Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
21.7.14 10:38

@hanika231 to Sebik uz si taky odrel koleno ale jako by nic. Stejne dela kravinky :D ja pisnu segre a zeptam se ji na ten sprej jak se to jmenuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.7.14 13:02

No to jsi me nepotesila. Me jde i o to, ze je atopicka a pak ma ty kolena uplne desivy. Ale zatim stejne chce chodit za ruce. Obcas udela par krucku, ale jinak moc nechce. Nechci ji do toho moc nutit, aby se neblokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.7.14 14:59

@Liddka ona to taky nevnímá, jakoby se nic nestalo. S tím sprejem budeš moc hodná :)
@Gabca85 já tě nechtěla strašit, třeba starší syn to nedělal nebo si to nepamatuju :) Taky je atopik :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
29.7.14 13:49

Ahoj holky, tak to vypadá, že konečně v 16ti měsících začne Nikouš chodit. Včera a dneska doma víc chodí než leze, tak snad už je to na dobrý cestě. Jinak se máme docela dobře. A co vy? Užíváte léta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.7.14 09:00

@hanika231 pry se to pise nejak jako princess nebo tak nejak ze to uz nepouzivaji a ze si to nepamatuje :lol:
@Gabca85 tak to je super ze ti uz zacina chodit to je parada :potlesk: to my se ted nezastavime kdyz jsme v parku a na zahrade do toho jeste delame porad ten byt… Je to uz nejaky dlouhy ale manza to chce mit hotovy aby tam pak nesmrdela barva kvuli malymu a tenhle tyden uz by sme meli pokladat koberce tak snad uz pristi tyden budeme bydlet :D my jak nemame cas tak jsme ani nikde nebyly na vylete tak si to musime vynahradit v srpnu aspon musime do nejaky zoo a jeste nekam :) a jak uzivate vy leta? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.14 12:31

@Liddka No my jezdime akorat na chatu. Zadnou dovcu jako takovou neplanujeme. S Nikou je to fakt narocny a dovcu bych si neuzila. Jezdime teda na vylety a na prodlouzeny vikendy na chatu. Deti jsou tam spokojeny takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.7.14 15:04

@Liddka děkuji, něco podobnýho jsem zrovna sehnala, je to z oriflamu s princeznama, ještě jsem to nezkusila, tak uvidíme :-)
@Gabca85 chatu bych taky potřebovala, aby bylo kam aspoň na chvilku zmizet :-) Zařizujeme dům a do konce prázdnin se budeme stěhovat, takže letos dovča nehrozí :-( jen výlety, ale aspoň něco.
Jinak včera jsem pekla dort k narozkám - tímto bych se fakt neuživila, do půlnoci jsem se s tím patlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.14 17:19

@hanika231 Chata je sice dobra, ale pak prace doma stoji. A ta nase chaticka je hrozne malinka, takze kdyz prsi neda se tam zatim s Nikou vydrzet. Ted kdyz uz bude chodit tak to snad bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.7.14 13:46

Ahojky holky :-) koukám, že všechny něco předělávají, nebo dodělávajímy taky pořád děláme chatu a to už jsme tam chtěli v červnu vegetit :-( vypadá to, že budem rádi, když tam budem na konci srpna :roll: no jinak malá běhá jak blázen, už sama dojde do města a z města (cca 1,5km celkem), spí už jen jednou denně, zubů máme 12, začínáme pomalu učit na nočník (zatím bez úspěchu :lol: ) no a Maxíkovi se kýve první zoubek, takže asi brzy přiletí víla zubnička :potlesk:
Jinak jsme minulý týden měli poslední rozloučení s tátou :roll: :roll: achjo, pořád k neuvěření…je to tak nespravedlivý, když moje tchýně, která je o 33 let starší než já má ještě rodiče na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.8.14 21:29

@guesssgirl Ahojky tak to je mi lito :( to je sikulka Sebik taky sam dojde do obchodu i z obchodu je to super kdyz uz chodi :) hodne lidi mi rikalo pockej az ti bude chodit to se nezastavis… Ale me to nevadi ja za nim litam rada :D e to moje prdelka :* :* my mame taky 12 zubu a 3 dalsi uz mame spicku venku takze jich budeme mit uz 15 :) pridavam foto ale neni moc kvalitni je to foceny z tabletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.14 08:36

@Liddka Ahojky, no to jste šikulky, Sebík je krásnej :-) a stříháš ho už, nebo to má takhle krátký? Mianě strašně rychle rostou vlasy, teď jsem ji fikla ofinu, protože nechce sponku ani guničku, tak to má jak Kazisvět :lol: jako s tím chozením, sice se člověk nezastaví, to je fakt, ale lepší, než běhat shrbená a držet je za ruce, to je daleko horší tady to období, takhle už si jdeme ven na prochajdu a malá už i hezky drží směr :-)
A který 3 zoubky mu rotou teď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
3.8.14 11:00

@guesssgirl jo jo striham uz jsem ho strihala 4× :D strasne rychle mu to rostlo. A je to kluk tak ma mit kratky vlasy :D rostou mu ted trojky ale je to v pohode. Horsi to bylo u ctyrek… Ty uz ma vsechny venku alebto bylo utresny nekolikrat v noci vzhuru… Ale on za to o nemuze kazdej sme si tim museli projit :) tak to je sikulka to Sebik chce jit vzdy na druhou stranu nez chci ja :lol: ale co nadelam ze jo :lol: a co byly jste nekde na vylete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.8.14 11:11

My máme tak 12 zoubků :-) teď jí narostly takový ty větší, naštěstí konečně rostly bez toho, aby měla teplotu :-)
@Liddka krásnej kluk :)
@guesssgirl my už taky několikrát stříhaly, pořád to zarovnávám, aby byly všechny vlásky stejně dlouhý a ofinu musíme taky, protože sponečka nehrozí, tak se nedá nic dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
3.8.14 13:18

@Liddka Fesak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
3.8.14 13:23

Ja jsem taky rada, ze uz konecne Nika chodi. Uz jsem myslela, ze snad nezacne. Jinak ma taky 12 zubu, i kdyz dneska manzel rikal, ze v pusine neco vidi. Az se vzbudi tak se ji tam musim podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí