Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6740
29.3.15 12:15

@sirikit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě kolikrát nezachytí důsledek konverzace ani Tena a musím použít pampers velikosti 5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
29.3.15 12:17

@Kdoule a to mě se dneska líbil protože malý spal až do OSMI (jako né v kuse, ale do OSMI) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 12:19

Tak tohle nedávám!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jdu to rozdýchat!!!
Včetně niku Věrouše, Harfiččiny šestky na začátku, o fotkách ani nemluvím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 12:33
@harfa píše:
@sirikit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hokly vy zas bavíte, já tu podobu vidím opravdu ji vidím, a pak že mám špatný zrak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Máš špatný zrak!!! :mrgreen: :mrgreen:
Věř tomu, že jestli tam vidíš podobu, tak je nejvyšší čas zajít k očnímu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 12:39

@sirikit
Rudý Bak je skvělý, ale Derisovi je podobný asi jako Juráš Michalu Davidovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovšem pozor… ten Březňák!!!
To jsem včera pila taky, máme u nás výbornýho Březňáka :*
Baka moc pozdravuj, protože to, jak se nechal chudák fotit 8o
Klobouk dolů!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Srandu teda rozhodně nezkazí a vlasy ať už si nestříhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 12:44

@verunna
No co to je za holčičku na té fotce???
To jsi Ty?? 8o
Neměla bys být starší a mít nějaký to kilo navíc, když jsi v hubnoucí diskuzi???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nějak se mi to tady celé vymyká z rukou! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 12:45
@Pobuďátko píše:
holkyyyyyy, 59,7/163 :dance: :dance: :dance: :dance:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Gratulka :dance:
To je parádní pocit, viď? ;)
  • Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 12:47

@Bibiana
KDE JSI???
Netrpělivě očekávám report ze včerejška.

• Citovat
  • Upravit
75905
29.3.15 14:00
@LydiaD píše:
Máš špatný zrak!!! :mrgreen: :mrgreen:
Věř tomu, že jestli tam vidíš podobu, tak je nejvyšší čas zajít k očnímu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale prosimte. Nemysli, ze za 7 let bude Deris vypadat jinak, obzvlast, kdyz ho v nahlem zachvatu poradkumilovnosti ostriha dcera. :?
Jinak Bacek je odolnej, kdo taky jinej by se mnou vydrzel kamaradit! :mrgreen:
Tech fotek jsem mela mnohem vic, akorat vzdycky nejak mazlou, on taky chvili neposedi v klidu. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75905
29.3.15 14:07
@LydiaD píše:
@verunna
No co to je za holčičku na té fotce???
To jsi Ty?? 8o
Neměla bys být starší a mít nějaký to kilo navíc, když jsi v hubnoucí diskuzi??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nějak se mi to tady celé vymyká z rukou! :mrgreen: :mrgreen:

No on je Verous takova skryta dukanka, povidam, ze nas celou dobu cte, a jen z ty cetby shodila asi 7 nebo 8 kilo. Ma stihly dlouhy nohy a malej zadek, o hezkym xichtiku nemluvim…
Kdyz to sem takhle shrnu, marne premyslim, proc ja s ni vlastne kamaradim. :think: :roll: :srdce:
Jenze to si clovek nepomuze, pokud bych si chtela resuscitovat zbytky sebevedomi, musela bych to tady uplne zapichnout a presidlit do diskuze Morbidni obezita. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 14:46
@sirikit píše:
Ale prosimte. Nemysli, ze za 7 let bude Deris vypadat jinak, obzvlast, kdyz ho v nahlem zachvatu poradkumilovnosti ostriha dcera. :?

Nemá dceru, jenom krásnýho, dlouhovlasýho, modrookýho syna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže Bakovi je 57?
Do jaký věkový kategorie se to dostávám??? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.03.15 v 15:08

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.3.15 14:51
@sirikit píše:
Ma stihly dlouhy nohy a malej zadek, o hezkym xichtiku nemluvim…

Bezvadný!!! :think:
Zrovna někoho takovýho potřebuju poznat :jazyk:
A bude na té chalupě aspoň někdo trochu obézní???
Abych tam zase v tomhle směru nebyla za hvězdu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75905
29.3.15 15:08
[citace
@LydiaD píše:
Bezvadný!!! :think :
Zrovna někoho takovýho potřebuju poznat :jazyk:
A bude na té chalupě aspoň někdo trochu obézní???
Abych tam zase v tomhle směru nebyla za hvězdu :mrgreen: :mrgreen:

Seriozne jsem se nad tim zamyslela… Clovece, z nasi party asi ani ne.. :think: :think:
Jedine ze by prijeli Prazaci, mezi tema byly loni prijemne oble baby, ty jsem mela rada! :kytka: :pankac: :pankac:
Ja se hlavne musim snazit, abych tam za obezu nebyla ja.. :roll:
A ten Bak.. nooo,56 nebo 57,to mas jedno.
My mame v tymu siroke vekove rozmezi, nejmladsi je ted myslim nase Dada, pak to jde pres kamosku, co zarizuje hory, ty je 33…pak dalsich par tricatniku… ctyricatniku.. padesatniku.. asi 3 sedesatnici a v sirsim okruhu priznivcu i nekolik sedmdesatniku.
Takze vek nikdo neresi, to se sleduje, jen aby nam neunikl nejaky duvod k party. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.3.15 15:11

Ahoj holky. Tohhle ani já svému gynekologovi nevysvětlím. Nacpe mi předpis na Tena lady. Protože se u toho tady asi také počůrám smíchy.
LydiaD se nevidím, že nepoznala padesátnici na lyžích. Aktuální výška 17O cm, aktuální váha 72,3 a to úplně holá. Protože na první pohled neviděla nefalšovaného moravského Derise. A což teprve, až ji bude lámat v kole při tanci a přitom něžně funět do ouška. JJ vaše diskuze je skvělá dá se hubnout už jen při čtení. Já jsem Dukanka teoretik. Ale mám přítelkyni v Brně, která opravdu také zhubla 14 kilo a poradila pár receptů. Ale v podstatě je tady všechny už dávno vaříte. A Sirikitku už znáte dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.3.15 15:22

@sirikit @verunna
Holky a to máte pravdu :pankac: ;)
Věk je jenom číslo a zrovna já se přiměřeně k tomu mému teda nechovám :mrgreen:
A nehodlám na tom nic měnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pořád sem načuhuju a vyhlížím Bibi…

• Citovat
  • Upravit