Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Petra Daisy Tvůj přístup se mi líbí
A občasné hřešení při oslavě si vůbec nevyčítej. Stejně máš můj obdiv, jak tak dopilováváš poslední kilčo. Nejlepší na tom je to, že to číslo na váze je jen pro Tebe, už teď vypadáš skvěle a nemyslím, že někdo jiný pozná, zda máš 56 nebo 57 kg
. @Coke_men tleskám
, jen tak dál, ty úbytky krásně motivují. Já osobně se dle zásad Dukana stravuji 2 roky a nehodlám na tom nic měnit. Každé ráno otrubová kaše s ovocem, svačina nějaký tvaroh nebo tvarohový fittness koláč, oběd většinou maso se zeleninou, odpoledne tvaroh něbo cottage a večer běh
, po kterém většinou už nejím, maximálně si dám podmáslí. Přílohy a hostiny občas dle situace, pečivo taky občas. Cítím se fajn a to je důležité. Je třeba si ten životní styl zažít a pak to jde samo ![]()
@RIBKA63 vítej, to dáš, ale na ořechy teď budeš muset na nějakou dobu zapomenout. 10 kg máš za cca 2 měsíce dole, ale je třeba fakt neporušovat a mít vše nastudované. I když začínat zrovna před Vánocemi ![]()
@RIBKA63
Vítej mezi známa
A jaký máš teda teď míry?
(kg a výška) Deset kg určitě hrabě zvládneš
Tak držím palce!!! ![]()
Člověk musí být nadšený, páč pak to jde hned líp dolů
Kdyby jen kilčo, piluju hnedka 2, ta „8“ se mě holt drží jak blázen, ale nezoufám, jsem nažhavená jí pokořit a jestli to bude teď nebo na jaře… nevadí, hlavně, že to neleze nahoru ![]()
@RIBKA63 Ahoj, vítej tady mezi náma… vrhnout se na to takhle před vánocema, to chce pevnou vůli teda!!! Písni vstupní údaje ![]()
Hele a kde jsou jako všichni?? To už pečete či co?? Tak já se teda musím pochválit, dnes krásný ukázkový B den… a jede se dál. Pohyb zatím dosti flákám, maximálně se zpotím při uklízení baráku, ale tím to hasne. Naštěstí se bojím řídit, tak všude šlapu pěšky, tak snad se to počítá ![]()
Mno tak hezký večer ![]()
@Petra Daisy @Bibiana1 @Johulka… Holky díky
Moje výchozí míry 176 cm, 74 kg. Před rokem jsem měla 65 kg a chtěla bych je zpátky
…snad se mi to podaří. Dneska jsem to snad zvládla: ráno protejn, dap. sváča 2 duk. housky s 92% šunkou, oběd steak z kotlety, odp. sváča tvaroh, potom fitko a večeře duk. houska + šunka. Je to tak správně???…Ale strááášně mě honí mlsná ![]()
@RIBKA63 Já sem taky na sladký tak neustále něco péči, takže když mě honí mlsná tak si zkrátka pochutná na nějake dukanově buchtičce s kávičkou a veselé frčím dál ![]()
@Johulka ahoj, tak to vůbec netuším
já to ani nejím normálně.
@Johulka píše:
Hele holky, můžeme pečené kaštany?
Co není povoleno, je zakázáno
. I když mě v kalorických tabulkách překvapily, myslela jsem, že jsou hodně tučné, ale ne. Nicméně mají hodně sachrů ![]()
Ahoj holky tak vas tady procitam a zjistuji info chystam se na dietu ale az po vanocich to bych ted nedala tesim se na obzerstvi
loni jsem byla tehotna a bylo mi cele svatky tak zle jen pri pohledu na cokoliv tak si to chci letos uzit
ale s novym rokem zaciname i s manzelem. Akorat chci se zeptat casto tady mluvite o tom ze jste si nekde nechali spocitat kolik s dulanem jste schopni shodit muzete mi nekdo dat nejaky odkaz??
Krásný páteční večer všem,
tak opět další úspěšný týden za mnou. Nyní 6 týdnů na DD a výsledek je - 12, 6 kg a 13 cm v pase. Je to super pocit, sice kila nejdou už tak rychle dolu, ale pořád to padá ![]()
Dnes přikládám foto v kalhotech, které již bohu dík nemohu nosit ![]()
Všem co váhají s DD doporučuji začít ihned, já sám jsem se dozvěděl o DD v 9 večer a ráno jsem najel. Již ted vím, že to bylo správné rozhodnutí
@Coke_men pekny vysledek
ja teda mam v planu az po novem roce za prve skrz vanoce a taky hlavne stale jeste kojim coz u DD neni mozne. Takze stejne budu cekat az se mala odstavi ci ji odstavim ja. Muzu se prosim te zeptat jak to jako chlap snasis? Manzel to chce drzet pak se mnou. A jeste prosim te nemas nekde odkaz na moznost spocitat si kolik se da s DD shubnout a za jako dlouho? Vim ze se tady o tom bavi ale nejak se mi nedari najit zadny odkaz a zatim ted ani zadna odpoved… Doufala jsem ze to tady trochu zije aby mel clovek i virtualni podporu
@Coke_men píše:
Všem co váhají s DD doporučuji začít ihned, já sám jsem se dozvěděl o DD v 9 večer a ráno jsem najel. Již ted vím, že to bylo správné rozhodnutí
Seš jak já, já jsem se v lednu 2014 ležíc v posteli těsně před usnutím a čtouc si na mobilu někdy o půlnoci dozvěděla o existenci Dukanky a ihned druhý den začala.
![]()
Během půl roku - 15 kilo (jsem podstatně starší než ty a původní plán byl sundat tak 8 - 10 kilo), dvě tři kila pravda přiskákaly zpátky, ale pořád ten samý stav udržuju už víc než rok.
Takže: de to!!!
![]()
Taky nejsem na nějaký velký rozmýšlení a váhání, když mám pocit, že TOHLE JE ONO, skáču do toho hned.
![]()