Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Coke_men Ahoj, děkujeme, že jsi se s námi podělil o svou zkušenost a velká gratulace, jak Ti to jde
. No, bez sacharidů být nemůžeš a ani nejsi
, máš je v otrubách, mléčných výrobcích, zelenině, krom masa téměř ve všem. V DD jsou výrazně omezeny sacharidy a tuky v prvních 2 fázích, když hubneš, ve třetí fázi je začínáš přidávat. Takže toho bych se nebála. Ať Ti to jde stejně i tak dál ![]()
@Coke_men Přečti si složení čehokoli, co sníš, a zjistíš, že sacharidům se prostě přes všechnu snahu nevyhneš, ani když držíš ortodoxního Dukana.
Předpokládám, že už dávno frčíš ve druhé fázi, takže si kolegyně naprosto nemusí dělat starosti.
![]()
Jinak super, že dukanku zvládá držet i chlap a nemysli, že se vyhneš klasickému vstupnímu dotazníku: nuže - kolik ti je, kolik měříš, vážíš a vůbec cokoli, co se ti o sobě chce napsat.
![]()
Mno, myslím, že když mi to tak pan „D“ spočítal, že bych to měla dát. Nebo myslíš, že nemám?? Přes čáru to není a pořád to bude vzhledem k výšce v cajku, už jsem si odmyslela těch trapnejch 20g a zaokrouhlila to na 56
Břicho už plochý mám a pokud mi těch 1,9 půjde z kejtiček a prdelíny i tak mi tam ještě dost zbyde, holt jsem byla obdařena ![]()
Hele, těch 1,9 ze mě anorektičku rozhodně neudělá, a jestli mi to má udělat radost…
Zadek mám pořád 98cm, tak aspoň ještě 3cm dolů co?? ![]()
Takhle mi to nemůžeš psát, si pak připadám blbě, to DI je pro mě tak magický, pořád mě to táhne jako nějaký poklad. Určitě každá, která si to hodila kdy do grafu, ho chtěla dosáhnout.
Tak děvčata @sirikit @Bibiana1
Věk 28, Váha k 16.10.-110,5kg, dnes 102kg, 178 cm. Můj cíl je 20-25 kg, záleží jak se budu cítit. Jinak pracovně celkem vytížen, spíše psychicky náročná. Pro začátek jsem se musel učit snídat, svačit atd. Dříve byla má snídaně ve 12 a kolikrát již i poslední jídlo dne.Samo sebou 1-2 litry Coca-Coly denně
Po měsíci na DD, snídám hned jak vstanu a ustálil jsem jídelníček na 4-5 jídlech za den. Již nyní se cítím skvěle a kg co téměř mizí před očima jsou pro mne hnací motor. Samo, že byla i krizovka a tataráku s topčou jsem neodolal
a co se stalo?? nic ![]()
snad pro začátek stačí ![]()
@Coke_men
Jéééé!!!
![]()
Chlap!!!
![]()
Máš stejnou výšku jako můj idol, tak to Ti to určitě půjde samo ![]()
Jestli nevíš o čem je řeč, zeptej se maminky, když nás čte.
A když nebude vědět, tak nás nečte pozorně
![]()
A vážně: jsi dobrej! ![]()
Tady potkat chlapa, to je osmý div světa ![]()
Držím palce, ať dosáhneš svého cíle ![]()
@Petra Daisy píše:
@sirikit
Hele, těch 1,9 ze mě anorektičku rozhodně neudělá, a jestli mi to má udělat radost…
Tak tohle je hodně dobrý, to mě pobavilo
![]()
Ale vypadáš fakt skvělě, nekecáme! ![]()
Ovšem pokud Ti to má udělat radost, tak to je jiná
![]()
@Petra Daisy Dobře dobře, tak makej.
![]()
Ale beztak už vypadáš krásně, to víš, že jo??
Ono se to pak stejně srovná, protože DI dlouhodobě neudržel snad nikdo z nás, všem váha postupně povylezla zhruba o dvě kila. ![]()
Tak ať máš rezervu. Pro mně bylo dukaní minimum taky magické, úplně ti rozumím.
A taky o něj periodicky bojuju, protože jak výše řečeno, furt mám zhruba o dvě tři kila víc, uáááá…
![]()
@Coke_men Klid, tatarák je v podstatě Dukan, no ne? Akorát že já si ho nepatlám na topinku - pokud teda zrovna nemám prasící záchvat, ale na dukan chlebík. ![]()
Ty jsi totiž Dukanku našel zavčasu, ale já už jsem starší a pokročilá, celej život jsem hladověla a povolovala, takže jsem se při svých 165 cm před dvěma roky propracovala skoro na 80 kilo.
![]()
Pak jsem objevila Dukana, lépe pozdě, než-li později, že jo, a konečně dobře a dosyta jím! V plném zdraví a stejně plnou pusou jsem shodila 15 kilo, cítím se super a Dukanku můžu všem jedině doporučit.
Kde já mohla dneska bejt, kdybych se s papá seznámila ve svejch osmadvaceti??
![]()
@sirikit
Ano ano, takarák je gut, ale klasická topinka moc nee. Byl to muj první prohřešek, tak jsem si ji s radostí dal. Určitě Vás zajímá i fotka ![]()
vložím zatím obličej pouze pro srovnání a celkovou fotku vložím časem.
@Coke_men
No teda v obličeji je těch 8,5kg znát hrozně moc.
To zírám!
Děkuju tak nějak jsem se tím probírala, ale na chleba jsem tam nenerazila, musím líp hledat
OO předpokládám že jsou ovesné otruby že jo
@Coke_men milej zlatej, seš dobrej ![]()
Na hysterickou kolegyni se vykašli, nejspíš neví o čem mluví;-) Jak psaly holky, bez sacharidů nejsi a za chvilku si je stejně budeš postupně přidávat. Zkus hřešit co nejmíň ať si to zbytečně nekazíš když ti to tak pěkně jde;-) Byla by škoda kdyby se ti to seklo nebo zpomalilo kvůli „mlsné hubě“ ![]()
A jestli tak moc ujíždíš na cocacole tak existuje cola zero a ač nejsem colová tak na té jsem ujížděla já ![]()
Jinak dobrá práce, jen tak dál ![]()
@Slunecna Dukaní chlebík:
2 polévkové lžíce (PL) ovesných otrub (OO), 1/2 vaničky nízkotučného tvarohu, 1/2 čajové lžičky prášku do pečiva, 1 vejce, sůl a drcený kmín (nebo jiné koření dle chuti). Pořádně promícháš a teď
verze a) Naliješ do většího porcelánového hrnku (bez vymazávání) a dáš na plný výkon do mikrovlnky na 4 minuty. Pak vyklepneš na talířek - můžeš si při vyndávání pomoct třeba nožem.., necháš vystydnout a máš takovou chlebovou bábovičku nez kůrky.
nebo
b) Totéž základní těsto namažeš na plech vyložený pečicím papírem do plochy a upečeš v klasické troubě na 180 stupňů dozlatova.
Posléze sloupneš z pečáku, nakrájíš na toasty a obkládáš šunkou, různými dukan pomazánkami, domácí lučinou etc. Ty toasty jsem si dělávala rovnou z dvojité dávky, ať každý den nepeču.
@Coke_men ahoj, tak tedy krásná práce
paráda, jsi dobrej
No jo chlapům to leze dolu samo
a chlap na diskuzi..zírám jako blázen
super…aspoň zase bude jiný pohled na věc
tak jen tak dál..