Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@stesa Jasně, polez polez.
![]()
A obligátní vstupní dotazník: kolik vážíš, kolik měříš, kolik chceš shodit a třeba kolik je ti let, jestli to na sebe nemáš problém prásknout.. ![]()
@sirikit píše:
@stesa Jasně, polez polez.![]()
A obligátní vstupní dotazník: kolik vážíš, kolik měříš, kolik chceš shodit a třeba kolik je ti let, jestli to na sebe nemáš problém prásknout..
no problém mám, protože se za to jak vypadám fakt stydím, ale právě proto jsem se rozhodla do toho pustit a doufám, že rok s tím problém mít nebudu ![]()
Vážím 87,5 kg…164cm.. měřit jsem se nezměřila, to až dnes večer. a chtěla bych sundat 20kg..vím, že to číslo je strašné..ale snad to dám
jinak je mi 38 a jsem 1/2 roku po druhém porodu
v prvním těhotenství jsem nabrala 9kg(to jsem sundala),ale ve druhém jsem nabrala 17kg a mám to pořád nahoře
![]()
@stesa ahoj
neboj to dáš
hlavní je vše dodržovat tak jak máš
zbytečně nehřešit, jinak si to zastavíš..a já jak jednou zhřešila ( poprvé asi po 3měsících, tak pak už bylo těžší a těžší se udržet) já zhubla 20kg..prošla všemi fázemi a teď dolaďuji..mám vše hrozně povolené-hlavně břicho
Tak držím pěsti ať ti to jde ![]()
Doufám, že nekojíš, to by jsi to držet nesměla…
Ahoj, vítám tě
Budu držet palce, ať kg mizí rychle a dle tvých představ. Jinak kolektiv holek tu je super a jsem asi jeden aktivní kluk zde na debatě
Začínal jsem 16.10 a již mám téměř 20 kg dole
Takže nevidím potíž shodit to co chceš
Ahoj a směle do toho, máš velké štěstí, že jsi tento zázrak zvaný Dukanova „dieta“ objevila
Dala jsem to schválně do uvozovek, protože to slovo nemám ráda a sama to beru spíš jako životní styl, ve kerém se budeš cítit lehce, svěže a nabušená energií…vlastní zkušenost! ![]()
Tak milé kočky a kočičáci - podávám hlášení
Po 2 opět extra poctivých B dnech mám stále 59… mno, asi koupím novou baterku do váhy a víte co, jsem se hluboce zamyslela a fááákt málo piju, jak je zima, tak mě to neláká, to jsem tubka co
Dělám si tedy v práci čaj, ale nic extra množství, v létě dám jen přes pracovní den petku a půl.
Takže poučena chybou vlastní apeluji i na ostatní, pít, pít a pít… ![]()
@stesa taky Tě vítám, určitě Ti to půjde, jen je fakt třeba nehřešit, nastudovat si pravidla a uvědomit si, že co není vyloženě povoleno, se nesmí
. Pravidla pro 1. a 2. f. @LydiaD krásně sepsala, najdeš je ve fotoalbu. Jinak doporučuji přečíst knihu. @Petra Daisy já naštěstí piju stejně v létě i v zimě, ale převážně v práci, kdy si na dopoledne i odpoledne uvařím konvici čaje, tam to mám tak nějak automaticky. O víkendech na pití musím víc myslet ![]()
Ahoj holky, zkoušely jste prosím některá péct něco z konjakové mouky? Prosím nějaké rady a zkušenosti
předem děkuji
Tak holky (a kluci
) dnes už se cítím líp, atb asi začínaj konečně působit, takže se do toho pouštím zase, po 1F bych chtěla zase začít i cvičit. Jinak udělala jsem si nákup přes tesco, takže mám plnou lednici šunky od kosti, jater, zadního hovězího, kuřecího, syrečků, mých milovaných kefírů a tvarohů. Budu držet ode dneška max do soboty, přeci jen chci shodit čtyři kila a pak zpevňovat, třeba postupem dodám i foto, až budu vypadat tak, jak chci. Jo a u psaní toho, co jsem si nakoupila mě napadlo, mohla bych si udělat tatarák a dát ho na dukanův chlebík? Zdá se mi, že to by taky nemusel být velký prohřešek a vítám stesu a držím palce ![]()
@JaNe011 ahoj..já konjakovou mouku ani neznám..kupuji akorát nudle perfekt pasta, ty jsou z konjaku.Jsou teda dřažší asi 80Kč. Takže ti bohužel neporadím..
@Petra Daisy já mám také problém s pitím..musím na to myslet neustále, jinak jsem schopná vypít třeba jen 0,5l vody
teď hodně čajíčkuji a vyzkoušela jsem maté čaj místo kafe a dobrý ![]()
Dobré ráno ![]()
tak včera jsem upekla tvarožník a byl výbornýýýýýýýýýý
i chlapovi chutnal
už se těším, až zkusím tvarohové noky s masíčkem a zeleninkou ![]()
Dneska mám po tom svém víkendu další BD a k obídku mě čekají kuřecí jatýrka
copak máte dobrého vy? ![]()
@Krťounka já dnes kuřecí vývar ![]()
super, že si tak vyváříš, tak to má být
co nejvíce si to zpříjemnit..já dnes zase asi udělám ty moravské koláče..ty jsou nej ![]()
@Itečko Včera jsem si na koláče opsala recept, tak je zkusím
zkoušela jsi tvarohové noky k masu a zelenince?
musím říct, že mám trošičku z té kombinace obavy ![]()
Jinak jak bojuju, na váhu jsem nevlezla, protože mám před MS, tak si nechci kazit náladu váhou. Vždycky mám o 3kg víc
Doufám, že potom co splasknu to bude dobrý
Připadám si jak nafouknutý balon ![]()