Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
6.10.14 08:41
@majda123456789 píše:
@LydiaD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty mě zas bavíš :mrgreen: hele to bude ta spousta jídla, dojdeš si tam kam i pan král musí po svých, a budeš o to kilo lehčí ;) :pankac:

Tam jsem včera byla 2× :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
6.10.14 08:41

@Kdoule

Kdoulíku, tak to baštíš fakt dost… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
6.10.14 08:42

@LydiaD nesmazala, to ti nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.10.14 08:43

@majda123456789
Ze zakouřenýho prostoru mám migrény, je to pěkný svinstvo.
Já jsem teda nekuřák, takže se mnou to někdy fakt zamává.
Neboj, dáš se do kupy, papej ty vitamíny ;)

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
6.10.14 08:44
@Kaspinka píše:
@LydiaD nesmazala, to ti nevěřím :mrgreen:

Smazala, veškerej šmejd s francouzskými kořeny je pryč :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Musí se zlikvidovat hlavně podhoubí, víš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12429
6.10.14 08:44

@majda123456789 Majdi pocem :hug: ty pařmenko, kde sis to zase uhnala? Zalez do pelechu jestli můžeš a uzdrav se :kytka:

Musím jít zkouknout ty vaše lívance a perník :think: Dlouho jsem nic nepekla (teda pro sebe, jinak furt něco) tak že bych si taky dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.10.14 08:45

@zoufalka1989
A Tobě přeju brzkou MS a pak vydatný úbytek.
Neboj, obojí se dostaví ;) :srdce:
 Vydrž!

• Citovat
  • Upravit
15730
6.10.14 08:47

@LydiaD, Lidu, můj nejvyšší bezdůvodný přískok vzhůru byl 1,1kg (po 4 týdnech diety) a pak během diety jsem ještě 2× zaznamenala kilo. Skvělý je, že většinou to pak jde zase dolů. Méně skvělý, že ne pokaždé, takže zrovna teď cokoliv mi přiskočí, to tam je jak nalepený. :cert:

Hele, ty jsi včera psala o lahůdkách, které svědčily o BZ (dělala jsem, že při svém ostrém BD neslyším, ale něco se mi mihlo o pórku a tak), tak jestli se někde kolem potuluje tvůj poněkud zmatený cyklus, tak… víš jak. :nevim: Každopádně si myslím, že zrovna ty nemusíš rozšiřovat naše řady! Se Zoufi jsme do šířky už dost, naopak obě doufáme, že z této stagnační řady velmi rychle vypadneme, tak ne že nás budete někdo zvenčí chodit ještě podporovat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
6.10.14 08:50
@LydiaD píše:
Smazala, veškerej šmejd s francouzskými kořeny je pryč :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Musí se zlikvidovat hlavně podhoubí, víš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tu intenzivně přemýšlím, jaké podhoubí mám zlikvidovat já. :think: Navíc mám asi dost zmeškáno, ptž tři týdny na mě váhová křivka prdí všemi tělesnými otvory.

Ale fotky své francouzské neteřinky z mailů teda nemažu! Je rozkošná a je to holčička a francouzsky mluví tak, že jsem málem padla, a jak umí krásně česky! Nemažu a dost!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
6.10.14 08:54

@majda123456789, já bych stran škrobovin použila opět zdravý rozum. Dukan v té první půlce, kdy jde jen o jednu přílohu a jednu hostinu, žádá alespoň jedno poctivé dukaní jídlo mezi. Takže asi jde i oběd jeden den a druhý den pak hostina třeba. Takže když tak vyjde třeba nějaký konkrétní důvod, tak to jde a je povoleno.

Nicméně pokud by to bylo na mé úvaze, tak bych tam ten jeden celý den vložila. Nemusím to tělo zase zkoušet na nejvyšší obrátky a pak ho nechat 5 dní v kuse (zbytek týdne) sacharidově sušit ústa… Ale podle jeho pravidel by mělo být fakt NEJMÉNĚ jedno jídlo dukaního parametru mezi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 09:00
@Kaspinka píše:
@majda123456789 Majdi pocem :hug: ty pařmenko, kde sis to zase uhnala? Zalez do pelechu jestli můžeš a uzdrav se :kytka:Musím jít zkouknout ty vaše lívance a perník :think: Dlouho jsem nic nepekla (teda pro sebe, jinak furt něco) tak že bych si taky dala.

@Kaspinka Děkujuuu :hug: no asi jsem hold talent..měla jsem jít dnes do práce, ale ráno teplůtka 37,4 a takový to šílený bolení těla..takže telefonát a ležim. Byla jsem jen v obchodě pro to ovoce a v lékárně (jedna krátká stanice tramvají od baráku), obě cesty jsem popojela tramvají a stejně jsem přišla uplně hotová :jazyk: :zed: takže ležím a léčím.. ach jo :?

Kaspi doporučuju ty lívance, oboje je teda výborný, ale lívance jsou rychlovka, máš to za čtvt hoďky i se smažením ;) jo a jak mi bylo blbě, tak jsem včera usnula brzo a ráno se mi Marťas (ten můj zjizvenej :mrgreen: ) přiznal že ho večer honila mlsná a snědl mi 2 lívance 8o :mrgreen: a talíř porkovky..ale na ten perník chodil taky a dokonce si přidal - upozorňuju že sladký téměř nejí, max tak štrůdl a moje muffiny.. a teď dukanský sladkosti! 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
6.10.14 09:06

Jen letmo po ranu: s tim hopsanim se teste do treti, tam si teprve zaskacete 8o.
Svuj sobotni vyskok a nedelni sestup jsem tu licila vcera, jim porad zhruba stejne…a dneska 63,9. Cili od vcera sestup o 40 dkg a od soboty o dve kila!
Pravda je, ze se mi spustila MS a hned po ranu jsem se predvedla na WC.
I tak mi ale uvodni tyden treti stacil k tomu, abych se obrnila proti vahovym skokum +- kilo a pul, a stoicky cekam, jak si telo poradi. Zen :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 09:06
@Kdoule píše:
@majda123456789, já bych stran škrobovin použila opět zdravý rozum. Dukan v té první půlce, kdy jde jen o jednu přílohu a jednu hostinu, žádá alespoň jedno poctivé dukaní jídlo mezi. Takže asi jde i oběd jeden den a druhý den pak hostina třeba. Takže když tak vyjde třeba nějaký konkrétní důvod, tak to jde a je povoleno.Nicméně pokud by to bylo na mé úvaze, tak bych tam ten jeden celý den vložila. Nemusím to tělo zase zkoušet na nejvyšší obrátky a pak ho nechat 5 dní v kuse (zbytek týdne) sacharidově sušit ústa… Ale podle jeho pravidel by mělo být fakt NEJMÉNĚ jedno jídlo dukaního parametru mezi. :kytka:

@Kdoule Děkuj za radu! :hug: mě to tak taky přijde lepší a i kdyby to nepsal, tak prostě lepčejší to rozložit nějak pěkně v tom týdnu, ne to nalepit za sebe. Hostinu budu mít asi zítra, chystám se na tu naší vyhlášenou pizzu tady :oops: :mrgreen: a škrob ještě uvidím kdy no, to si rozmyslím podle aktivit tohoto týdne :mrgreen:

Holky jdu zalézt s lívancema do pelechu k Sexu ve městě, jinak nejsem schopná vydržet jen tak ležet v posteli ani při nemoci.. posílám vám všem nenakažlivou pusu a žádný přidávání do stagnačního týmu! Stagnační tým se ruší s okamžitou platností! Tak! Merth! Nemlufím fransouskí takšé aspoň taklé to šeknu aby to tak fyznělo :P sakšé to ferté fážně! :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
6.10.14 09:22

A Majdi, Zoufi a ostatni chcipackove tady: nechci delat reklamu farmaceutickym firmam ani potravinovym doplnkum, ale byly casy, kdy jsem takhle rymickovala a anginkovala taky docela casto. HODNE casto na muj vkus,2× 3× za zimu :evil:
A tak jsem presla do protiofenzivy, pocinaje probiotiky, pres saunu az po vitamin C kazdej den - od podzima do jara. V kombinaci se zinkem a echinaceou, to se mi osvedcilo nejvic. Proste rano ke kafi pilule. Mozna je to placebo, ale co to posledni tri roky delam, nachlazena jsem nebyla. A to jsem vecne mezi lidma, teplo, zima, kazdej na mne prskne… Treba citim, ze na mne neco leze, ale behem hodky to prejde a zas ejchuchu. :mrgreen:
Kdyz vy tu obcas popisujete, jak umirate s nachlazenim a daly jste si grepik a mandarinku, akorat se tomu zasmeju. Nemyslite si vazne, ze ten stopovy zbytek vitaminu, ktery zustal v dozravanem ovoci i pres transport pres pul sveta k vam, vas vytrhne? A Dukanka je na cecko zatracene chuda, o tom zadna.
Jsem bytostne presvedcena, z v tomhle obdobi vitaminovy doping nutne potrebujeme. Jak rikam - ja pres zimu ceckovala davno pred Dukanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
6.10.14 09:40

@sirikit haleluja :pankac: jsme na tom podobně, pořádně nemocná (myslím jako chřipku a tak) jsem neměla roky. Já jsem teda začala používat přírodní léčbu takže k pilulím se dostanu až když už fakt umírám. Nicméně léčím takto doma celou rodinu a malej byl loni nemocný za celou zimu jen jednou a manžílek měl jen rýmičku:D

Tak zdraví zdar a našemu zvlášť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková