Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4278
4.1.16 13:51

Tak otruby sehnany jeste mi reknete s cim si je davate? samotne nebo v necem? a co jste tak snidali v prvni fazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
4.1.16 14:48

Zdravím všechny dukanky.. Od včera studuji fáze a jidelničky Dukanovi diety. Ráda bych se do toho vrhla. Po porodu zustala nějaká ta kilča. Nějaké osobní typy na co si dát pozor, čeho se vyvarovat a kde nakupujete všechny ty potřebný věci jako otruby a sladidla a tak? Děkuji a přeji krásné, u nás sněhové, pondělí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
47
4.1.16 15:45

@sonulicka Ahoj, tak já prvních 7 týdnů snídal jen otruby s jogurtem + skořici a ted si dávám do toho ještě kešu ořechy - Holandie je top :-) Nyní snídám na střídačku jogurt a někdy zase jen maso ( krůtí či kuř. šunku min 95% masa ), o víkendu si udělám občas i vajíčka. Když se podíváš zpětně tak je tu plno příspěvků jak s otrubama naložit( domácí pečivo atd). Já si tím i zahušťuji špenát. V prvních týdnech jsem byl úplně bez pohybu a kila mizela před očima. Mrkni zpět pár stran a uvidíš (cca od začátku listopadu).

@lednova.jita otruby se dají koupit v Kauflandu či na netu. A co se týče sladidel tak první týdny jsem používal sušenou stévii, ale kupovanou v DE - je tam za hubičku. Nyní asi 4 týdny již žádná sladidla nepoužívám a čerpám jen z těch co jsou už v potravinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
4.1.16 15:56

@Coke_men ja si dnes na snidani dala sunku ale nejak mi to po ranu nechutnalo :-D pak uz to bylo v klidj zatim teda :-D ikdyz dite tak prudi ze uz ji mam celkem dost a kdybych ted mela po ruce cokoladu tak ji na uklidneni sezeru :-D ale vse jsem vcera vyhodila a nakoupila na deset dni abych si zvykla a nemusel do obchodu dnes uz jsem vyzvedla jen otruby :-). Akorat nevadi ze jsou ty otruby mlete? Nekde jsem cetla ze by nemely byt uplne mlete nevim jestli tady ci v knizce nwbo nekde jinde.. Ty uz ses ve 3 fazi? A jogurt beres holandii? Ja myslela ze maji byt netucne jogurty koupila jsem nejaky recky jogurt s 0% tuku ale divam se ze je tam 3,2 g sacharidu tak ted nejak nevim ktery :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
4.1.16 18:20

@sonulicka
Koukni sem, jsou tu sepsaná pravidla pro první fázi a pár tipů, které by se Ti do začátku mohly hodit ;)
Pravidla 1F

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
4.1.16 18:27

@sonulicka
A taky si pročti pár stránek kolem strany 1979.
Je tam hodně odpovědí pro „pastelku“, která se do dukanky nakonec asi nepustila :-(
Ale najdeš tam hodně otázek a odpovědí, které začátečníci kladou ;)
Včetně vysvětlování, pár vychytávek, včetně fotek.
Určitě se Ti vyplatí v tom trochu počíst ;)

• Citovat
  • Upravit
4278
4.1.16 19:55

@LydiaD jj dekuju ja spis jak ctu tu knizku tak ta je prave hodne resene ze to musi byt ty spesl otruby a ze jogurt jen nizkotucny apod tak se radeji ptam. nicmene mam prvni den uspesne za mnou snad to tak bude pokracovat dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
4.1.16 20:05

@sonulicka
Všichni jsme tu jedli otruby z Kaufu, neboj ;)
Já osobně bych ze začátku jedla ten řecký jogurt.
Holandie je víc tučná, ale ve 2F a 3F jí tu taky holky jedly.
Já osobně mám ráda jogurt Klasik od Olmy, kupuju ho v Bille.

• Citovat
  • Upravit
4278
4.1.16 20:41

@LydiaD ja mam koupeny recky je tam psano 0% tuku mam ho rada tak mi to nevadi. tak dekuji za cenne rady :-) snad vydrzim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
4.1.16 21:32

Děcka bacha, ořechy jsou zlo!
Na kesu, panbu s nami a zlej pryc, do ctvrty faze ani nepomyslet!! :cert: :cert:
Ano chapu, taky je miluju, ale schvalne si najdete v kalorickych tabulkach, kolik ma takovej orech ceho. :roll:
Strasne tučný, dáš si pár oříšků do jogurtu a ketoza v kopru.
Pokud Coke man porušuje a přesto hubne, da se mu jenom gratulovat, ale určitě to neberte za normu a mazacke doporuceni!
Minimalne pár měsíců, podle toho, kolik chcete zhubnout, se opravdu vyplatí jet striktně a neporusovat!
Všem novackum držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.1.16 22:03

@sirikit no tak já tak trochu jsem s ořechy mimo pravidla DD, ale pořád se držím všech zásad. ( základ je bez cukru ) zase tuk neni škodlivý tolik, kord když je samotný a není doplněn cukrem, pak to dělá v těle neplechu. Zase v ořechách je plno zdravých nen. m. kyselin a 200g sáček mám na cca 10-14 dní, což není tak dramatické. Pokud je má myšlenka špatná, rád se přiučím :nevim:

Stále hubnu, po 3 týdnech téměř bez úbytku, se zase váha posouvá pomalu dolu. Možná to je tím i že jsem cca 14 dní zpět zařadil 4-5× týdně pohyb

Jinak abych nemátl nováčky, tak prvních 9 týdnů na DD bylo opravdu striktně dodržováno a to se super výsledky, pár stran zpět jsou i fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
5.1.16 20:08

@Coke_men Jojo, v podstatě to vidím podobně :hug:, já zase ve dvojce hřešila tučnějším jogurtem (Valašský z Penny, fakt moc dobrý, ale s 3,1% tuku) a oblíbeným gervais, které je na tom s tukem ještě výrazně hůř. :roll: :oops: :oops:
Ale když jsem se tu s tím svěřovala, vždycky se špatným svědomím a důrazně jsem podtrhovala, že Dukan by mě za to určo surově zmlátil. :nevim:
Když my jsme tu s holkama ze „staré gardy“ vždycky byly zastánkyněmi takového toho ortodoxního Dukana, bez všech možných úlev, schůdků a přivřených očí, protože ruku na srdce - čas od času ulítne prakticky každý.
Jenomže víš, že TOHLE není Dukan, bereš to jako slastný hříšek a pak zas frčíš v lajně. Pokud sem tohle prasení budeme psát ve stylu „já to dělám takhle a stejně to funguje“, další podobné výroky se nováčci dočtou na fb a jinde na webu…a pokud souhrn všech těch odskoků vezmou jako povolené až doporučené, zbytečně to znedůvěryhodní metodu. A to si Dukan nezaslouží, protože nevím o žádné další dietě, která by tak dokonale fungovala. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.1.16 18:42

No nakukuju a ono mrtvo :jazyk:

No nic, tak i tak vás zdravím :mavam:

Podávám hlášení: tak já už jsem na svém, váha hopsá mezi 58-59kg, takže jsem tam, kde jsem byla před vánocema

Očekávala jsem lednový nával nováčků a jsem docela překvapená, že by žádná předsevzetí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.1.16 19:21

@Petra Daisy Ahoj, Tvé hlášení zní dobře :potlesk: :palec:. Já jsem taky na předvánoční váze, ale chci ještě 2 - 3 kg dolů, tak jsem se teď do toho trošku obula ;). A už zase běhám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.1.16 19:53

@Bibiana1

Cože??? Ty v tomto počasí běháš… a dobrovolně?? Tak to jsi super-žena :palec: :lol: Mě by ven nedostal, jsem zalezlá, piju horký čajíky a max do práce a z práce, víc ani ťuk :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková