Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Niki91 píše:? Podle jaké kalkulačky? Asi jsem mimo.
@sirikit já to taky tak pochopila. Podle kalkulačky měla 6
No já z toho byla jelen, tak jsem obtěžovala více ženských tady na fóru…a právě každá z vás mi dávala jiný počet dnů, někdo 6 dní někdo 3 dny, ačkoliv údaje jsem poslala stejné, proto se ptám ještě do vlákna…Strašně moc děkuji holky za vaše názory, uvidím jak to půjde a podle toho se rozhodnu, jde o to, že já sama miluji maso a ryby, chleba a sladké nemusím, většinou jsem jedla maso a zeleninu, tak snad je moje tělíčko z minula zvyklé na přísun bílkovin. Pokud bych cítila, že mi to dává po nemoci zabrat, natáhnu pružiny a odskáču na 14 dní z těchto stránek
Pak to zkusím znovu..jdu se zkusit vyfotit
Kdouličko, Niki myslela podle dukan kalkulačky, právě jí vyšlo, že to mám držet 6 dní
@monuš, ahá, teď už to chápu taky. Prosím tě, a opravdu všichni zadávali stejné údaje? včetně počtu držených diet a nejnižší dosažené váhy? Pokud ano, tak už výpočtovce u Dukana nevěřím nos mezi očima. Prostě nevěřím.
@monuš píše:
Kdouličko, Niki myslela podle dukan kalkulačky, právě jí vyšlo, že to mám držet 6 dní
Zřejmě se zadané údaje rozcházely, nechci si představovat, pokud by se stejnými údaji spočítal opravdu pokaždé něco jiné. ![]()
@Kdoule už si nepamatuju co jsem tam zadávala ale diktovala mi to právě monuš
graf jsem jí posílala do zpráv.. dělala jsem jí to protože neumí anglicky.. doufám, že jsem nezadala chybu. nadruhou stranu jen já jsem si dělala výpočet 3× ( jednou po 1. dítěti, pak po 2. a pak jsem zkoušela zadat nižší cíl) a pokaždé jem měla výpočet jiný
je třeba myslet na to že to říká jen počítač né sám Dukan no. Takže bych to opravdu brala jen orientačně
@Niki91, já to vidím takto, pokud by jakýkoliv program (počítač) dával rozdílné výsledky pro úplně stejné vstupní údaje, tak by pro mě byl celý jeho projekt hodně nedůvěryhodný. Lišit se to ale bude, pokud zadáš rozdíly, protože on zohlední všechno včetně právě té tebou žádané váhy. On to i píše, že k tvému přání musí přihlížet dokonce i pokud je výrazně mimo „zdravé“ rozmezí, protože pokud po tobě bude chtít výrazně víc, než chceš ty, tak ty nebudeš dobře spolupracovat.
Takže určitě pokud zadáme různé požadavky nebo různý počet porodů (Dukan zvedá za každé dítě správnou hmotnost přibližně o jedno kilo, za každých 10 let věku též), tak výsledky budou různé. Ale pokud se zadají dva úplně stejné formuláře, tak by výpočet stejný být měl, jinak je to celé blbě. ![]()
@Kdoule
Jo a proto já se tomu výpočtu prostě tak nějak směju
![]()
Jeden jsem dělala Monče i já.
Podle toho, co mi Monča napsala.
Nevím, jestli to chce zveřejňovat, tak to sem nedávám… ale mě vyšly 3 dny v 1F.
Nevěděla jsem nejnižší váhu, protože Monča měla pořád stejně, než nabrala.
Takže nějnižší jsem dala jen o 1kg míň, než tu její, kterou měla celou dobu.
A to je přesně ono.
Co je nejnižší???
Jako třeba teda v 18-ti?
Nebo na střední škole?
Nebo se to přesně neví, protože se tehdá ještě nevážila?
Nebo jako heavy metal a kašlat na výpočty???
![]()
Za mě řvu heavy metal a kašlu na výpočty
![]()
Beru to orientačně.
A dělám si to stejně podle sebe.
Já si to vůbec dělám podle sebe… 3 měsíce pauza a teď se snažím dál.
A je mi to buřt.
A když by mi 2F pak vyšla tak, že bych měla mít podle výpočtovýho robota do 3F a já budu někde o 5kg jinde než mám TEORITICKY mít?
Tak co?
No tak zase řvu heavy metal, protože tohle mi prostě nemůže NIKDO (ani Dukan, ani Deris
) spočítat
![]()
Může se maximálně tak se štěstím trefit.
Jdu si pustit Helloweeny a robotům, zdar, nazdar!!! ![]()
Neumím to bohužel otočit
Jo a klidně do mne!
Holky vzpomenete si na svůj uplně první den u Dukana? Co jste baštily?
Jo a ještě… nikdo se mě tam neptal, jestli mi blbne cyklík, jestli a kolik zadržuju vody při MS.
Jestli jí ještě vůbec mám.
A to jsou faktory, které taky dokážou s celým grafem pěkně zamávat.
Podle mě teda… ![]()
Nikdo se mě neptal, jestli jsem rodila před 20-ti lety nebo jestli jsem v šestinedělí.
Další faktor.
A nikdo nezaklepal u mě na dveře, aby si mě podrobně proklepnul a potom dělal nějaké závěry ![]()
Heavy metal, ta čísla, v tomhle mě nikdo nepřesvědčí
![]()
No, možná, že jeden člověk, kdyby mě přišel přesvědčovat…
Tak bych se přesvědčovat nechala
![]()
Dlouze a při svíčkách
![]()
A když by bylo po všem, stejně bych mu nevěřila, co se grafu týká, ani slovo ![]()
@LydiaD, Dukan to tam jasně specifikuje - chce nejnižší váhu od 18 let, takže pokud někdo vážil v 18 nejméně, tak tu chce. ![]()
Já jsem pro výpočet postrádala dva údaje, na které jsem se Monuš musela doptat a teprve potom to dovyplnit. Právě jsme s Niki dokomunikovaly, že ona ty údaje také neměla a zadala tam podle svého svědomí a tím výpočet nebyl přesný.
Už jsem Monuš napsala v tom smyslu SZ, myslím, že šlo jen o větší nedorozumění a možná o nepochopení, jaké údaje Dukan vlastně potřebuje a proč…
@LydiaD píše:
Jo a ještě… nikdo se mě tam neptal, jestli mi blbne cyklík, jestli a kolik zadržuju vody při MS.
Jestli jí ještě vůbec mám.
A to jsou faktory, které taky dokážou s celým grafem pěkně zamávat.
Podle mě teda…
Nikdo se mě neptal, jestli jsem rodila před 20-ti lety nebo jestli jsem v šestinedělí.
Jasně, tohle by tam podle mě taky ledacos zpřesnilo.
Ale možná taky ne. On totiž papá Dukan píše, že kdo se zapíše do jeho placeného programu, vyplňuje pak ještě podrobnější dotazník, kde toto všechno a mnoho dalších věcí on právě požaduje a zohledňuje a tvůj program dotáhne přesně tobě na kůži - tak, jak je to asi možné.
To víš, bezplatný program je bezplatný program.
Nicméně chyba byla ve vstupních údajích, ne v jeho způsobu výpočtu, jsem už zase klidná a spokojená. Hlavně aby to Monuš dobře hublo. ![]()
@monuš
Takhle to bude lepší ![]()
Ať to pěkně vidíš, až budeš dělat za čas radostnou porovnávačku
![]()
@monuš píše:
Neumím to bohužel otočitJo a klidně do mne!
Holky vzpomenete si na svůj uplně první den u Dukana? Co jste baštily?
Aha… Ty už jsi je otočila
Šikula ![]()