Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
5.10.14 19:10

@zoufalka1989
Zoufi, nemoc určitě udělala svoje, o tom bych nepolemizovala.
Dnešní váze tleskám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jedem dál ;) :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
5.10.14 19:13
@majda123456789 píše:
To bude ještě větší šok než u Lydie, která pořád chodila s kytovcema a velrybama, až jsme zjistily, že to nedosahuje ani rozměrů slanečka a její podání bylo hooooooooooodně přiživené…že?! :mrgreen: :hug:

Cha a teď jsem přistihla já Tebe!!! Že jsi ještě pod vlivem???
Ty slanečku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
448
5.10.14 19:15

@Kdoule nevím jestli si dobře rozumíme :roll: mě dukan vypočítal cílovku 58, já jsem si ji „vytyčila“ taky. protože v mém normálním období moje váha byla max.55 kg. vždy jsem se pohybovala v rozmezí 52-55 kg. jasně bylo to před dítkem ( 11let) ale hlavně před štítnou žlázou. takže 58 pro mě je vážně akorát. jenže stárneme, měníme tvary a a já nepotřebuji být rachitický trpaslík, proto jsem si k dukanímu ideálu dala svůj max strop +5 kg. Což vychází i Tobě :think:
Jestli si vzpomínám dobře měříš 158? což je o 5 cm méně než já, takže Tvoje současná váha je podle mě prostě tak akorát ideální. Hlavní je kdoulíku, jak se v tomto současném těle cítíš ty. jestli ti opravdu ty 2 zbylá kila udělají takovou radost ( a skutečně výrazně změní postavu), nebo jen pocit, že sis splnila cíl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 19:16
@majda123456789 píše:
@Kdoule Tak a dost! Kdouličko teď sis naběhla, protože jestli sakra vypadáš takhle skvěle, tak nějaký řeči o nesnášenlivosti focení už ti nežeru a ukaž se nám!!! :pankac: :srdce: :hug: :hug: :hug: To bude ještě větší šok než u Lydie, která pořád chodila s kytovcema a velrybama, až jsme zjistily, že to nedosahuje ani rozměrů slanečka a její podání bylo hooooooooooodně přiživené…že?! :mrgreen: :hug:

Přesně Majdi :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 19:16
@ajaja79 píše:
já chci začít hlavně zařazovat pohyb, což jsem opravdu celou dukanku nedělala. :oops:
@majda123456789 @mitcha Holky moc děkuju, ono taky stačí dobře se postavit a hnedle je vše hubenější :mrgreen: ale tady jsem dala ty nemaskované, co bych z toho taky měla, že jo :roll:
Majdi mimochodem ty jsi pořádná kost! taky gratuluji k úbytkům :kytka:

@ajaja79 jééžiš to je milý, děkuju! :oops:  :hug:

a k tomu postavení se dobře, to je jasný, ale víš jak, postavením možná zamaskuješ jeden faldík, ale ne 10 kg ;) takže práce je vidět veliká a už teď vypadáš fakt úchvatně! 12 kg je šílenost, to bys byla tak půlka Besi ;)

A ty čísla na váze - s tím máš taky naprostou pravdu, to je to co jsme tu dnes psaly s Lydií Kdoulince. Každý tuší jak na jaké váze bude vypadat, ale uvidí to až tam bude na vlastní oči, postava se mění i když člověk váží stejně jako kdysi, tak úplně stejně nevypadá. A proto je důležitý hlídat si hlavně váhu podle vzhledu, než podle čísel :pankac:

@monuš Kočičko, já tě žeru pro to tvoje zapálení a nadšení :pankac: :hug: (viděla jsi pohádku Karcoolka?? Je tam taková veverka co je hrozně naspeedovaná a přimomínáš mi jí :mrgreen: :kytka: )ale když začneš moc brzy po nemoci tak se úbytky nedostaví tak, jako kdybys počkala..a ten úbytek na začátku je nejrychlejší, protože má tělo největší šok. A ty by ses o tohle připravila..mě to přijde jako věčná škoda, i když naprosto chápu, že už to nechceš odkládat a už si chce připadat líp atd.. jenže si myslím, že si tím trochu ublížíš, jestli do toho půjdeš takhle :nevim:

@zoufalka1989 Slaááááva huráááá!!! :dance: :dance: :dance: to mám radost z toho tvého minima! :hug: akorát si zas tím svým nasazením teď neužeň nějakou nemoc, jsi to chytla od Moni, ne? To aktivní šílenství :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 19:19
@LydiaD píše:
Jasně 12 je blbost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale necháme ji hubnout a pak ji včas zarazíme :mrgreen: :mrgreen:

Holky vy jste tak hodný :hug: :mrgreen: já nevím, oopravdu moje normál váha byla 52kg a nebyla jsem žádná vychrtlina ( to ty prsiska- ty jsem měla i předtím ) :mrgreen: Ale je možné, že věkem měním rozložení tuku do více koukatelné formy :mrgreen: a třeba místo 20 kil bude stačit 15? :roll: :nevim: :think:
ale moc děkuji za vaše názory :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 19:21
@LydiaD píše:
Ty slanečku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@LydiaD NOOOOOOOO…řekla bych že ne, ale v rámci upřímnosti ve skupině to neřeknu, protože je to možný :oops: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Btw. odnesl to můj krk, pěkně mě v něm škrábe :roll: :zed: na žádnou nemoc nemam čas! Takže piju zázvor s citronem a hodila jsem tam i lžičku medu no. :nevim:

Jinak dámy, já si užívám dnešek doma :mrgreen: teda taky jsem trošku aktiv-magor, ale: zameteno, převlečená postel, umytá koupelna, vypráno, starý prádlo sundáno, nový pověšeno, upečen chleba, upečeny lívance (a 3 snědeny, bože to byla mňamka :jazyk: ), uvařena porková polévka, teď je kuřecí prso v grilu na zítřejší oběd, do toho k večeři griluju vepřovou panenku obalenou v sušený nízkotuč. šunce :dance: :dance: :dance: jo a ještě jsem stihla nakoupit a dojít si do solárka :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.10.14 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 19:22
@LydiaD píše:
Ty slanečku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
5.10.14 19:24
@ajaja79 píše:
@Kdoule nevím jestli si dobře rozumíme :roll: mě dukan vypočítal cílovku 58, já jsem si ji „vytyčila“ taky. protože v mém normálním období moje váha byla max.55 kg. vždy jsem se pohybovala v rozmezí 52-55 kg. jasně bylo to před dítkem ( 11let) ale hlavně před štítnou žlázou. takže 58 pro mě je vážně akorát. jenže stárneme, měníme tvary a a já nepotřebuji být rachitický trpaslík, proto jsem si k dukanímu ideálu dala svůj max strop +5 kg. Což vychází i Tobě :think:
Jestli si vzpomínám dobře měříš 158? což je o 5 cm méně než já, takže Tvoje současná váha je podle mě prostě tak akorát ideální. Hlavní je kdoulíku, jak se v tomto současném těle cítíš ty. jestli ti opravdu ty 2 zbylá kila udělají takovou radost ( a skutečně výrazně změní postavu), nebo jen pocit, že sis splnila cíl. :kytka:

No hele, on ten výpočet váhy podle Dukana zohledňuje, co chceš. Ty jsi mu při výšce 163 zadala 58, jestli dobře chápu? Kdybych mu já zadala tedy podle svých 158 výšky cílovku 53, což jsem taky spoustu mladších let vážila, ale stejně jako ty si myslím, že to už není košer mít to po dětech a v určitém věku, tak on by mi taky nepsal, že mám mít 58, velmi pravděpodobně by mi napsal 54 nebo tak něco. Protože tak on to dělá a já se tu na začátku hodně kolem toho zlobila, že je to neobjektivní. Každopádně ty jsi ochodná přijmout jako maximum to, co máš v cm nad stovkou, tj. 63 při 163cm. Můj ekvivalent je tedy 58 při 158cm, jestli si dobře rozumíme. A teď se ovšem plácám o cca 4kg výše. Proto se ptám, jestli už i tohle by pro tebe bylo berné, kdyby to bylo nad tvými cm o 4 kg víc? Já se na to ještě fakt necítím.

Fotky veřejně nedám, fakt. To já radši z diskuze zdrhnu, já na tohle nejsem. Já fakt nikde nepíšu, že jsem tlustá :mrgreen:, ani že jsem kytovec :mrgreen: :mrgreen:, já jen stojím cca 3kg nad svou cílovkou a štve mě, že nevím kudy tudy a jak třeba ještě dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 19:24

@majda123456789 Majdi nemáme náhodou vepře zakázaného i ve 3F? :think: Teda pokud to nebude tvoje hostina :nevim:
Já co závidím v té 3f je ta zelenina každej den!!! :cert: :cert: :cert:
už se na ni třepu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 19:26

@ajaja79 Ne ne, je tam vepřová pečeně.. tak peču panenku :mrgreen: nevím jestli to může být zrovna panenka ale snad jo, je tam málo tuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 19:31

Každopádně ty jsi ochodná přijmout jako maximum to, co máš v cm nad stovkou, tj. 63 při 163cm. Můj ekvivalent je tedy 58 při 158cm, jestli si dobře rozumíme. A teď se ovšem plácám o cca 4kg výše. Proto se ptám, jestli už i tohle by pro tebe bylo berné, kdyby to bylo nad tvými cm o 4 kg víc? Já se na to ještě fakt necítím.

Jo už ti rozumím :think:, no pokud to máš hozené takhle, tak pak ano, máš pravdu. Jenže já jak už jsem psala, u mě je to hlavně o tom pocitu, ne o čísle. takže pokud to bude vypadat dobře, tak to beru i s větším číslem na váze.
Jako když se nad tím takhle zamyslím, tak by pro mě ty 4 kila navíc nad ekvivalentem byla vyjádřeno číselně moc. :nevim: otázka je, jak by to vypadalo vzhledově :nevim
ale já Tě chápu Kdoulku, jsi prostě bojovnice :twisted: a víš co? ty to dáš!!! :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
5.10.14 19:33

@Kdoule
Pojď ke mě… :hug: :hug: :hug: :hug:
Nikam nezdrhej, fotky nedávej a zhubni ještě ta 3kg.
Myslím, že na 158cm je 58kg ok.
Je jasné, že vypadáš dobře už teď, ale -3kg budeš vypadat ještě líp ;)
Já osobně těch mých 75kg na 175cm betu taky jako normál.
A půjdu i níž, ale to je asi i tím, že prostě váha nad 70kg se mi pořád zdá hodně.
Ale jak jsem dneska psala…
Pokud by to mělo být na úkor prsou a že bych hubla už jenom vršek, pas, ruce, tak na to kašlu.
Pokud mi to půjde souměrně, ještě klidně o nějakých 10kg zabojuju.
Už takhle se chlap dožaduje několikrát denně, že se chce s prsy rozloučit, že je už dlouho takovýhle mít nebudu.
A než aby na mě vyskakoval s vyplazeným jazykem několikrát denně zpoza futer, tak mu je radši nechám v tomhle stavu a s hubnutím praštím.
A ukážu mu je 1× do měsíce.
A bude klid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
448
5.10.14 19:34
@majda123456789 píše:
@ajaja79 Ne ne, je tam vepřová pečeně.. tak peču panenku :mrgreen: nevím jestli to může být zrovna panenka ale snad jo, je tam málo tuku :mrgreen:

Tak dobrou chuť :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 19:36
Už takhle se chlap dožaduje několikrát denně, že se chce s prsy rozloučit, že je už dlouho takovýhle mít nebudu.
A než aby na mě vyskakoval s vyplazeným jazykem několikrát denně zpoza futer, tak mu je radši nechám v tomhle stavu a s hubnutím praštím.
A ukážu mu je 1× do měsíce.
A bude klid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Právě jsem si krůpla do textilu :mrgreen: :mrgreen: úplně to vidím v živých barvách… a jdu se převlíct :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková