Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@majda123456789
Ze zakouřenýho prostoru mám migrény, je to pěkný svinstvo.
Já jsem teda nekuřák, takže se mnou to někdy fakt zamává.
Neboj, dáš se do kupy, papej ty vitamíny ![]()
@majda123456789 Majdi pocem
ty pařmenko, kde sis to zase uhnala? Zalez do pelechu jestli můžeš a uzdrav se ![]()
Musím jít zkouknout ty vaše lívance a perník
Dlouho jsem nic nepekla (teda pro sebe, jinak furt něco) tak že bych si taky dala.
@zoufalka1989
A Tobě přeju brzkou MS a pak vydatný úbytek.
Neboj, obojí se dostaví
![]()
Vydrž!
@LydiaD, Lidu, můj nejvyšší bezdůvodný přískok vzhůru byl 1,1kg (po 4 týdnech diety) a pak během diety jsem ještě 2× zaznamenala kilo. Skvělý je, že většinou to pak jde zase dolů. Méně skvělý, že ne pokaždé, takže zrovna teď cokoliv mi přiskočí, to tam je jak nalepený. ![]()
Hele, ty jsi včera psala o lahůdkách, které svědčily o BZ (dělala jsem, že při svém ostrém BD neslyším, ale něco se mi mihlo o pórku a tak), tak jestli se někde kolem potuluje tvůj poněkud zmatený cyklus, tak… víš jak.
Každopádně si myslím, že zrovna ty nemusíš rozšiřovat naše řady! Se Zoufi jsme do šířky už dost, naopak obě doufáme, že z této stagnační řady velmi rychle vypadneme, tak ne že nás budete někdo zvenčí chodit ještě podporovat. ![]()
@LydiaD píše:
Smazala, veškerej šmejd s francouzskými kořeny je pryč![]()
![]()
![]()
![]()
Musí se zlikvidovat hlavně podhoubí, víš?![]()
![]()
Tak tu intenzivně přemýšlím, jaké podhoubí mám zlikvidovat já.
Navíc mám asi dost zmeškáno, ptž tři týdny na mě váhová křivka prdí všemi tělesnými otvory.
Ale fotky své francouzské neteřinky z mailů teda nemažu! Je rozkošná a je to holčička a francouzsky mluví tak, že jsem málem padla, a jak umí krásně česky! Nemažu a dost!!! ![]()
@majda123456789, já bych stran škrobovin použila opět zdravý rozum. Dukan v té první půlce, kdy jde jen o jednu přílohu a jednu hostinu, žádá alespoň jedno poctivé dukaní jídlo mezi. Takže asi jde i oběd jeden den a druhý den pak hostina třeba. Takže když tak vyjde třeba nějaký konkrétní důvod, tak to jde a je povoleno.
Nicméně pokud by to bylo na mé úvaze, tak bych tam ten jeden celý den vložila. Nemusím to tělo zase zkoušet na nejvyšší obrátky a pak ho nechat 5 dní v kuse (zbytek týdne) sacharidově sušit ústa… Ale podle jeho pravidel by mělo být fakt NEJMÉNĚ jedno jídlo dukaního parametru mezi. ![]()
@Kaspinka píše:
@majda123456789 Majdi pocemty pařmenko, kde sis to zase uhnala? Zalez do pelechu jestli můžeš a uzdrav se
Musím jít zkouknout ty vaše lívance a perník
Dlouho jsem nic nepekla (teda pro sebe, jinak furt něco) tak že bych si taky dala.
@Kaspinka Děkujuuu
no asi jsem hold talent..měla jsem jít dnes do práce, ale ráno teplůtka 37,4 a takový to šílený bolení těla..takže telefonát a ležim. Byla jsem jen v obchodě pro to ovoce a v lékárně (jedna krátká stanice tramvají od baráku), obě cesty jsem popojela tramvají a stejně jsem přišla uplně hotová
takže ležím a léčím.. ach jo ![]()
Kaspi doporučuju ty lívance, oboje je teda výborný, ale lívance jsou rychlovka, máš to za čtvt hoďky i se smažením
jo a jak mi bylo blbě, tak jsem včera usnula brzo a ráno se mi Marťas (ten můj zjizvenej
) přiznal že ho večer honila mlsná a snědl mi 2 lívance
a talíř porkovky..ale na ten perník chodil taky a dokonce si přidal - upozorňuju že sladký téměř nejí, max tak štrůdl a moje muffiny.. a teď dukanský sladkosti!
![]()
Jen letmo po ranu: s tim hopsanim se teste do treti, tam si teprve zaskacete
.
Svuj sobotni vyskok a nedelni sestup jsem tu licila vcera, jim porad zhruba stejne…a dneska 63,9. Cili od vcera sestup o 40 dkg a od soboty o dve kila!
Pravda je, ze se mi spustila MS a hned po ranu jsem se predvedla na WC.
I tak mi ale uvodni tyden treti stacil k tomu, abych se obrnila proti vahovym skokum +- kilo a pul, a stoicky cekam, jak si telo poradi. Zen
![]()
@Kdoule píše:
@majda123456789, já bych stran škrobovin použila opět zdravý rozum. Dukan v té první půlce, kdy jde jen o jednu přílohu a jednu hostinu, žádá alespoň jedno poctivé dukaní jídlo mezi. Takže asi jde i oběd jeden den a druhý den pak hostina třeba. Takže když tak vyjde třeba nějaký konkrétní důvod, tak to jde a je povoleno.Nicméně pokud by to bylo na mé úvaze, tak bych tam ten jeden celý den vložila. Nemusím to tělo zase zkoušet na nejvyšší obrátky a pak ho nechat 5 dní v kuse (zbytek týdne) sacharidově sušit ústa… Ale podle jeho pravidel by mělo být fakt NEJMÉNĚ jedno jídlo dukaního parametru mezi.
@Kdoule Děkuj za radu!
mě to tak taky přijde lepší a i kdyby to nepsal, tak prostě lepčejší to rozložit nějak pěkně v tom týdnu, ne to nalepit za sebe. Hostinu budu mít asi zítra, chystám se na tu naší vyhlášenou pizzu tady
a škrob ještě uvidím kdy no, to si rozmyslím podle aktivit tohoto týdne ![]()
Holky jdu zalézt s lívancema do pelechu k Sexu ve městě, jinak nejsem schopná vydržet jen tak ležet v posteli ani při nemoci.. posílám vám všem nenakažlivou pusu a žádný přidávání do stagnačního týmu! Stagnační tým se ruší s okamžitou platností! Tak! Merth! Nemlufím fransouskí takšé aspoň taklé to šeknu aby to tak fyznělo
sakšé to ferté fážně!
![]()
A Majdi, Zoufi a ostatni chcipackove tady: nechci delat reklamu farmaceutickym firmam ani potravinovym doplnkum, ale byly casy, kdy jsem takhle rymickovala a anginkovala taky docela casto. HODNE casto na muj vkus,2× 3× za zimu ![]()
A tak jsem presla do protiofenzivy, pocinaje probiotiky, pres saunu az po vitamin C kazdej den - od podzima do jara. V kombinaci se zinkem a echinaceou, to se mi osvedcilo nejvic. Proste rano ke kafi pilule. Mozna je to placebo, ale co to posledni tri roky delam, nachlazena jsem nebyla. A to jsem vecne mezi lidma, teplo, zima, kazdej na mne prskne… Treba citim, ze na mne neco leze, ale behem hodky to prejde a zas ejchuchu. ![]()
Kdyz vy tu obcas popisujete, jak umirate s nachlazenim a daly jste si grepik a mandarinku, akorat se tomu zasmeju. Nemyslite si vazne, ze ten stopovy zbytek vitaminu, ktery zustal v dozravanem ovoci i pres transport pres pul sveta k vam, vas vytrhne? A Dukanka je na cecko zatracene chuda, o tom zadna.
Jsem bytostne presvedcena, z v tomhle obdobi vitaminovy doping nutne potrebujeme. Jak rikam - ja pres zimu ceckovala davno pred Dukanem.
@sirikit haleluja
jsme na tom podobně, pořádně nemocná (myslím jako chřipku a tak) jsem neměla roky. Já jsem teda začala používat přírodní léčbu takže k pilulím se dostanu až když už fakt umírám. Nicméně léčím takto doma celou rodinu a malej byl loni nemocný za celou zimu jen jednou a manžílek měl jen rýmičku:D
Tak zdraví zdar a našemu zvlášť ![]()
Tam jsem včera byla 2×