Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75928
27.3.15 21:15
@Kdoule píše: … jestli tenhle chlap je ještě romantik, tak pozor na něj :kytka: :hug:.
..„Slečno, jste romantička?“..„Ne, já jsem Blažena Tyčková, Roman Tyčka je můj manžel.“ :mrgreen: :mrgreen:

No nic, to jsme odbočily. Majdul totiž za louži musí, neboť ode mně asi před 14ti dny chtěla, ať jí řeknu, jak se jí teda bude dařit v tý Anglii, rozumíš.
Já nablejštila křišťál, mrskla runama na kožešinu a vyhlásila jsem, že Anglie nepřichází v ouvahu, neboť veškerý dostupný znamení včetně směru letu divokých husí hovoří jasně: příští měsíce až roky (časové úseky se v našem oboru jak známo odhadují blbě) stráví s trenérem a jeho sixpackem. Sixpack s trenérem jedou do Améru, ať si utíká sbalit baťůžek, protože jede s nima. ;)
A Majdule byla vždycky poslušný děvče, tak to vzala jako fakt a už sedí na kufru. :pankac: :pankac:

Nekecám ani slovo! ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 21:43
@sirikit píše: ..„Slečno, jste romantička?“..„Ne, já jsem Blažena Tyčková, Roman Tyčka je můj manžel.“ :mrgreen: :mrgreen:

No nic, to jsme odbočily. Majdul totiž za louži musí, neboť ode mně asi před 14ti dny chtěla, ať jí řeknu, jak se jí teda bude dařit v tý Anglii, rozumíš.
Já nablejštila křišťál, mrskla runama na kožešinu a vyhlásila jsem, že Anglie nepřichází v ouvahu, neboť veškerý dostupný znamení včetně směru letu divokých husí hovoří jasně: příští měsíce až roky (časové úseky se v našem oboru jak známo odhadují blbě) stráví s trenérem a jeho sixpackem. Sixpack s trenérem jedou do Améru, ať si utíká sbalit baťůžek, protože jede s nima. ;)
A Majdule byla vždycky poslušný děvče, tak to vzala jako fakt a už sedí na kufru. :pankac: :pankac:

Nekecám ani slovo! ;) :nevim:

Presne tak! Takze za vsechno muze jako vzdycky Sybila a ja jen posloucham.. :andel: :pankac: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psala jsem to tu asi pred týdnem - kamaradka odstonala, pujde na operaci s čéškama a bude mimo.. Takze to prozatím odkládá na neurčito.. A ja nechci. Krom toho, ze uz jsem dala výpověď v praci, tu nechci zůstat.. No a nejak se to vyvrbilo takhle, presne jak z blbyho filmu 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Diplom je i jeho, my jsme se potkali ve skole a dělali jsme statnice den po sobe, stejny obor, takze společná promoce :kytka: dik holky :hug: :hug: :hug:
Jo a @sirikit sixpack me dostal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
27.3.15 21:50
@sirikit píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance:
Jooooo!!!
Strasne se tesim, ono by i slo, abys pripadne prespala u nas na baraku, mivame ho jen pro nasi bandu a nikdy vsecky postele neobsadime. To doladime, nevidim problem.
Tady holcicky vsecky vidite, s jakou nenucenosti jsou nektere z nas schopny naplanovat si parbicky rok dopredu.
Ze vseho nejvic je zazrak, ze jsme pri tomto zivotnim stylu vubec byly schopne nejake to kilo shodit. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, jen abych zase do ledna všechno nenabrala zpátky :mrgreen:
Kurňa, pokud byste měli místo, mohl by fakt ještě někdo dorazit…
Když já ani nevím odkud kdo je.
Kaspinka Brno, občas jezdí do Jablonce, to by pro ní nemusel být problém.
Když by to šikovně naplánovala…
Harfa Ostrava a Bibi je taky někde tam poblíž, ne?
Majdulka bude asi v USA (tu bych tak moc chtěla vidět!)
Odkud jsou zbylé holky vůbec netuším :nevim:
Besinka Praha??? Ale to vůbec nevím :nevim:
Si připadám jako Karel Gott :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V diáři záznam skoro rok dopředu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ještě to musím říct Romče :mrgreen: :dance: :dance: :dance:
Ale tam nebude problém, naopak, tu vezmu s sebou :srdce: ;)
To jsem zvědavá, jestli z toho tenktokrát něco bude :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
27.3.15 21:52
@sirikit píše: ..„Slečno, jste romantička?“..„Ne, já jsem Blažena Tyčková, Roman Tyčka je můj manžel.“ :mrgreen: :mrgreen:
Šmarjá, mě to došlo až po několika minutách. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
27.3.15 22:05
@LydiaD píše: Šmarjá, mě to došlo až po několika minutách. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I me :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Holky jela bych hned.. Ale.. Uvidime no. Leda ze byste si treba daly hromadnou dovolenou do Jizni Caroliny nebo tak.. :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
27.3.15 22:20
@LydiaD
@LydiaD píše:
No, jen abych zase do ledna všechno nenabrala zpátky :mrgreen:
Kurňa, pokud byste měli místo, mohl by fakt ještě někdo dorazit…
Když já ani nevím odkud kdo je.
Kaspinka Brno, občas jezdí do Jablonce, to by pro ní nemusel být problém.
Když by to šikovně naplánovala…
Harfa Ostrava a Bibi je taky někde tam poblíž, ne?
Majdulka bude asi v USA (tu bych tak moc chtěla vidět!)
Odkud jsou zbylé holky vůbec netuším :nevim:
Besinka Praha??? Ale to vůbec nevím :nevim:
Si připadám jako Karel Gott :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V diáři záznam skoro rok dopředu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ještě to musím říct Romče :mrgreen: :dance: :dance: :dance:
OAle tam nebude problém, naopak, tu vezmu s sebou :srdce: ;)
To jsem zvědavá, jestli z toho tenktokrát něco bude :jazyk: :mrgreen:

Jsme s Jurasem na chate, cucame sano k „tricatinam“,do hospody jdem s bandou az zitra.
Trochu si povidame, trochu ctu Reflex - kupte si mmch novy Reflex, extremne zajimavy clanky! :pankac: :pankac:
Odbiham nakouknout za vama, rehtam se, jako obvykle predcitam a Juras s pivkem ozil:
Hele, ale to bude bezvadny! Kdyz dopredu zjistis, kdo vsecko prijede, rekne se to Marte, ta blokne cimru navic…
Vyrid, ze v patek se chlasta a v sobotu se jde do muzea Jary Cimrmana a k Capovi!"
Koukam, ze se zacal skoro rok dopredu tesit taky. :mrgreen: :mrgreen:
Dalsi moznost je ta, ze zije uz pres rok v presvedceni, ze se celou tu dobu kralovsky bavim na nejaky perverzni seznamce, ted konecne jsme si naplanovali srazek a on nechce chybet, az se rozjede divokej grupik. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele, a vis, ze s tou vahou mne to napadlo taky? Paneboze, po Vanocich!! Musim se ovladat s jidlem, nebo se pred Lydii straslive ztrapnim. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.3.15 22:28

Holky to je sranda s váma fakt, já bych za váma nejradši dojela taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75928
27.3.15 22:41

@Pobuďátko My s tebou pocitame! :pankac: :pankac:
Udelas si vylet do domoviny, smoulu i cerstve vyrostlyma sestkama predas babicce, at si taky uzije, a mazes do Prichovic
Pozor, tuhle akci myslim smrtelne vazne! Treti vikend v lednu.
Kdo by v tak hluchej termin mohl mit nejakou akci??? 8o
Listujte diarema, znamenejte si… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.3.15 00:57
@sirikit píše:
@Pobuďátko My s tebou pocitame! :pankac: :pankac:
Udelas si vylet do domoviny, smoulu i cerstve vyrostlyma sestkama predas babicce, at si taky uzije, a mazes do Prichovic
Pozor, tuhle akci myslim smrtelne vazne! Treti vikend v lednu.
Kdo by v tak hluchej termin mohl mit nejakou akci??? 8o
Listujte diarema, znamenejte si… :kytka:

Zní to moc lákavě, fakt, akorát my budem v ČR někdy přes svátky, třetí týden v lednu už budem zase tady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
28.3.15 10:25
@Pobuďátko píše:
Holky to je sranda s váma fakt, já bych za váma nejradši dojela taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No koukni, nejsi tady ještě moc dlouho… takže… by to chtělo něčím zaujmout… :think: :think: :think:
Nech mě chvíli přemýšlet… :think:
Aha, už to mám.
Derisák bývá v Hamburku celkem často.
Takže… :idea:
Pokud dorazíš i s ním, tak Ti zaplatím cestu a nocleh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a je to :mrgreen:
To víš, že přece patříš mezi nás :hug: :hug: :hug: :hug:
Vzhledem k tomu, kde bydlíš, klobouk dolů kdybys dorazila ;) :potlesk:
A to nemluvím o Tvém orientačním smyslu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Abys nebyla někde u Plzně, zatímco my se budeme v Tanvaldu už loučit :mrgreen:
Zlobím Tě, viď?
To je láskyplné pošťuchování :hug: :*

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
28.3.15 10:34
@sirikit píše:
@LydiaD
Hele, a vis, ze s tou vahou mne to napadlo taky? Paneboze, po Vanocich!! Musim se ovladat s jidlem, nebo se pred Lydii straslive ztrapnim. :zed: :zed: :zed:

Zase na druhou stranu…
Celkem slušná motivace, jak si ty postavy udržet :mrgreen: :mrgreen:
A navíc… setkání u moře by pro mě bylo dost flustrující, zlatý leden :mrgreen:
V zimě ledacos pod oblečením schovám :mrgreen: ;) Říkala jsem Honzovi o tom pokoji, co vymyslel Juráš.
Hnedle vymyslel, že by lyžoval s lyžařskou částí výpravy 8o 8o
On chce jet taky a myslí to vážně 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nezasahují nám ti chlapi do života víc, než je třeba???
Jsem přece na hubnoucí diskuzi a miluju Derise!!!
A skončím na chatě s Honzou, Tebou, Jurášem a Věroušem???
Nějak z toho začínám být nervózní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
28.3.15 10:38

@Pobuďátko
Aha, už čtu, že tou dobou tady nebudeš :(
Víš jak to je, nikdy neříkej nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
28.3.15 11:30

@Bibiana nám za půl hoďky startuje ;) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
939
28.3.15 11:36

Holky, já se včera nechala ukecat od kolegyně, vzala mě do fitka na cvičení, které se jmenuje Body attack! Jistě si už podle názvu dokážete představit jak to vypadalo.Po prvních 15ti minutách, celá rudá a bez dechu jsem si říkala, že další třičtvrtě hodinu prostě nemůžu vydržet a ona, blázen, byla minulou sobotu dokonce na dvouhodinovce! :zed: No každopádně jsem to samozřejmě dala a v pondělí jdu zas :dance:

@LydiaD Lidunko,já jsem Karlovy Vary :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
28.3.15 11:47

@LydiaD Taky jsem si na ní zrovna vzpomněla, že za chvíli startuje :pankac: Bibi, do toho! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková