Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75801
13.1.16 12:44

@stesa Jasně, polez polez. :kytka: :pankac:
A obligátní vstupní dotazník: kolik vážíš, kolik měříš, kolik chceš shodit a třeba kolik je ti let, jestli to na sebe nemáš problém prásknout.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
13.1.16 14:34
@sirikit píše:
@stesa Jasně, polez polez. :kytka: :pankac:
A obligátní vstupní dotazník: kolik vážíš, kolik měříš, kolik chceš shodit a třeba kolik je ti let, jestli to na sebe nemáš problém prásknout.. ;)

no problém mám, protože se za to jak vypadám fakt stydím, ale právě proto jsem se rozhodla do toho pustit a doufám, že rok s tím problém mít nebudu :(
Vážím 87,5 kg…164cm.. měřit jsem se nezměřila, to až dnes večer. a chtěla bych sundat 20kg..vím, že to číslo je strašné..ale snad to dám :oops: :oops: jinak je mi 38 a jsem 1/2 roku po druhém porodu :-) v prvním těhotenství jsem nabrala 9kg(to jsem sundala),ale ve druhém jsem nabrala 17kg a mám to pořád nahoře :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.1.16 16:46

@stesa ahoj :mavam: neboj to dáš :) hlavní je vše dodržovat tak jak máš :) zbytečně nehřešit, jinak si to zastavíš..a já jak jednou zhřešila ( poprvé asi po 3měsících, tak pak už bylo těžší a těžší se udržet) já zhubla 20kg..prošla všemi fázemi a teď dolaďuji..mám vše hrozně povolené-hlavně břicho
Tak držím pěsti ať ti to jde :)
Doufám, že nekojíš, to by jsi to držet nesměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.1.16 17:05

@stesa

Ahoj, vítám tě :-) Budu držet palce, ať kg mizí rychle a dle tvých představ. Jinak kolektiv holek tu je super a jsem asi jeden aktivní kluk zde na debatě :oops: Začínal jsem 16.10 a již mám téměř 20 kg dole :dance: Takže nevidím potíž shodit to co chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.1.16 19:17

@stesa

Ahoj a směle do toho, máš velké štěstí, že jsi tento zázrak zvaný Dukanova „dieta“ objevila :mrgreen: Dala jsem to schválně do uvozovek, protože to slovo nemám ráda a sama to beru spíš jako životní styl, ve kerém se budeš cítit lehce, svěže a nabušená energií…vlastní zkušenost! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.1.16 19:30

Tak milé kočky a kočičáci - podávám hlášení

Po 2 opět extra poctivých B dnech mám stále 59… mno, asi koupím novou baterku do váhy a víte co, jsem se hluboce zamyslela a fááákt málo piju, jak je zima, tak mě to neláká, to jsem tubka co :zed: Dělám si tedy v práci čaj, ale nic extra množství, v létě dám jen přes pracovní den petku a půl.

Takže poučena chybou vlastní apeluji i na ostatní, pít, pít a pít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
13.1.16 19:57

@stesa taky Tě vítám, určitě Ti to půjde, jen je fakt třeba nehřešit, nastudovat si pravidla a uvědomit si, že co není vyloženě povoleno, se nesmí :lol:. Pravidla pro 1. a 2. f. @LydiaD krásně sepsala, najdeš je ve fotoalbu. Jinak doporučuji přečíst knihu. @Petra Daisy já naštěstí piju stejně v létě i v zimě, ale převážně v práci, kdy si na dopoledne i odpoledne uvařím konvici čaje, tam to mám tak nějak automaticky. O víkendech na pití musím víc myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.1.16 20:23

konjaková mouka

Ahoj holky, zkoušely jste prosím některá péct něco z konjakové mouky? Prosím nějaké rady a zkušenosti :-) předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
13.1.16 22:41

@stesa
Do léta budeš šlank!!! ;)

• Citovat
  • Upravit
14.1.16 06:28

Tak holky (a kluci :) ) dnes už se cítím líp, atb asi začínaj konečně působit, takže se do toho pouštím zase, po 1F bych chtěla zase začít i cvičit. Jinak udělala jsem si nákup přes tesco, takže mám plnou lednici šunky od kosti, jater, zadního hovězího, kuřecího, syrečků, mých milovaných kefírů a tvarohů. Budu držet ode dneška max do soboty, přeci jen chci shodit čtyři kila a pak zpevňovat, třeba postupem dodám i foto, až budu vypadat tak, jak chci. Jo a u psaní toho, co jsem si nakoupila mě napadlo, mohla bych si udělat tatarák a dát ho na dukanův chlebík? Zdá se mi, že to by taky nemusel být velký prohřešek a vítám stesu a držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.16 07:53

@JaNe011 ahoj..já konjakovou mouku ani neznám..kupuji akorát nudle perfekt pasta, ty jsou z konjaku.Jsou teda dřažší asi 80Kč. Takže ti bohužel neporadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.16 10:27

@Petra Daisy já mám také problém s pitím..musím na to myslet neustále, jinak jsem schopná vypít třeba jen 0,5l vody :( teď hodně čajíčkuji a vyzkoušela jsem maté čaj místo kafe a dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.1.16 10:36

Dobré ráno :)

tak včera jsem upekla tvarožník a byl výbornýýýýýýýýýý :) i chlapovi chutnal :) už se těším, až zkusím tvarohové noky s masíčkem a zeleninkou :)

Dneska mám po tom svém víkendu další BD a k obídku mě čekají kuřecí jatýrka :) copak máte dobrého vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.16 11:08

@Krťounka já dnes kuřecí vývar :)
super, že si tak vyváříš, tak to má být :D co nejvíce si to zpříjemnit..já dnes zase asi udělám ty moravské koláče..ty jsou nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.1.16 11:47

@Itečko Včera jsem si na koláče opsala recept, tak je zkusím :) zkoušela jsi tvarohové noky k masu a zelenince? :) musím říct, že mám trošičku z té kombinace obavy :nevim:

Jinak jak bojuju, na váhu jsem nevlezla, protože mám před MS, tak si nechci kazit náladu váhou. Vždycky mám o 3kg víc :( Doufám, že potom co splasknu to bude dobrý :) Připadám si jak nafouknutý balon :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková