Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, už to není, co to bylo
jen nevadí, když vám sem budu psát denně (ze začátku, kdy jsem v euforii) svoje postupy? Trošku mě to donutí vydržet. Jinak dnes mám pátý a poslední den 1f, žízeň čím dál tím větší, už mi ani dnes nevadilo jít kolem pekárny a cítit koláčky, horší je ale, že se mi zase na schodech zamotala hlava a poslední čtyři jsem nebyla vůbec schopná vyjít, přitom nijak nehladovím, jím dost, jen to, co je povoleno, ale prostě ty schody jsou záhul. Jenom ještě mě napadlo se zeptat, v 2f můžu si udělat zeleninový salát a dát si na něj light balkán z lidlu? Popravdě jsem se nekoukala, jaký má obsah tuku, jen jestli si ho někdo nekupujete nebo nemáte zkušenosti. Zase bych nechtěla kvůli kousku sýra zase přijít o to, co už mám dole. Jo a vlastně to nejdůležitější, kalhoty přes břicho a celkově nohy mi jsou volnější, stejně tak mám i krásně plochý břicho a zmizel mi podbradek, neměla jsem ho moc, ale trošku tam byl. Celkově si teď přijdu hezčí ![]()
Ahojky, všem moc gratuluji k výsledkům..super ![]()
já jsem na Dukanovi asi 20 dní a mám dole 6kg… v první fázi(7dní) jsem sundala 3,5kg a teď zbytek. ![]()
Když to tak čtu, tak bych brala sundat víc jako vy ostatní, ale i tak si říkám super, hlavně proto, že se cítím v pohodě a nejsem hladová
Ale přiznávám, že neběhám. Ale řekla bych, že pohybu mám dost. Jedno dítko 4m a druhé 3,5 roku.
Jsem pořádná kulička a tak mě čeká běh na dlouhou trať, ale hodlám vydržet.
Ahoj všem,
máte někdo zkušenosti taky s Dukanovou dietou 2? Takový ty schody na týden?
Hele já dnes končím 1f a mám dole 4,6 kg, takže oproti tobě to není nijak závratná částka navíc
nenervuj se, za 20 dní 6kg dole, to je krása
Začínám dnes 1F, tak jsem zvědavá. mám to v plánu na 4 dny. už se těším, až se pak zvážím.
@BoruvkaLesni Jak dlouho jsi 1F držela, že jsi zhubla tolik? a kolik byla výchozí? prosim tě, jestli to není tajný ![]()
@makymakk píše:
@sirikit myslíš že to není možný? Nevím, třeba fakt náhoda, ale neuškodí určitě to brát preventivně, kor v tomto počasí
No člověče, že by bylo tělo tak zranitený a spadlo do projevu avitaminózy za 5 dní, to mi přijde celkem nepravděpodobné. ![]()
Nehledě k tomu že koutky se ti neudělají v důsledku nedostatku vitamínu C, ale spíš B, ne? (Pokud budeš používat Bolero, vitamín C je tam přidaný)
Každopádně na tvoji otázku - jojo, já jedla kombinaci Vlasy-kůže-nehty od MedPharmy, k dostání v lékárně, plus (přes zimu a ve druhé fázi) Echinaceu v kombinaci s vitamínem C + zinek, taky v jedné krabičce, též od MedPharmy.
Ale to jsem jedla už dřív na nahození imunity od podzima do jara, nevím, jestli je to placebo, ale perfektně to na mě funguje, prakticky vůbec nemarodím.
Ve trojce už jsem neďobala nic, ale teď přes zimu jsem zase nasadila oblíbený setík viz výše.
K těm vitamínům… uvažuj. Odmysleme si teď několik málo dnů první fáze: co vyloučíš ze stravy během druhé fáze Dukanky? Cukry ve všech podobách a většinu tuku. Nikdy ne 100%, to se prostě nepodaří. A teď mi vyjmenuj vitamíny, které jsou obsaženy v sacharidech a tucích. Ne, neříkej mi A, D,E, K, to jsou vitamíny v tucích r o z p u s t n é. Něco si z tý biologie přece jenom pamatuju.
Obecně rozšířený a často opakovaný omyl je ten, že Dukanka je osekaná o důležité živiny. Pokud si pořádně naštuduješ, co je při tomhle stravování opravdu povolené, zjistíš, že to tvému zdraví musí logicky jedině prospět. Vyzkoušeno na mně.
Mmj. ![]()
@ugu píše:
Ahoj všem,
máte někdo zkušenosti taky s Dukanovou dietou 2? Takový ty schody na týden?https://www.emimino.cz/…ze-2-226267/
My jsme to tu s holkama kdysi řešily…
![]()
No a víš co, moc tomu nevěříme.
Stará garda jsme vespolek držely ortodoxního Dukana bez všech těchhletěch chytračinek a úlev a zhubly jsme všecky.
Přijde mi, že schůdky jsou možná spíš udržovací nebo pro lidi, co chtějí mít dobrý pocit, že jako hubnou, a současně si vyžírat vlastně všecko.
Pokud do toho chce někdo jít, držím palce a nevylučuju, že se to může i podařit. Ale mně by celkem hrabalo z toho přemýšlení, který den jako už můžu přesně co: dneska jenom maso, pak i zeleninu, pak i sýr, další den trošku rýže… ježiš.
Měla jsem kolikrát ve dvojce co dělat i s tím, abych si rozpomněla, jestli mám dneska BD nebo BZ.
![]()
Schůdky jsou pro pracující ženskou podle mně ještě náročnější na logistiku, než klasická ostrá Dukanka, která je navíc nejúčinnější a tím pádem nejvíc motivační.
![]()
Ahoj, už jsem to tu psala, takže tajný to není
výchozí byla 80,3 dnes 1 den 2f a ráno jsem měla 74,5. 1f jsem měla 5 dní ![]()
@BoruvkaLesni
Ty brďo, tak to jsi zhubla fakt hodně, na to, že jsi vážila „jen“ 80.myslela jsem, že takto rychle to jde těm, co váží víc, třeba 100kg a dál. Taky vážím 80,tak doufám, že mi to taky tak sleze:) dnes mám 2.den 1F. a co centimetry? taky tolik ubyly??
Ahoj všem… člověk tady chvíli není a čučim jak čáp do hnízda, nováčci a před vánocema, to je překvápko
… si to musím zpětně dočíst, ať mám přehled ![]()
U mě nic nového, stabilizuju…
Zatím se mějte…
@Johulka píše:
@BoruvkaLesni
A za 2. k té nutele, já osobně můžu vřele doporučit Kárélea (nebo tak nějakteď si nejsem jistá). Smí se od druhé fáze a patří mezi tolerované potraviny, dávka na den jsou dvě lžíce.
Určitě dvě LŽÍCE? Nejsou to spíš dvě LŽIČKY? ![]()
@besi2010
Taky mi to přišlo zvláštní, ale na více stránkách jsem se dočetla, že opravdu 2 lžíce, tak nevím ![]()
A co zbytek holky? Je tu nějak mrtví
povídej té jak se vám daří a jak postupujeme?
Já teď nějak ztrácí vůli, váha stojí a když vidím co všichni kolem mě papaj a to jsou i hubeňouři, tak mě to dost ničí.. ![]()
@Johulka Hm,zvláštní
Já jsem jí teda popravdě ochutnala poprvé až ve 4F a i tak to s ní raději neprehaním. Sice je slazená sladidlem, ale tuku myslím zrovna málo nemá ![]()
@besi2010
Ten tuk mě právě taky dost zaráží, tak se s ní snažím brzdit, ale je to nutela! Tak to moc omezit nejde
A ty už jsi teda ve 4.fázi?
Kolik jsi s dukankou dala dolů? ![]()
@Johulka Jj,jsem tu od konce dubna 2014,jen moc nestíhám přispívat
Začínala jsem s mírami 173cm a 76,6kg.Na začátku září 2014 jsem odcházela do 3F s váhou 58,5kg a tam jsem ještě pohubla asi 2kila, která se mi ale ke konci 3F v únoru 2015 vrátila. Takže teď jsem ve 4F zhruba třičtvrtě roku, vážím 61-62 kg, ale je to jen tím, že nejsem poslušná a nedodržuji Dukanem předepsaný 1BD týdně
Každopádně bych ráda ty 3-4 kilča dala ráda zase dolů, protože na pětku na začátku se mi lépe koukalo
i když mi dukan jako ideál vypočítal asi 64kg ![]()