Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
29.3.15 21:02

sirikit

To abych celý týden trénovala a chodila do práce pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75924
29.3.15 21:06

@verunna To v žádným případě, protože bys byla o víkendu tak urvaná, že bych tě nevykopala z chaty. Šetři se!
Tak on Deris nakonec přeci jenom přijede, jo? 8o 8o
By teda mohl cestou vyzvednou @Pobuďátko v Hamburku.
Já ty cimry myslím radši zamluvím dvě… :think: :think:
A uprostřed muchlacího houfu bude rozhodně Bakouš, jak kdybys ho neznala. Pokud se někdo s někým muchlat přestane, vytáhne placatku a takto uměle vytvoří novou muchlací skupinu. :? :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 21:06
@Bibiana1 píše:
Je, tak to jsem špatně pochopila, já mám narozky v červenci, ale v pátek. Netušila jsem, že máte na mysli konkrétní týden. Jinak přeji všechno nejlepší a ať jsi šťastná a stále tady s námi. A přeji Ti aspoň společné foto s Derisem, víc s ním bych Ti asi ani nepřála, protože mám dojem, že máš super chlapa :kytka: :hug: :hug:

Jo tááák.
Asi jsem to špatně napsala, páč @Kdoule to pochopila stejně jako Ty ;)
A děkuju.
Víc bych si s máničkou nepřála ani já, protože já mám doma opravdu jednoho z těch nejlepších :srdce: :srdce: :srdce:
Veřejně můžu prohlásit, že za Derise bych ho nevyměnila ani omylem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 21:08
@Kaspinka píše:
@Bibiana1 klidně se chval já to dělám taky :D Oproti tobě jsem teda žabař ale já jsem dneska zaběhla svůj nejrychlejší čas na km - 4,46min a navíc to byl 5.km 8o

Tý jo Kaspi, tak to taky gratulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Holky, jste úžasný :palec:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 21:12
@verunna píše:
To abych celý týden trénovala a chodila do práce pěšky.

Věruš, abys nemusela vypisovat komu píšeš, klikni pod příspěvkem té konkrétní osoby na to slovo citovat nebo zmínit.
A je to ;)
Chápu, že jste si to se Sirikit ještě nestačil říct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.03.15 v 21:14

• Citovat
  • Upravit
75924
29.3.15 21:12

@LydiaD Mně se zobrazuje víla a jsem tomu ráda. ;)
Jsem na svým compu, neustále jich střídám několik včetně mobilu, tak tenhleten si zřejmě ještě nevšiml změny. Hlavně nesmím zmáčknout tlačítko F5,ono by se mi to aktualizovalo. :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
29.3.15 21:13

@LydiaD fakt Tě to zajímá ;). Tak jóó, ráda se podělím. No, ráno byla kosa, poprchalo a foukalo, takže místo plánovaných 2 triček jsem vybíhala i v bundičce a čepici. Po 12.hod i vysvitlo slunko, takže čepici jsem servala asi na 5.km a v bundě jsem se vařila až do konce. Ono se vybíhá dle plánovaných časů v určitých koridorech, já šla do toho nejpomalejšího. Při startu hrála Vltava a já brečela dojetím jak malá holka si 3 km :oops:. Jerla jsem si svým pomalým tempem, ale neustále jsem někoho předbíhala. Na cca 14, km jsem uviděla před sebou vodiče na 2,10 a řekla jsem si- žy bych to zkusila? Nicméně na občerstvovačce jsem je ztratila, tak jsem si běžela po svém v domnění, že mi utekli. Na 19.km mě ale předbíhali a já se snažila hecnout a udržet s nimi tempo. Už jsem totiž vyhasínala. Ten závěr fakt bolel, ale dala jsem do toho všechno a výsledek mě překvapil. A pak už jsem jen slavila a slavila :lol:. Běželo nás 12 500, nevím, kolik dokončilo, ale skončila jsem kolem 6 600 a ve své kategorii 106 z 205. Napoprvé paráda :dance: :dance:. Momentálně si myslím, že až takové masové akce stačí zažít jednou, ale kdo ví…
@verunna vítej mezi námi :hug: Pobuďátko - děkuji a gratuluji k 5 :kytka: :hug: Ještě jednou vám všem děkuji, že jste na mě myslely :hug: :hug:

Příspěvek upraven 29.03.15 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75924
29.3.15 21:15
@LydiaD píše:
Chápu, že jste si to se Sirikit ještě nestačil říct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne-e. My se nevidíme denně, jenom občas - do 4 do rána. Takže si voláváme, píšem sms (v jednu v noci),občas mailík a teď ji mám i tady. Tím se snad konečně rýsuje naděje, že si stihnem říct skoro všecko. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 21:15
@sirikit píše:
@LydiaD Mně se zobrazuje víla a jsem tomu ráda. ;)
Jsem na svým compu, neustále jich střídám několik včetně mobilu, tak tenhleten si zřejmě ještě nevšiml změny. Hlavně nesmím zmáčknout tlačítko F5,ono by se mi to aktualizovalo. :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

Okamžitě zmáčkni F5 :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Vždyť je tam tak krásnej!!!

• Citovat
  • Upravit
75924
29.3.15 21:16
@LydiaD píše:
Veřejně můžu prohlásit, že za Derise bych ho nevyměnila ani omylem :mrgreen:

On už to tu Honza začal číst?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 21:18

@Bibiana1
No nevím, jak to tak čtu… za rok poběžíš znovu.
To musely být emoce jako blázen.
Vltavu a pláč chápu :hug:
U nás v poledne poprchávalo, tak jsem na Tebe myslela, jak máte asi v Praze.
Ty brďo a výsledek máš úžasný :potlesk: :potlesk: :potlesk:
A co holčička???

• Citovat
  • Upravit
75
29.3.15 21:20

@Bibiana1 Děkuji za přivítání. A blahopřeji. Do práce z domu to mám tři kilometry a jezdím autem. Velký obdiv a blahopřeji. Fantastický výkon :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 21:20
@sirikit píše:
On už to tu Honza začal číst?? ;)

Snad ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale tohle bych mu zrovna ukázat mohla… leží vedle mě a kouká Na samotu u lesa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3742
29.3.15 21:21

@LydiaD holčička nic moc jednou 6., další umístění ani nepsala. Ale celkově skončili 4., takže dobrý. A jak ji znám, tak to, že se jí nedařilo dle jejich představ, by ji mělo nakopnout. Už ať zítra přistane v Pze a budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.3.15 21:25
@sirikit píše:
@verunna To v žádným případě, protože bys byla o víkendu tak urvaná, že bych tě nevykopala z chaty. Šetři se!
Tak on Deris nakonec přeci jenom přijede, jo? 8o 8o
By teda mohl cestou vyzvednou @Pobuďátko v Hamburku.
Já ty cimry myslím radši zamluvím dvě… :think: :think:
A uprostřed muchlacího houfu bude rozhodně Bakouš, jak kdybys ho neznala. Pokud se někdo s někým muchlat přestane, vytáhne placatku a takto uměle vytvoří novou muchlací skupinu. :? :? :cert:

Beru te za slovo, pokud mi domluvis s Derisem cestu, jdu do toho s vama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková