Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@majda123456789 hele co to tam máte v tom Práglu za virus to je ta ebola, já se včera vrátila a jen co jsem se v Ostravě na nádru nadechla našeho vzdoušku tak se mi udělalo mdlo, dneska mám 37,5, nos jako baňu v krku ježka s knedlíkem (chudák normálně tam má jablko, ale ví že držím dukana tak tam má knedli z otrub) a všechno mě bolí jenom né vlasy a snubák, ale bolí mě i oči, zubní sklovina a chlupy na palci u nohy
jako teď mi řekni jak z toho ven???
![]()
@harfa paráda,jinak to ani dopadnout nemohlo, když jsme na tebe tak usilovně myslely
. A jako bonus nové rifle a krásná váha… ![]()
@monuš, moc gratuluju k prvnímu dni a strašně přeju, ať tě tohle nadšení provází a přinese ti rychlé a jednoznačné úbytky
.
Prosím tě, i když jsme se tu mnohé shodly, že to úplně nechápeme, tak nesmíme ŽÁDNÉ vepřové v 1F a 2F, takže ani panenku. Takže se musíš vyhnout vepřovému, můžeš libové hovězí, můžeš všechnu drůbež krom kachny a husy, králíka, ryby úplně všechny.
Ovocný čaj je druhá věc, my ho nemáme jakože povolený, tak ohlídej množství, určitě nemůže škodit takový ten levný, co je spíš směs barevných květů, než ovoce, ale v 1F to má být o zaskočení těla NULOVÝM příjmem sachrů, tak bych asi dávala třeba jeden dva hrnky pro chuť, můžeme čaje bílé, zelené, černý taky, ale ten bych moc neupřednostňovala, ten napomáhá zácpě.
Zvládla jsi to moc dobře a když vynecháš tu panenku, tak jsi naskočená a dukanka. ![]()
kurňa jsem věděla, že to nebude bez chybičky
ale děkuji Kdoulinko, snad to nebude mít vliv na funkci živočicháře ![]()
@harfa, tak to jsou krásné zprávy a hlavně tvoje váha, příští týden tě chci vidět ve trojce, už je tu bez tebe holka nuda a ta dvojka tě sem už nepřitáhne, už ji máš moc okoukanou
.
Jsi úžasná a dokonalá a na Prágl neházej ebolou, však jasně píšeš, že ses nadechla v Ově a bylo, takže - co to tam máte za šílené choroby?
Jednou se nadechneš a hned knedlík z toho, ještě že tam nemám cestu, to bych panečku vážila ještě navíc knedle.
![]()
@monuš píše:kurňa jsem věděla, že to nebude bez chybičky
ale děkuji Kdoulinko, snad to nebude mít vliv na funkci živočicháře
Nebude!
Ale lepší se řídit tím, co papá sestavil, to víš, s ním to je na jistotu. ![]()
@LydiaD brouku fotky super, ty lýtka jsou opravdu jako moje ruka od lokte po zápěstí, ale prosímtě řekni mi co to je na těch majtkách to je žabička rosnička??? Ty máš jako druhého favorita hned za Derisem kreslouna, já si myslela, že tak prdlá jsem jenom já abych nosila gaťky se zvířátky, ale vidím, že jsi moje krevní skupina
@sirikit já ten graf poctivě vyplnilůa 2× a pokaždé se to seklo u mého meilu a nakonec nepřišlo nic, takže papá dukan mi prostě nechtěl nic prozradit, takže se nechám překvapit kam až to dojde
ale vzhledem k tomu že se opravdu necítím dobře, a leze na mě nějaký bacil a to znamená použít citron do čaje, tedy takové nenucená trojka asi brzy příjde
a jak tobě se daří sirikítku co troječka jak se to drží, jak se cítíš
![]()
@monuš taky gratuluji k nástupu a musím souhlasit s Kdoulí, jen to napsala rychleji, vepřovému se máme vyhýbat. Ale pokud se nepletu, vepřovou šunku nad 95 % masa občas povoloval, já osobně ji ve 2. fázi jedla asi stejně jak krůtí / nebo kuřecí, tu ale méně / z Lidlu, u řezníka jsem kvalitní kuřecí nesehnala, zato vepřovou ano, takže proto jsem si ji občas dala. A ve 3.f. na vyjímky jen tu vepřovou. Ale vepřové maso včetně panenky jsem v 1. ani 2. f. neměla vůbec. Jen tak dál a ať se ti daří. Žízeň budeš cítit víc a víc, pocit suchosti v ústech a možná pobolívání hlavy, to je v začátcích normální, jak se tělo dostává do ketózy, tak tak reaguje. Ale to všechno přejde a nastoupí euforie z ubývajících kg ![]()
@harfa
Jéééééé
![]()
Tak perfektní
![]()
Však já bych si nějakej druhej level po monitoru zbůhdarma běhat nenechala ![]()
To mám radost, že Ti to tak všechno dobře dopadlo.
Teď ještě sklepat ten knedlík v krku.
Máme z Tebe radost, jak jsi nás hezky reprezentovala
![]()
Líp bych to ani já nedala
![]()
A koupě nových riflí, protože neměli pásek, to je taky slušný!! ![]()
@Bibiana1, moc gratuluju k dalším vyhraným závodům od juniorky, víš co, ona je to úžasná žába, s každým takovým víkendem se přece musí rozpustit kousíček toho pubertálního pnutí, co se tak nějak průběžně tvoří… Moc ti přeju, že jí můžeš něco z plna hrdla a upřímně pochválit, to jsou neocenitelné příležitosti.
S tou 3F dle Dukana, možná by to stálo za úvahu, protože i když chceš jíst víceméně na úrovni odlehčené 3F, tak ty výjimky jsou u tebe frekventní
, nejsi člověk, co tráví mimo domov jeden víkend za dva měsíce. A tělo se chová tak nějak nevyrovnaně, to pravda je. Já si myslím, že po poctivé 3F není úplně nutné jít do ještě uvolněnější čtyřky, klidně můžeš žít tak, jak máš v plánu - ale možná by tělo ty víkendové výkyvy neslo víc stoicky.
Jo, ten škrob - já vím, jsem z toho už trochu pošahaná. Vím, že tam toho škrobu není moc. Ale když on mi opravdu dělá obstrukce, já hlídám, aby mi domů nepřišel jogurt s modifikovaným škrobem a peču z proteinu, a pak si to tam stejně přidám. Za tak dlouhou stagnaci to asi nemůže, ale když stagnuješ a doporučují ti nejíst ani kuřecí, jen tvaroh, hovězí a ryby, tak je ten škrob prostě navíc. Mi nejvíc rozhodilo, že jsem o něm vůbec nevěděla. Je vidět, že i po tak dlouhé době diety člověk může dělat nevědomé chybky, které sám neuvidí, oko zvenčí může prospět asi kdykoliv.
@Bibiana1 holky moje všechny, já tu vaší podporu úplně cítila na dálku Lidiy, sirikítku, besi, kdoulíka, majdu, zoufi, monuš, nikču, proastě všechny ci tady na mě myslely a proto to šlo tak hladce, nechcete na mě ještě chvíli myslet abych byla i brzy fit??? Vím vím svou dávku jsem si vybrala, musí se dostat i na ostatní
holky prostě vás žeru
@Kdoule
kdoulíčku a od tebe bych zrovna čekala moudrost typu inkubační doba:
Ráno jsem vstávala s knedlem v krku, a v penďasu jsem se dorazila, pěkně jsem tam prochladla no a už se vezu, ale zajímavé je že mám stejné příznaky jako majda, a to jsme se v Práglu vůbec nesetkaly ale asi na mě myslela tak intenzivně, že jsem si odnesla i jejího bacila
ne ne majduš dělám si srandu, je mi jasné, že to na tebe nehodím
Co bylo v noci jak to že jsi nespalo něco s dětma? ![]()
@Bibiana1 píše:
@LydiaDtak to jsem ráda, že jsem ti rozzářila večer
. Zrovna jsem se na ten půlmaraton zaregistrovala, běží se 28.3.2015 v Praze, tak si udělám výlet. Jééé, já mám radost a zase nějaký cíl před sebou
Vida!!! ![]()
Já mám narozky 30.3… takže dárek se nabízí sám.. takové nějaké pěkné umístění, co???
![]()
To bych měla radost!
@LydiaD píše:
@harfa
Máme z Tebe radost, jak jsi nás hezky reprezentovala![]()
Jo
, to je tak perfektně napsaný, že už budu jen číst a podepisovat.
![]()
@harfa píše:
Co bylo v noci jak to že jsi nespalo něco s dětma?
Nic vážného, neboj
, malá hodně špatně spala, pořád se budila silným výkřikem a pláčem, nevím, co se jí zdálo. Ale teplotu nemá, na poslední stoličku to nevypadá, asi fakt jen špatná noc. No ale znáš to, 15 min. chování a ukládání, pak lehneš a nemůžeš půl hodiny zabrat a pak čučíš z polospánku, že znova piští. Závidím chlapům to tvrdý spaní, ten ráno nevěděl, že se něco dělo a zíral, proč chodím kuchyní, když vstával před pátou do práce.
@harfa
Ale to si mě asi pleteš s Monuš
![]()
Já jsem sem svoje fotky dávala naposledy někdy na začátku září.
Teď jsem jenom Monuš seřadila ty její
![]()
Ale to neva, teplota a ostravský vzduch Tě omlouvá.
Baba sem, baba tam, vždyť je to jedno
![]()