Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD píše:
Vstala jsem z gauče, ušla jsem KVŮLI TOBĚ 7 metrů na druhou stranu obýváku a čtu:
Echinacea, zinek a vitamín C.
Aha, tak to céčko v tom už je
Jo tak to je takovej mix v jednom prášku! Super, děkuju moc ![]()
Dobré ranko děvčátka.
Takže megaúbytek se nekonal.
Mám -0,1kg.
Takže 78,8
![]()
A já se naposledy po dobrém ptám: kde je mých nedělních 77,9
![]()
Tuhle hru s vámi hrát nebudu!!!
![]()
Ještě jednou a objednám si ty kapsle ze včerejška!!!
Dvojité balení
![]()
A taky se ptám, jak dopadla @Harfa???
Nějak se mi to tady vymyká z rukou ![]()
@majda123456789
Jak Ti je??? ![]()
@Kdoule
A jak Ty?
Doufám, že to šlo dolů aspoň Tobě ![]()
A kde je Janice???
A Baculka? A Míša? A další, které odešly bez rozloučení???
Ahoj
dnes končím měsíc diety a 5,9 kg dole, - 10 cm pas, -8 cm boky, -3 cm prsa, -1cm stehno
do minima mi chybí 0,1.. takže se dá říct 6 kg dole.. hurá
@Niki91 píše:
Ahojdnes končím měsíc diety a 5,9 kg dole, - 10 cm pas, -8 cm boky, -3 cm prsa, -1cm stehno
![]()
do minima mi chybí 0,1.. takže se dá říct 6 kg dole.. hurá
Pěknéééé
jen Tak dál
a fotečky budou?
@ajaja79 bohužel jsem neudělala počáteční. Při představě, že bych se měla fotit a ještě nahá se mi dělalo blbě
Teď mě to docela mrzí, nebudu mít srovnání.
@Niki91 tak s tím hned začni a nebo pohledej fotky z nedávné doby. opravdu je to pak pěkně vidět ![]()
Dobré ráno.
Já mám za sebou příšernou noc a tím jsem se vážila o skoro 3 hodiny později, protože jsem prostě odpadla a spala, než se dospala i malá.
61,3kg, proti včerejšku mínus 0,3, ale kdybych se denně vážila až v půl deváté, tak to tam asi bude taky nižší, pamatuju si na skok mezi prázdninovým vážením po osmé a poprázdninovým se vstáváním před půl sedmou. Tam to zezačátku dorovnávalo půl kila.
Pořád nad dukaním minimem, které oblejzám, jak se k němu přiblížím, tak tělo radši skočí nahoru, aby se omylem nebo nechtěně nedostalo níž. Asi ta hranice dukaního minima pálí nebo co.
@Niki91, to je paráda! Hlavně ty cm, je vidět, že hubneš víc, než ti ukazuje váha, což je právě po porodech časté, ty hormony si s čísly na váze trochu hrají, ale čísla na cm máš pod kontrolou ty a Dukan
![]()
@LydiaD píše:
Dobré ranko děvčátka.
Mám -0,1kg.
Takže 78,8![]()
![]()
![]()
![]()
A já se naposledy po dobrém ptám: kde je mých nedělních 77,9![]()
![]()
Tuhle hru s vámi hrát nebudu!!!![]()
![]()
![]()
Dvojité balení![]()
![]()
![]()
Nějak se mi to tady vymyká z rukou@majda123456789
Jak Ti je???@Kdoule
A kde je Janice???
A jak Ty?
Doufám, že to šlo dolů aspoň Tobě
@LydiaD AHoooj
je mi.. no furt blbě, co si budem povídat
ale trochu líp.. Hele k tomu tvýmu nekonajícímu se obr sestupu..zkus vysadit to bolero a uvidíš
třeba v tom fakt bude zakopanej pes. Já ho měla tak 3× a takovýhle problémy jsem neměla..jen teda po tý nemoci.
@Niki91 píše:
@ajaja79 bohužel jsem neudělala počáteční. Při představě, že bych se měla fotit a ještě nahá se mi dělalo blběTeď mě to docela mrzí, nebudu mít srovnání.
přesně to je chyba spousty z nás, včetně mě. Zrovna jdu konečně dát vedle sebe fotku z cílové váhy a první fotku co mám (myslím, že tam už mi chybí asi 3 kg) a jak mě to teď štve, že nemam tu svojí co nejobtloustlejší ze začátku
![]()
@Kdoule píše:
Dobré ráno.
Já mám za sebou příšernou noc
Co se stalo Kdoulíku? Malá nespala???
Hlásím dnešní váhu 54,8 kg tzn. o -0,3 kg od včerejška. Což uplně nechápu teda.. krom večerní hostiny (půlka pizzy se sýrem hermelín, SMETANOU samozřejmě z bílé mouky), po které jsem stláskala ještě pár čtverečků čokošky..?! ![]()
Snídaně 3 lívance s dia marmeládou a dukan pribinákem, pak celé jablko a mandarinka, pak plátek chlebíku se spoustou šunky, 2 kolečky light salámu linessa a light taveňákem + rajče, večer ta pizza a čokoláda..málo masa, zapomněla jsem na otruby jak mi bylo blbě
no sestup fakt krutě nechápu!
A taky jsem zjistila, že jsem blbá, zapomněla jsem, že máme v neděli rodinnou oslavu (z přítelovy strany) takže jsem si tu pizzu včera dávat neměla. No, jestli to takhle půjde dál, tak si dám hostinu ale klidně i v neděli.. ![]()
@LydiaD píše:
Dobré ranko děvčátka.
Mám -0,1kg.
Takže 78,8![]()
![]()
![]()
![]()
A já se naposledy po dobrém ptám: kde je mých nedělních 77,9![]()
![]()
Tuhle hru s vámi hrát nebudu!!!![]()
![]()
![]()
Dvojité balení![]()
![]()
![]()
Nějak se mi to tady vymyká z rukou@majda123456789
Jak Ti je???@Kdoule
A kde je Janice???
A jak Ty?
Doufám, že to šlo dolů aspoň Tobě
@LydiaD AHoooj
je mi.. no furt blbě, co si budem povídat
ale trochu líp.. Hele k tomu tvýmu nekonajícímu se obr sestupu..zkus vysadit to bolero a uvidíš
třeba v tom fakt bude zakopanej pes. Já ho měla tak 3× a takovýhle problémy jsem neměla..jen teda po tý nemoci.
@Niki91 píše:
@ajaja79 bohužel jsem neudělala počáteční. Při představě, že bych se měla fotit a ještě nahá se mi dělalo blběTeď mě to docela mrzí, nebudu mít srovnání.
přesně to je chyba spousty z nás, včetně mě. Zrovna jdu konečně dát vedle sebe fotku z cílové váhy a první fotku co mám (myslím, že tam už mi chybí asi 3 kg) a jak mě to teď štve, že nemam tu svojí co nejobtloustlejší ze začátku
![]()
@Kdoule píše:
Dobré ráno.
Já mám za sebou příšernou noc
Co se stalo Kdoulíku? Malá nespala???
Hlásím dnešní váhu 54,8 kg tzn. o -0,3 kg od včerejška. Což uplně nechápu teda.. krom večerní hostiny (půlka pizzy se sýrem hermelín, SMETANOU samozřejmě z bílé mouky), po které jsem stláskala ještě pár čtverečků čokošky..?! ![]()
Snídaně 3 lívance s dia marmeládou a dukan pribinákem, pak celé jablko a mandarinka, pak plátek chlebíku se spoustou šunky, 2 kolečky light salámu linessa a light taveňákem + rajče, večer ta pizza a čokoláda..málo masa, zapomněla jsem na otruby jak mi bylo blbě
no sestup fakt krutě nechápu!
A taky jsem zjistila, že jsem blbá, zapomněla jsem, že máme v neděli rodinnou oslavu (z přítelovy strany) takže jsem si tu pizzu včera dávat neměla. No, jestli to takhle půjde dál, tak si dám hostinu ale klidně i v neděli.. ![]()
Jo a to jsem zas nebyla na wc a teď jim kaši a už to na mě jde. takže pokles ještě bude ![]()
@majda123456789
Bolero už nepiju.
Ale.. já ho pila i dřív a nic takovýho jsem nezaznamenala ![]()
Já to spíš šacuju na nevysvětlitelnou sviňárnu
![]()
A protože je nevysvětlitelná, tak nebudu po ničem pátrat a dál budu jíst bílkoviny
![]()
@LydiaD píše:
@majda123456789
Bolero už nepiju.
Ale.. já ho pila i dřív a nic takovýho jsem nezaznamenala
Já to spíš šacuju na nevysvětlitelnou sviňárnu![]()
A protože je nevysvětlitelná, tak nebudu po ničem pátrat a dál budu jíst bílkoviny![]()
![]()
Podle mě to Bolero takhle jednorázově není, nechápala bych důvod. Já to bolero vymýšlela kvůli sobě, že hodně dlouho stojím. Ty přískoky kilo nebo víc jak půl kila, to bych boleru teda nepřisuzovala ani já, to spíš něčemu slanému, kdybych na něco v jídle dokázala přijít, čemu to přišít.
Jo, malá měla blbou noc, 6× se vzbudila s šíleným pláčem, nějaký zlý sny asi. Nic vážného
, jen proskákaná noc a když jsem kluky vypravila do školy a ona ještě spala, tak jsem upadla taky, spala jsem hned jak jsem se dotkla povrchu postele.
@Kdoule No tak to je veselý..ještě že to byly jen špatný sny a není třeba nemocná, tak se dneska už snad normálně vyspíte ![]()
já teď spím jak špalek, tak můžu trochu toho spánku dát i za tebe
![]()