnes jsem 20+0,takze v pulce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
27.10.14 17:58

@marteska91 Moc gratuluji, půlka je za Tebou, musím se přiznat, že Ti to i závidím :-( A jak bříško, povylezlo? Ve čtvrtek budu moc držet pěstičky, abys to měla všechno v pořádku!
@Trinetka Udělala jsi dobře, jsem na Tebe pyšná! Co je to za doktora, který má čas sedět na netu, číst komentáře a ještě si dát tu práci vypátrat autora? Kdyby věnoval tutéž péči nastávajícím maminkám, bylo by to prospěšnější. Navíc si myslím, že ve svobodné zemi se můžeš vyjadřovat k čemu chceš a jestli máš negativní zkušenost, tak proč to zamlčovat. Jeho ego zřejmě dost utrpělo. Žaloby se bát nemusíš, musela bys používat vulgární výrazy a záměrně poškozovat či šířit nepravdy…každopádně kdyby dělal bububu, ten komentář lze smazat ;-) Nemusíš se nikomu zpovídat. Hlavu vzhůru!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex