Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
6.11.15 21:13

@Kaspinka Jo jo, taky jsem brala, ale bez efektu´. Jsem úkaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.11.15 21:17
@Kaspinka píše:
@Petra Daisy měla jsem to stejně jako ty, půl měsíce migrény je fakt na mašli :zed: Brala jsem kde co až mi nakonec zabrala antiepileptika.

Ty jo, co to je???
Mě pomáhá Sumatriptan.
I když se mi někdy stalo, že nezabere ani on a to mám potom tzv. třídenku.
A to je na skočení do zdi s rozeběhem :zed:
Ale to se mi už nestalo dlouho…

• Citovat
  • Upravit
306
6.11.15 21:36

@LydiaD Tak ten mi pomáhá taky, ale musím si ho vzít hned, jak to přichází a pak do 20min pohoda. Blbý je, když mě to probudí třeba ve 4 ráno už rozjetý, to si to pak užívám 2-3 dny v kuse, prostě labůžo :zed: Tu akupunkturu beru jako poslední možnost a můžu teda říct, že mě ty jehličky pěkně bolely. Jo ještě mi byla doporučená hypnóza, ale to už mi příjde jako scifi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
6.11.15 21:37

@LydiaD je to hnus, ale migrénu jsem pak mívala max jednou za měsíc a nebyla jsem po nich jako po ostatních jak feťák v posledním tažení :nevim: mě se to naštěstí spravilo těhotenstvím a ani po porodu se nevrátily. Měla jsem za těch 5 let asi 3 a to ani ne tak silné jako předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.11.15 21:45

Takže, drahé dámy. Vlezla jsem cca po 1/2 roce na dukanovu kalkulačku. Hodila jsem tam svojí aktuální váhu, což je teď před MS 58,5kg
A víte co??!!! Vypočítal mi to úplně stejně jako na začátku, moje ideální váha je stále 55,80 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
6.11.15 21:46

@Petra Daisy takže nekecá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.11.15 21:47

Hm, mám plán, až budu mít 56, tak se pak 1 den nenajím, to bude těch zbývajících 20g dole a skočím do trojky :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.11.15 21:49
@Kaspinka píše:
@Petra Daisy takže nekecá :D

No hele nekecá. Úplně mě to nadchlo. Jsem čekala nějaký hausnumero a ono houby. Fakt mě to potěšilo a beru to jako směrodatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.11.15 22:05

@Petra Daisy
Já musím taky prášek polknout co nejdřív.
Jak se to rozjede, tak mi to Sumatriptan zmírní, ale po 4 hodinách se mi to vrátí a pak to je ty 3 dny :-(
Ale mě to teda zabírá vždycky až az hodinu a čtvrt.

• Citovat
  • Upravit
939
7.11.15 05:19

@sirikit Ty jsi si neobjednala dukan nutelu??? 8o 8o 8o To jsi ale strašně prohloupila :zed: Já vždycky objednavám 3-4 najednou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75784
7.11.15 09:39

@besi2010 Fakt? :think: Dobrá, jo? 8o
Já se totiž po nutele neutluču ani po klasické, takže dukaní mně vůbec nenapadla.
Znamenám si… ;), do jara totiž co? Do jara umíněně ladím váhu, klidně i s dukaní nutelou. :pankac: :pankac: :pankac:
Recenze: palačinky z toho e-shoppu výborný, ale byl toho - přesně jak psala @LydiaD - malej pytliček za cca 56 Kč, jestli si to pamatuju dobře, a byly z toho dvě maličký palačinky. S bezkalorickou marmeládou pravda vynikající!! :P :P
Takže až mně zas přepadne chuť na palačinky, asi spíš ušlehám ty naše klasický dukaní, i když ty teda nejsou až tak bílkovinové. :think:

Každopádně dnes ráno 65,9 :dance: :dance:, což je sice jen o deset deka míň než včera a předevčírem (to jsem měla shodně 66,–), každopádně ta dlouho neviděná pětka za šestkou je fakt motivační. :pankac:
Dneska si to podělám, to jdeme na tu oslavnou véču, ale hned od zítřka plynule navážu a do Vánoc předpokládám pětku stabilizuju. :roll:
Ty poslední kila před DI jsou pokaždý peklo, mohla bych o tom napsat knihu. :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
7.11.15 11:35
@besi2010 píše:
@sirikit Ty jsi si neobjednala dukan nutelu??? 8o 8o 8o To jsi ale strašně prohloupila :zed: Já vždycky objednavám 3-4 najednou :pankac:

Já taky ne!!!
Myslíš tu s tou Stévií???
Mě totiž ani moc nejede ta šmakouní z Kaufu, tak jsem téhle moc nevěřila.
Myslím, že Kdouli ta šmakouní chutnala, já jsem z ní spíš v rozpacích, i když jí někdy koupím a zkouším to prorazit…
Tak příště, dík za tip Besinko :hug:

• Citovat
  • Upravit
75784
7.11.15 11:45

@LydiaD Kdoule totiz mela uplne jiny chute, nez vetsina z nas.
Nebo alespon rozhodne uplne jine, nez ja. :mrgreen: :mrgreen:
Obcas horovala pro nejaky recept, ja ho vyzkousela presne dle navodu a :poblion:
A naopak. :mrgreen: :mrgreen: Vcetne zaludecnich problemu po otrubach. Jinej hardwear zkratka a jiny zakladni nastaveni, takze ja uz jsem pak vedela, ze pokud tu neco doporuci, osobne se tomu obloukem vyhnu.
Ovsem s Besinkou to mam uplne naopak a mnohe z jejich receptur se staly evergreenem meho jidelniku.
Takze v dalsim kole dukan nutelu kazdopadne zkusim. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
7.11.15 11:58

@sirikit
No já když jsem tam právě viděla nutela se Stévií, vyjela mi chuť té šmakouní a neobjednala jsem… :,(
Ale neva, neva, není všem dnům konec :mrgreen:
A ten řidič DPD byl táááák hezkej!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Každopádně ji tak vyzkouším ;)

• Citovat
  • Upravit
939
8.11.15 08:02

@LydiaD Žádná se stévií, normálně ta přímo od Dukana, Karalea nebo jak se jmenuje, stojí asi 150kč :oops: Mě teda chutná i ta šmakouní :think:

Teď koukám, že jí na tom vašem shopu asi nemají, já objednavám odjinud, tak posílám odkaz :pankac: http://www.dukanovadietashop.cz/…a-bez-cukru/ Švagrová zase objednává odsud http://www.dieta-shop.com/…bky-dukan.Je to sice slovenský obchod, ale při objednávce nad 2000kč je poštovné zdarma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková