Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kaspinka Jo jo, taky jsem brala, ale bez efektu´. Jsem úkaz ![]()
@Kaspinka píše:
@Petra Daisy měla jsem to stejně jako ty, půl měsíce migrény je fakt na mašliBrala jsem kde co až mi nakonec zabrala antiepileptika.
Ty jo, co to je???
Mě pomáhá Sumatriptan.
I když se mi někdy stalo, že nezabere ani on a to mám potom tzv. třídenku.
A to je na skočení do zdi s rozeběhem ![]()
Ale to se mi už nestalo dlouho…
@LydiaD Tak ten mi pomáhá taky, ale musím si ho vzít hned, jak to přichází a pak do 20min pohoda. Blbý je, když mě to probudí třeba ve 4 ráno už rozjetý, to si to pak užívám 2-3 dny v kuse, prostě labůžo
Tu akupunkturu beru jako poslední možnost a můžu teda říct, že mě ty jehličky pěkně bolely. Jo ještě mi byla doporučená hypnóza, ale to už mi příjde jako scifi ![]()
@LydiaD je to hnus, ale migrénu jsem pak mívala max jednou za měsíc a nebyla jsem po nich jako po ostatních jak feťák v posledním tažení
mě se to naštěstí spravilo těhotenstvím a ani po porodu se nevrátily. Měla jsem za těch 5 let asi 3 a to ani ne tak silné jako předtím.
Takže, drahé dámy. Vlezla jsem cca po 1/2 roce na dukanovu kalkulačku. Hodila jsem tam svojí aktuální váhu, což je teď před MS 58,5kg
A víte co??!!! Vypočítal mi to úplně stejně jako na začátku, moje ideální váha je stále 55,80 kg.
Hm, mám plán, až budu mít 56, tak se pak 1 den nenajím, to bude těch zbývajících 20g dole a skočím do trojky
![]()
@Kaspinka píše:
@Petra Daisy takže nekecá
No hele nekecá. Úplně mě to nadchlo. Jsem čekala nějaký hausnumero a ono houby. Fakt mě to potěšilo a beru to jako směrodatné.
@Petra Daisy
Já musím taky prášek polknout co nejdřív.
Jak se to rozjede, tak mi to Sumatriptan zmírní, ale po 4 hodinách se mi to vrátí a pak to je ty 3 dny ![]()
Ale mě to teda zabírá vždycky až az hodinu a čtvrt.
@sirikit Ty jsi si neobjednala dukan nutelu???
To jsi ale strašně prohloupila
Já vždycky objednavám 3-4 najednou ![]()
@besi2010 Fakt?
Dobrá, jo? ![]()
Já se totiž po nutele neutluču ani po klasické, takže dukaní mně vůbec nenapadla.
Znamenám si…
, do jara totiž co? Do jara umíněně ladím váhu, klidně i s dukaní nutelou.
![]()
Recenze: palačinky z toho e-shoppu výborný, ale byl toho - přesně jak psala @LydiaD - malej pytliček za cca 56 Kč, jestli si to pamatuju dobře, a byly z toho dvě maličký palačinky. S bezkalorickou marmeládou pravda vynikající!!
![]()
Takže až mně zas přepadne chuť na palačinky, asi spíš ušlehám ty naše klasický dukaní, i když ty teda nejsou až tak bílkovinové. ![]()
Každopádně dnes ráno 65,9
, což je sice jen o deset deka míň než včera a předevčírem (to jsem měla shodně 66,–), každopádně ta dlouho neviděná pětka za šestkou je fakt motivační. ![]()
Dneska si to podělám, to jdeme na tu oslavnou véču, ale hned od zítřka plynule navážu a do Vánoc předpokládám pětku stabilizuju. ![]()
Ty poslední kila před DI jsou pokaždý peklo, mohla bych o tom napsat knihu.
![]()
@besi2010 píše:
@sirikit Ty jsi si neobjednala dukan nutelu???![]()
![]()
To jsi ale strašně prohloupila
Já vždycky objednavám 3-4 najednou
Já taky ne!!!
Myslíš tu s tou Stévií???
Mě totiž ani moc nejede ta šmakouní z Kaufu, tak jsem téhle moc nevěřila.
Myslím, že Kdouli ta šmakouní chutnala, já jsem z ní spíš v rozpacích, i když jí někdy koupím a zkouším to prorazit…
Tak příště, dík za tip Besinko ![]()
@LydiaD Kdoule totiz mela uplne jiny chute, nez vetsina z nas.
Nebo alespon rozhodne uplne jine, nez ja.
![]()
Obcas horovala pro nejaky recept, ja ho vyzkousela presne dle navodu a ![]()
A naopak.
Vcetne zaludecnich problemu po otrubach. Jinej hardwear zkratka a jiny zakladni nastaveni, takze ja uz jsem pak vedela, ze pokud tu neco doporuci, osobne se tomu obloukem vyhnu.
Ovsem s Besinkou to mam uplne naopak a mnohe z jejich receptur se staly evergreenem meho jidelniku.
Takze v dalsim kole dukan nutelu kazdopadne zkusim.
![]()
@sirikit
No já když jsem tam právě viděla nutela se Stévií, vyjela mi chuť té šmakouní a neobjednala jsem… ![]()
Ale neva, neva, není všem dnům konec ![]()
A ten řidič DPD byl táááák hezkej!!!
![]()
Každopádně ji tak vyzkouším ![]()
@LydiaD Žádná se stévií, normálně ta přímo od Dukana, Karalea nebo jak se jmenuje, stojí asi 150kč
Mě teda chutná i ta šmakouní ![]()
Teď koukám, že jí na tom vašem shopu asi nemají, já objednavám odjinud, tak posílám odkaz
http://www.dukanovadietashop.cz/…a-bez-cukru/ Švagrová zase objednává odsud http://www.dieta-shop.com/…bky-dukan.Je to sice slovenský obchod, ale při objednávce nad 2000kč je poštovné zdarma. ![]()