Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD Ty jo, operace Sněhová koule.
![]()
Zrovinka mi volala Věra, že si přečetla, co jsme tu psaly večer. A že to je výborný, to že rozhodně dotáhneme!
Mám prý ti vyřídit, že máme v kolektivu kamaráda, árijský typ, hotový Deris!
Ostatně jsem si jistá, že jsem se ti o něm už někdy dřív zmiňovala, nezmiňovala?
Zmiňovala!
Určitě po tobě pojede, takže když si v průběhu pobytu rozostříš vidění sérií pivek (nebude problém, navíc chlapci mají moravskou dezinfekci stále v placatce při ruce),užiješ si i nějakého toho chvění v kolenou. ![]()
Další kamarád přitáhne ozvučení, heavymetal!!
![]()
Vidím to následovně:
My jezdíváme na hory jen na prodloužený víkend, takže zhruba od středy nebo čtvrtka do neděle. Včas nahlásíme!
Nocleh stojí dvě stovky, což myslím jde, teplá tekoucí voda, atmosféra přátelská, přijedete rovnou v tu středu nebo čtvrtek, ať se každej s každým seznámí.
Určitě vezmi Romču, případně synky, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic a bude větší sranda. Tatarák na první večer pro všecky dělám já!
Lyžaři - pokud je málo sněhu - jezdívají o pár kiláků dál na Harrachov, takže cvičící si užijou určitě, a mi nesportovci si vždycky aktuální program vymyslíme. Romča je místní, takže nám poradí, co je kde zajímavýho.
Pokud v průběhu následujících měsíců ukecáme k návštěvě ostatní holky (ukecáme!!
),můžou přijet třeba v pátek nebo v sobotu - nocleh samozřejmě zajistím, to už budem sehraný nebo rozhádaný, takže jejich návštěva dodá pobytu zase nový rozměr.
![]()
Krása.
Vyřiď Honzovi, že schváleno, odklepnuto, až přijede na Velikonoce zbytek kolektivu, závazně zamlouvám u Martiny půl chajdy.
![]()
Jo, a během následujících pár hodin až dnů, podle toho, jak rychle se jí podaří najít reprezentativní profilovku, se nám sem přihlásí Věrouš, aby mohla akci koordinovat přímo zde v dukaním hnízdě.
…Mno. Taky mi začíná připadat, že se nám to nevinné holčičí hubnutí nějak rozjelo.
Nechci zas rozjíždět věštírnu, ale my u toho moře společně jednoho dne fakt skončíme, věř mi.
![]()
Příspěvek upraven 28.03.15 v 12:12
@sirikit Další důkaz jak je ten svět malý…Nedávno jsi tu s Kašpinkou řešila tu svojí práci a den na to mi emailem přišla nabídka od jedné té tvé agentury, že shánějí tazatele pro karlovarský kraj
Dřív bych takový email bez mrknutí oka smazala, ale po tom, co tě 11měsíců znám a tvoje historky z natáčení…no zatím jsem ten mail schovala ![]()
@besi2010 Jo?
Kdo kdo kdo?? ![]()
Víš, jak jsem se kdysi dostala k dotazování já? Když mi z tehdejšího Sofress Factum napsali, že hledají tazatele v Praze, na Vysočině a v Karlovarském kraji, z čehož je zřejmé, že v Karlovarském kraji je tazatelů chronický nedostatek.
Člověk nikdy neví, u čeho skončí - jak nám správně říkala tělocvikářka, když nás na střední nutila koštětem rozmetat louže na hřišti. Tou dobou o nějakých průzkumech veřejného mínění nikdo neslyšel.
Hodím ti do SZ to, co jsem nedávno na stejné téma psala Kaspince a uvidíš. ![]()
Bibinko utíkej!!!
Holky vy už to máte naprosto vymyšlený?
my teda tou dobou jezdíme na hory ale jako jestli budete všechny tam tak hory odpískávám a jedu za vámi
to si nemůžu nechat ujít ![]()
@sirikit je to firma Median s. r.o.,mám pocit, že jsi tu o ní taky mluvila.No ono těch tazatelů zřejmě mají nedostatek celkově, hledají pro karlovarský, královéhradecký a liberecký ![]()
@besi2010 Jojo, pro ty taky dělám, ale nepatří k mým favoritům, protože od nich mám obrovitánskej strašně těžkej noťas, vývojově další generace hned po výpočetním středisku.
![]()
Zas ale na druhou stranu asi jak mají málo tazatelů, zbytečně s nimi neplýtvají a jsou příjemně velkorysí: u ostatních agentur je zvykem, že ti přijde práce do noťasu a ty ji rozhodně uděláš, oblastní na tom dost lpí. U Millwardu prudím ještě víc - tam mi vždycky v pátek přijde svodka rozhovorů, které chybí (musí být hotové do neděle večer) a já zlehka, leč nesmlouvavě otravuju síť, ať si na to nezapomenou a v pondělí ráno nic nechybí. Smajlíky, zdvořilůstky, ale trvám na tom!
Když přijde od Medianu práce, která se mi nelíbí, jsem po zkušenostech schopná ji úplně bojkotovat a nestane se vůbec nic, a zdaleka to tak nedělám sama.
A oni výzkum trpělivě prodlužují a prodlužují, dokud se to nesebere. ![]()
@sirikit
Já už nemám sílu reagovat…
![]()
Už trošku slavíme a najednou mám pocit, že 44 je naprosto v pohodě.
Nejlepší věk, nejlepší nápady.
A @Bibiana už dávno v cíli
![]()
Možná to fakt doladíme i s mladými
![]()
Teta Heluš a stejda Juráš… kdo by to nebral, že jo???
A do toho jako bonus Věrouš
![]()
Ale tohle všechno ja jen tak mimoděk.
Ehm… kamarád? Árijský typ???
Začínám se pýřit
![]()
Psala jsi o něm, ale ve fázi, kdy mi přišlo nemožný, že ho někdy uvidím
![]()
Teď to maličko nabralo jiný rozměr
![]()
Jestli vypadá aspoň trochu jako ten na fotce, kterou přikládám, pojedu tam klidně na 14 dní
![]()
A jestli tak nevypadá, tak si Juráš nechá narůst dlouhý vlasy a obarvíš ho!!!
Tak a my jdeme pomalinku poklidit a večer hurá na oslavu.
Tak zatím pa a samozřejmě tady nechávám fotku idóla.
Bože, vidí na něm někdo z vás chybu???
Jasně, že nevidí, on totiž žádnou nemá
![]()
Věrouši???
Že je krásnej???
![]()
Příspěvek upraven 28.03.15 v 15:56
A holčičky, rozlučte se aspoň na nějakou chvíli s vílou na pláži.
Z týhle fotky jsem fakt nemocná ![]()
A navíc je to focený v Hamburku
![]()
Což má v naší diskuzi taky svojí roli ![]()
Je prostě krásnej, chci ho na profilovce, dala jsem si to k narozkám ![]()
Vílu vrátím, až se mi to okouká
![]()
@sirikit píše:
@LydiaD T
Jo, a během následujících pár hodin až dnů, podle toho, jak rychle se jí podaří najít reprezentativní profilovku, se nám sem přihlásí Věrouš, aby mohla akci koordinovat přímo zde v dukaním hnízdě.
Věrouši???
Kdybys nevěděla co, mám TUNU reprezentativních profilovek!!!
Mám pro Tebe Derise připravenýho zepředu, zezadu, detail modrýho oka, nádherný zbytky blonďatých vlasů.
Krásný jeho nohy, perfektní zadek
![]()
Takže se neboj ozvat
![]()
Nebo… momentálně je volná i jeho žena, naše známá víla na pláži
![]()
Snaž se už v začátku našeho vztahu nic nepokazit a vyber opravdu to nejlepší z nejlepšího, co Ti tu je nabízeno
![]()
@Kaspinka píše:
Bibinko utíkej!!!
Holky vy už to máte naprosto vymyšlený?my teda tou dobou jezdíme na hory ale jako jestli budete všechny tam tak hory odpískávám a jedu za vámi
to si nemůžu nechat ujít
@LydiaD To je proste nas Bak jako zivej!
Akorat mu musim pro jistotu hned dnes v hospode nakazat, at si nadale nestriha sve krasne blond vlasy na jagra (jak debil!),ale necha si je rust normalne shora do delek na derise. ![]()
Vecer bude v hospode, blejsknu ti ho a najdi 5 rozdilu!
![]()
My mame normalne v kolektivu cisty blondaky dva! Jak je blond chlapu malo, tak zrovna my musime mit dva, kdyz ja jsem vyhradne na tmavy jizni typy.
![]()
Ovsem Bak je lyzar, dle ocitych svedectvi fakt dobrej, takze si ho uzije spis Honza s chlapeckama.
![]()
Na druhe strane je tezky pivar a rad tvrdsi muziku, takze spolecne tema se najde hned na prvni dobrou.
A 44? Ses decko! Zivot bobsi sice zacina po ctyricitce, ale az kolem padesatky nabere ten spravnej drajv!
Jdem do hospody. ![]()
A už běží