Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
9.12.15 13:25

@Itečko moc:) zase máme růstové období takže od včerejška trpím a přemýšlím kde si to na zádech naříznu :D dneska jsem ráda, že můžu sedět na řiti a chodit jen záchod:) Ale jinak zatím pořád dobrý:) Ještě že tohle je jen dočasný stav:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.15 13:38

@Kaspinka no tak super, to si teda užíváš :)jen ať roste klučík :)Jen si to užívej :)a co vyběhla jsi nebo raději ne? Teď už je teda sychravo..Já pořád běhám as tak 3× v týdnu..teď jsem začala hodně ty večery. Když jde dítko spát :) abych neměla výčitky :), že se jí nevěnuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.12.15 13:39

@Itečko ne ne už ne:) ale mám pravidelné procházky s hafanem tak aspoň něco:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.15 13:41

@Kaspinka já myslím, že to je hodně dostačující..nic se nemá přehánět :)
Tak si užij vánoce a papáníčka :)teď ještě můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.12.15 15:40

Ahoj Dámy tak jak jsem Vám včera slíbil posílám fotky mé manželky 46/165 vah na začátku diety 93 kg. Nyní 73,8 kg. Start DD 19.07. 2015. A ještě nekončíme. :potlesk: Dáme vědět jak to pokračuje. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.15 16:51

@kaja 50 :potlesk: :potlesk: :dance: tak jako neskutečná paráda :) manželka úplně zkrásněla..fakt jste dobrý..moc sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
9.12.15 17:40

@kaja 50 8o :potlesk: :potlesk: taky paráda, jste dobří, moc vám to oběma sluší a jen tak dále :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75809
9.12.15 18:00

@kaja 50 Týýýýýýý bláho 8o 8o 8o 8o, tak to je bomba!!! :kytka: :kytka:
A co ti řekla ta původní milá baculatá paní, když sis přitáhnul tu nádhernou štíhlounkou blondýnku? ;) :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75809
9.12.15 18:34

Jo a holčičky, dozvěděla jsem se dneska v práci tematický vtip. Škemrá manželka před Vánocemi: „Miláčkuu, já jsem letos byla tak moc hodná a tobě se v podnikání dařilo… :) Co myslíš, že bych si zasloužila nějaký moc krásný dárek? :roll: :roll: ;)
Manžel: - „No a co pěkného by sis tak broučku představovala?“
"Noo, něco…co má zrychlení z nuly na sto za tři vteřiny!! :potlesk: :dance: :dance: :dance: "
Manžel zadumaně přitakal… a opravdu!
Pod stromečkem našla manželka osobní váhu. :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
9.12.15 19:31
@sirikit píše:
@kaja 50 Týýýýýýý bláho 8o 8o 8o 8o, tak to je bomba!!! :kytka: :kytka:
A co ti řekla ta původní milá baculatá paní, když sis přitáhnul tu nádhernou štíhlounkou blondýnku? ;) :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by mě taky zajímalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vážně poklona, jste dobří!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
306
9.12.15 19:59

@Itečko

Ahojky, tak jak bych to tak hezky řekla… cvičím, ale nepředřu se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.12.15 20:01

@kaja 50

Ty jo, tak manželka je pěkná čičina!!! Ta první fotka vypadá jak její starší oplácaná ségra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.12.15 20:03

@sirikit :lol: :lol: Dobrej vtípek, myslím, že v reálu by to manža nepřežil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.12.15 13:20

.Všem Vám děkujeme za pochvalu. Bez Vaší diskuze tady bychom to tak skvěle nezvládli. Vám patří velké díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.12.15 06:50

Krásné ranko všem :) musím se pochlubit už 3den držím 64,5km :dance: :dance: tak jsem šťastná :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková