Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To abych celý týden trénovala a chodila do práce pěšky.
@verunna To v žádným případě, protože bys byla o víkendu tak urvaná, že bych tě nevykopala z chaty. Šetři se!
Tak on Deris nakonec přeci jenom přijede, jo?
![]()
By teda mohl cestou vyzvednou @Pobuďátko v Hamburku.
Já ty cimry myslím radši zamluvím dvě…
![]()
A uprostřed muchlacího houfu bude rozhodně Bakouš, jak kdybys ho neznala. Pokud se někdo s někým muchlat přestane, vytáhne placatku a takto uměle vytvoří novou muchlací skupinu.
![]()
@Bibiana1 píše:
Je, tak to jsem špatně pochopila, já mám narozky v červenci, ale v pátek. Netušila jsem, že máte na mysli konkrétní týden. Jinak přeji všechno nejlepší a ať jsi šťastná a stále tady s námi. A přeji Ti aspoň společné foto s Derisem, víc s ním bych Ti asi ani nepřála, protože mám dojem, že máš super chlapa![]()
![]()
Jo tááák.
Asi jsem to špatně napsala, páč @Kdoule to pochopila stejně jako Ty ![]()
A děkuju.
Víc bych si s máničkou nepřála ani já, protože já mám doma opravdu jednoho z těch nejlepších
![]()
Veřejně můžu prohlásit, že za Derise bych ho nevyměnila ani omylem ![]()
@verunna píše:
To abych celý týden trénovala a chodila do práce pěšky.
Věruš, abys nemusela vypisovat komu píšeš, klikni pod příspěvkem té konkrétní osoby na to slovo citovat nebo zmínit.
A je to ![]()
Chápu, že jste si to se Sirikit ještě nestačil říct
![]()
Příspěvek upraven 29.03.15 v 21:14
@LydiaD Mně se zobrazuje víla a jsem tomu ráda. ![]()
Jsem na svým compu, neustále jich střídám několik včetně mobilu, tak tenhleten si zřejmě ještě nevšiml změny. Hlavně nesmím zmáčknout tlačítko F5,ono by se mi to aktualizovalo.
![]()
@LydiaD fakt Tě to zajímá
. Tak jóó, ráda se podělím. No, ráno byla kosa, poprchalo a foukalo, takže místo plánovaných 2 triček jsem vybíhala i v bundičce a čepici. Po 12.hod i vysvitlo slunko, takže čepici jsem servala asi na 5.km a v bundě jsem se vařila až do konce. Ono se vybíhá dle plánovaných časů v určitých koridorech, já šla do toho nejpomalejšího. Při startu hrála Vltava a já brečela dojetím jak malá holka si 3 km
. Jerla jsem si svým pomalým tempem, ale neustále jsem někoho předbíhala. Na cca 14, km jsem uviděla před sebou vodiče na 2,10 a řekla jsem si- žy bych to zkusila? Nicméně na občerstvovačce jsem je ztratila, tak jsem si běžela po svém v domnění, že mi utekli. Na 19.km mě ale předbíhali a já se snažila hecnout a udržet s nimi tempo. Už jsem totiž vyhasínala. Ten závěr fakt bolel, ale dala jsem do toho všechno a výsledek mě překvapil. A pak už jsem jen slavila a slavila
. Běželo nás 12 500, nevím, kolik dokončilo, ale skončila jsem kolem 6 600 a ve své kategorii 106 z 205. Napoprvé paráda
. Momentálně si myslím, že až takové masové akce stačí zažít jednou, ale kdo ví…
@verunna vítej mezi námi
Pobuďátko - děkuji a gratuluji k 5
Ještě jednou vám všem děkuji, že jste na mě myslely
![]()
Příspěvek upraven 29.03.15 v 21:18
@LydiaD píše:
Chápu, že jste si to se Sirikit ještě nestačil říct![]()
![]()
Ne-e. My se nevidíme denně, jenom občas - do 4 do rána. Takže si voláváme, píšem sms (v jednu v noci),občas mailík a teď ji mám i tady. Tím se snad konečně rýsuje naděje, že si stihnem říct skoro všecko.
![]()
@sirikit píše:
@LydiaD Mně se zobrazuje víla a jsem tomu ráda.
Jsem na svým compu, neustále jich střídám několik včetně mobilu, tak tenhleten si zřejmě ještě nevšiml změny. Hlavně nesmím zmáčknout tlačítko F5,ono by se mi to aktualizovalo.![]()
![]()
Okamžitě zmáčkni F5
![]()
Vždyť je tam tak krásnej!!!
@LydiaD píše:
Veřejně můžu prohlásit, že za Derise bych ho nevyměnila ani omylem
On už to tu Honza začal číst?? ![]()
@Bibiana1
No nevím, jak to tak čtu… za rok poběžíš znovu.
To musely být emoce jako blázen.
Vltavu a pláč chápu ![]()
U nás v poledne poprchávalo, tak jsem na Tebe myslela, jak máte asi v Praze.
Ty brďo a výsledek máš úžasný
![]()
A co holčička???
@Bibiana1 Děkuji za přivítání. A blahopřeji. Do práce z domu to mám tři kilometry a jezdím autem. Velký obdiv a blahopřeji. Fantastický výkon
.
@sirikit píše:
On už to tu Honza začal číst??
Snad ne
![]()
Ale tohle bych mu zrovna ukázat mohla… leží vedle mě a kouká Na samotu u lesa ![]()
@LydiaD holčička nic moc jednou 6., další umístění ani nepsala. Ale celkově skončili 4., takže dobrý. A jak ji znám, tak to, že se jí nedařilo dle jejich představ, by ji mělo nakopnout. Už ať zítra přistane v Pze a budu spokojená.
@sirikit píše:
@verunna To v žádným případě, protože bys byla o víkendu tak urvaná, že bych tě nevykopala z chaty. Šetři se!
Tak on Deris nakonec přeci jenom přijede, jo?![]()
By teda mohl cestou vyzvednou @Pobuďátko v Hamburku.
Já ty cimry myslím radši zamluvím dvě…![]()
A uprostřed muchlacího houfu bude rozhodně Bakouš, jak kdybys ho neznala. Pokud se někdo s někým muchlat přestane, vytáhne placatku a takto uměle vytvoří novou muchlací skupinu.![]()
![]()
Beru te za slovo, pokud mi domluvis s Derisem cestu, jdu do toho s vama ![]()